נעליים-נעליים-נעליים

האמת שאני כבר מזמן לא תפרניתה, בגלל זה יש לי כ"כ הרבה נעליים

אוקיי, לא ספרתי

כמה זוגות יש לי, ואין לי אפילו הערכה גסה. יכולה רק לומר שהשרשור הזה גרם לי להרגיש יותר טוב עם עצמי

הממ... מתלבטת אם ללכת לספור

אפילו שכנראה עצם זה שאני לא זוכרת בשלוף כמה זוגות יש לי, כנראה אומר שיש לי הרבה, הא?

האמת שרוב החיים נעליים ממש לא היו הקטע שלי, שילוב של חוסר מודעות ורגליים מכוערות גרם לי להתעלם מהאספקט האופנתי של עולם ההנעלה. זה השתנה לגמרי בשנתיים האחרונות, בד בבד עם ירידה במשקל ופיתוח חיבה לאופנה באופן כללי.
ומאז אני עסוקה במרץ בהשלמת פערים.

אז ככה:
מגפיים: 7 זוגות, כולם מעור, שלושה שטוחים וארבעה על עקב. כולם נרכשו במהלך שלוש השנים האחרונות. יש לציין שעם מגפיים יש לי מזל טוב במיוחד, המחיר הגבוה ביותר ששילמתי על זוג הוא 140 ש״ח על מגפי עור איטלקיות ביד שנייה.

נעלי עקב: 5 זוגות - שני שחורים (הכי שימושיים עבורי), שני זוגות של סטיב מאדן שרכשתי ממש לאחרונה, זוג של קנת׳ קול מלפני שבועיים עם עקב אימתני שעוד לא יצא לי לנעול... הממ, נראה לי שזהו. לא חזקה בעקבים.

נעלי בובה: 5 זוגות, שמשמשים אותי יחסית הרבה. אלו הנעליים שהכי נוח לי איתן (כשחם), אז הן מהוות ברירת מחדל בימי הקיץ.

אולסטאר: 6 זוגות. שחורים, כתומים, סגולים, חומים, לבנים ובז׳. הנעליים שהכי נוחות לי (כשקצת פחות חם) ומשמשות אותי ביומיום בלי הפסקה.

סנדלים: 3 זוגות של טבע נאות, כי מבחינתי יש רק דגם אחד שמחמיא לקרסול שלי, והוא דגם שלהם. אז יש לי אותו בשלושה צבעים, וזהו.

אה, ויש גם נעלי ספורט, נחשב? ובטח שכחתי עוד כמה. לפחות עוד 5-6שפחות משמשים אותי ולא עלו לי בראש עכשיו.

הממ, בהחלטת אפשר להגיד שצברתי סטוק לא מבוטל בזמן לא ארוך במיוחד.

אוקיי, בכמה דקות שעברו

מאז שסיימתי לכתוב את ההודעה, הצלחתי לחשוב לפחות על עוד 14 זוגות שלא החשבתי כאן...

אני מוטרדת קלות עכשיו, לא חושבת שהבנתי כמה נעליים יש לי.

Satin5

New member
:) תודה לכל מי שענתה :)

אני בהחלט מרגישה הרבה יותר טוב עכשיו, המצפון נרגע ואני רואה עוד כמה זוגות נעליים בעתיד שלי :)

marjorie m

New member
אין שום סיבה להרגיש "לא מוסרית"

אם את קונה כמה זוגות דומים - נעל עם אימום טוב היא פרייסלס, לדעתי. אמא שלי תמיד אמרה שאם כבר מוצאים נעליים טובות (או מכנסיים טובים, אבל זה לדיון אחר) - אז לקנות

@יעל@

New member
גם אני לא דוגמא:

אבל יש לי:

זוג נעלי סירה שחורות, וזוג נעלי סירה בצבע מוקה חום, שאותם אני חורשת, כי הן מאוד נוחות. של גאוקס

זוג על עקב של פלייפוט עם גומי שמחזיק את הרגל.

נעלי עקב של פלייפוט - מין סירה על עקב שהן התרחבו, אז אני לא נועלת אותן.

זוג נעלי סירה אדום כהה של בי יוניק. גם הן התרחבו ואני לא נועלת אותן.

זוג נעליים ורודות - נקנו יום שלישי, נעלי אתמול והיום
של KAYA
נעליי פיפ טואו כחולות, של שני בר, לבשתי אותן המון בקיץ שעבר,

זוג נעלי בובה ספורטיביות של אקו

היום קניתי נעליים אדומות של קליגולה עם גומי שמחזיק את הרגל

זוג סנדלים של KAYA חום נחושת.

2 זוגות מגפיים שחורים של אנטילופ,

זוג מגפיים חומים של ניין ווסט.

וזהו. זה נראה לי הרבה אבל זה כלום ביחס לבנות פה עם 100 זוגות נעליים. אני לא חושבת שצריך לקנות מיליון זוגות.
מבחינת נעליים אני מסודרת. אולי אצטרך עוד זוג סנדלים, לא יודעת באיזה צבע.

יש לי בערך 40 זוגות ואין שתיים על אותה משבצת

אבל יש גם בת עם אוסף נעליים מרהיב ולפעמים כשהיא רואה אותי לבושה מתחשק לה להתאים לי נעליים דווקא מהאוסף שלה כך שבמשותף באמת יש לנו הרבה כשהיא בצד היותר אלגנטי וקלאסי ואני בצד היותר צבעוני /מנוקד/פרחוני

אביeג7

New member
ניין ווסט-שרות לקוחות

למישהי יש את המספר?
או ניסיון איתם?

