הממ... מתלבטת אם ללכת לספור
אפילו שכנראה עצם זה שאני לא זוכרת בשלוף כמה זוגות יש לי, כנראה אומר שיש לי הרבה, הא?
האמת שרוב החיים נעליים ממש לא היו הקטע שלי, שילוב של חוסר מודעות ורגליים מכוערות גרם לי להתעלם מהאספקט האופנתי של עולם ההנעלה. זה השתנה לגמרי בשנתיים האחרונות, בד בבד עם ירידה במשקל ופיתוח חיבה לאופנה באופן כללי.
ומאז אני עסוקה במרץ בהשלמת פערים.
אז ככה:
מגפיים: 7 זוגות, כולם מעור, שלושה שטוחים וארבעה על עקב. כולם נרכשו במהלך שלוש השנים האחרונות. יש לציין שעם מגפיים יש לי מזל טוב במיוחד, המחיר הגבוה ביותר ששילמתי על זוג הוא 140 ש״ח על מגפי עור איטלקיות ביד שנייה.
נעלי עקב: 5 זוגות - שני שחורים (הכי שימושיים עבורי), שני זוגות של סטיב מאדן שרכשתי ממש לאחרונה, זוג של קנת׳ קול מלפני שבועיים עם עקב אימתני שעוד לא יצא לי לנעול... הממ, נראה לי שזהו. לא חזקה בעקבים.
נעלי בובה: 5 זוגות, שמשמשים אותי יחסית הרבה. אלו הנעליים שהכי נוח לי איתן (כשחם), אז הן מהוות ברירת מחדל בימי הקיץ.
אולסטאר: 6 זוגות. שחורים, כתומים, סגולים, חומים, לבנים ובז׳. הנעליים שהכי נוחות לי (כשקצת פחות חם) ומשמשות אותי ביומיום בלי הפסקה.
סנדלים: 3 זוגות של טבע נאות, כי מבחינתי יש רק דגם אחד שמחמיא לקרסול שלי, והוא דגם שלהם. אז יש לי אותו בשלושה צבעים, וזהו.
אה, ויש גם נעלי ספורט, נחשב? ובטח שכחתי עוד כמה. לפחות עוד 5-6שפחות משמשים אותי ולא עלו לי בראש עכשיו.
הממ, בהחלטת אפשר להגיד שצברתי סטוק לא מבוטל בזמן לא ארוך במיוחד.