קניתי לפני שלושה שבועות זוג יחסית יקר,מעור,ובקושי נעלתי אותם.. אולי 5 פעמים בערך.. ועכשיו אני שמה לב שבסנדל אחד,איפה שהאצבעות,העור מתקלף.. איזה עצבים!
מקווה שהשרות לקוחות שלהם נורמלי

מעולם לא התנסיתי כי לא היה צורך, אבל נסי

לכתוב בדף של סקאל בפייסבוק אם יש להם. או פני לחנות ממנה רכשת. אם כל זה לא יעזור דברי איתי יש לי קשרים בסקאל ויש לי חברה מנהלת סניף ניין ווסט

kikush4

New member
בסביבות 40 זוגות נעלים ומגפיים

יש כמה נעלי ערב שחורות, יש נעליים בצבע בורדו, זהב, כסף , אפרסק עם ירוק וכחול. ממש לא נועלת את כולן. כל תקופה יש לי כמה שאני אוהבת הכי הרבה וחורשת עליהן

marjorie m

New member
הלכתי לספור

יש לי 26 זוגות, אבל אני הולכת בפועל עם חצי מהם - פעם אהבתי אולסטאר וחיקוייו, היום לא. ובכלל - אני בקושי הולכת עם נעליים שטוחות. יש לי גם איזה זוג מגפיים לא נוח שנקנה בגחמה רגעית בגלל מבצע ושני זוגות מגפונים שגם הם קורבן של איזו רוח שטות ועוד כהנה וכהנה נפילות..

מתוך הזוגות הננעלים שלי, יש הרבה שנכנסים לאותה המשבצת - אימום הנעליים האהוב עליי הוא וודג' ולכן כמעט כל נעל שמלהיבה אותי עונה על ההגדרה הזו :)

הכי חדש ואהוב מה"סדרה" הזו הוא דגם בוני של 20%80:
http://www.google.co.il/imgres?um=1...0&ndsp=49&ved=1t:429,r:7,s:0,i:82&tx=99&ty=63

ל ל ה

New member
בקשר לנעליים של 20%80

יש לי 2 זוגות שלהם שהזמנתי מאסוס- אחד בוני ושני דומה ואני מאוהבת בהן. הבעיה שהן ממש מסריחות ברמה שאני נמנעת לנעול אותן למקומות מסויימים. גם אצלך זה ככה?

marjorie m

New member
כן, הן הגיעו עם ריח נורא

משהו שהריח לי כמו נפט ופלסטיק שרוף. ריססתי בבושם, מילאתי אותן בסבונים (מוצקים) ובניירות עטיפה של סבון ואווררתי אותן מלא בחוץ. בסוף זה עבר. לפני כמה זמן הן הגיעו אליך?

ל ל ה

New member
הגיעו לפני כמה חודשים אבל נשארו בקופסא

רק בחודש האחרון התחלתי לנעול אותן ואני משאירה אותן מחוץ לקופסא/ארון הנעליים כדי שיתאווררו אבל זה לא עוזר.
לא רציתי לשים אותן בשמש כדי שלא ידהו וחששתי לשים בושם כדי שלא יסריחו עוד יותר.
אני אנסה את השיטה שלך, מקווה שיעזור, כמה זמן לקח עד שהריח עבר?

זה ממש מבאס כי אני מאוהבת בהן וחיכיתי כל כך לקיץ בשביל לנעול אותן ונראה לי שעד שיעבור הריח כבר יהיה חורף : /.

marjorie m

New member
לא זוכרת. כמה שבועות - והוא "דהה" בהדרגה

בכלל, זה לא ריח של רגליים מסריחות. הוא כל כך סינתטי שאין חשש שיחשבו שאת - חלילה - מפיצה אותו.

גם אני לא דוגמא

כי אני לא אוהבת קניות, וקשה לי למצוא נעליים לטעמי.

הזוג הכי שימושי שלי הוא נעלי עבודה 'מגפיים אוסטרליות'. בדרך כלל אני נועלת זוג עיקרי אחד בעונה ומדי עם חורגת לטובת אחרים כשיש צורך.
בתחום הכפילויות יש לי כמה זוגות של נעלי ספורט. יש לי כמה נעלי עקב לצרכים ספציפיים: סטילטו בשחור כי יש שמלות שאיתן זה חובה. נעלי עקב שחורות על עקב גבוה ועוד זוג שחור על עקב בינוני, לכנסים והרצאות. נעלי עקב כסופות עוד מהחתונה, שפעם בשנה מתאימות למשהו. נעלי עקב חומות יפיפיות שאני נועלת אולי פעם בשנה.
כמה זוגות סנדלים, כמה כפכפים, מגפים גבוהים באפור, מגפי בוקרים קלאסיים.

באביב הזה אני מחפשת סנדלים על עקב בינוני, בעיצוב קליל ולא מקושקש ואימום מוצלח שיהיה נוח. משהנו שילך נחמד עם שמלות הקיץ הלא מחייבות.

MistreatedLo

New member
מעט מאוד

משהו כמו 10 זוגות, אולי קצת יותר אם מחשבים עוד כמה זוגות עקבים שאני חולקת עם אחותי.
אני מאוד מאוד בררנית בנעליים, בגזרה וגם בסוגים [נכון להיום - אין לי סנדלים, ואין לי מגפיים].

@יעל@

New member
גם לי אין סנדלים

חוץ מזוג אחד שקניתי פעם.

תוהה אם כדאי להשקיע בזוג. אני לא מתכוונת לקנות קרטון עם רצועות, אז צריך לחפש משהו יפה.

MistreatedLo

New member
ראיתי בקסטרו זוג יפה

שוקלת אם לבזבז עליהן 260 ש"ח.

הבעה שלי עם סנדלים שזה מרגיש לי פתוח מידיי, ולא הולם.

למעלה