נעליים-נעליים-נעליים

Satin5

New member
נעליים-נעליים-נעליים

מאז שאני קוראת את הפורום אני מוצאת את עצמי חורשת על אתרי נעליים, נכנסת מלא לחנויות נעליים... אפילו קניתי 2 זוגות ואני רוצה עווווד!!! היום גררתי את עצמי בכוח מזוג נעליים שאהבתי מאוד... ואני עוד מתלבטת אם להיכנע ולקנות אותן למרות שזה רק עוד זוג של נעלי ערב שחורות. זה לא שזה משהו שאין לי אבל הן יפווות!

אז חשבתי לשאול - כמה זוגות נעליים יש לכן? אתן נועלות את כולם? האם יש לכן כמה זוגות שנכנסות לאותה משבצת (נגיד כמה זוגות של נעלי ערב שחורות או כמה סנדלים אדומים וכו'). סתם אני סקרנית ומנסה להרגיע את המצפון שלי :).

kaij

New member
אני לא דוגמא

ולא ארגיע את המצפון שלך

10 זוגות : 2 מגפיים, 2 ספורט, 3 עקבים נמוכים לעבודה ביומיום, 1 עקבים גבוהים לראיונות, 1 כפכפים, 1 נעליים יפות ליציאה ו/או ראיונות
פחות נועלת את נעלי הראיונות
זוג אחד כנראה ימות בחודשים (אם לא השבועות) הקרובים שזה מבאס כי הוא אחד האהובים עלי
צריכה עכשיו נעלי קיץ כלשהן - מקווה למצוא לי שני זוגות
אז גם אני חורשת אתרים כל היום

הבעיה אצלי היא שנעליים בממוצע לא שורדות אצלי מעל שנה
אז אני לא יכולה לאגור נעליים, בדר"כ מדובר בקנייה במקום משהו שנשבר
(ובאופן מסתורי לפעמים מיד אחרי שאני קונה זוג, זוג אחר הולך לעולמו)

שבלולקה

New member
גם אני לא דוגמה

עד לא מזמן היו לי 3 זוגות (ספורט, סנדלים וכפכפים). קניתי רביעי (נעליים יפות עם עקב נמוך שכואב לי ללכת עליהן והן רק לאירועים מיוחדים).

גם אני לא דוגמה בגלל בעיות הרגליים

יש לי בכל רגע נתון 2 זוגות נעליים טובות, אורתופדיות עם מדרסים שגם עולו בהתאם (באיזור ה-500-600 ש"ח).

חוץ מזה יש לי כ-5-6 זוגות של נעלי טו גו פושטיות שאני הולכת איתם מדי פעם כשיש לי ימים שבהם אני לא צריכה ללכת כמעט בכלל. כיוון שהן עלו 30 ש"ח לזוג לא יותר מדי כואב לי הלב עליהן.

וזוג מגפיים לחורף שתכלס אני בקושי נועלת (כי לרוב אין עד כדי כך גשם שמצדיק את זה).

יש לי גם שני זוגות של נעלי עקב (של טבע נאות, ככה שהן בכל זאת די נוחות) שננעלות רק לאירועים, אחד באדום ואחד בשחור.

DesertBluz

New member
גם אני כנראה לא דוגמא

יש לי אותם נעליים בכמה צבעים
3 סניקרס אדידס בצבעים שונים
3 נעלי סירה (2 מאותו סוג בצבעים שונים ואחד מסוג שונה)
זוג אחד של נעלי עקב (לא גבוהות במיוחד) לערב/אירועים
זוג אחד של כפכפי נאות
+ נעלי ספורט

כנראה צריכה קצת להרחיב את המלתחה, בעיקר בגזרת הנעליים הייצוגיות יותר.

Aניס

New member
מחזקת ידייך (או שמא את רגלייך?)

הלכתי לספור בשבילך:
נכון להיום (אחרי ניפוי קל)- 48 זוגות ועוד זוג בדואר בדרך אליי .

אני נועלת את כולן אם כי יש כאלה שיותר מן הסתם, לפי העונה, הנוחות, גובה העקב או הצבע (יש לי כמה זוגות משוגעים בסטנדרטים שלי שאותן אנעל פחות).

אצלי זה בא בגלים של כל כמה חודשים (שלושה בערך)- אני מסוגלת באותו החודש לקנות גם חמישה זוגות ואח"כ להיכנס לתקופת רגיעה (להבדיל מבגדים שמהם אף פעם אין לי שובע ).

תרגיעי את המצפון ופשוט תיהני

efrato1

New member
יש לי בסביבות

ה 40 זוגות (בספירה אחרונה אני באמת לא בטוחה כמה יש לי) ואני פשוט לא מבינה את זה!
אני תמיד אומרת שכל שקל מיותר שיש לי אני תמיד אעדיף להשקיע בבגד, אני פשוט לא מבינה איך הגעתי למספרים כאלה.
ומה שיותר גרוע זה שיש לי רשימה של נעליים לקיץ שמבחינתי הן פשוט מאסט, כלומר זה עוד הולך לגדול!

חשוב לי להבהיר: אין לי פטיש לנעליים, מעולם לא מצאתי את עצמי בוהה בנעליים מיוחדות ומרגישה שאני חייבת אותן, נעליים לא מעוררות בי התלהבות כמו שבגד יפה מעורר אצלי, ועדיין...

Aניס

New member
אני אסביר:

קוראים לזה שלב ההכחשה, אח"כ הדחקה, בסוף גם מגיעה הקבלה וההשלמה- תכנית 12 הצעדים (תרתי משמע חחח) למישהי??

ממצו

New member
בסביבות 35 + זוגות

הכפילות היחידה היא בנעלי pumps לעבודה בצבע שחור שמהן יש לי 3 זוגות.
יש לי 2 זוגות נעליים שיש להן ערך סנטימנטלי שאותן אני שומרת למרות שאני לא נועלת - סנדלים בצבע ניוד שאיתן התחתנתי לפני 8 שנים (היום במקרה יום הנישואין שלי), וסנדלים שסבתי ז"ל נתנה לי בצבע צהוב.
השנה החלטתי שאני לא קונה נעליים בצבע שחור או חום, כי כבר יש לי יותר מדי, אלא צבעוניות. מאוד אוהבת לקנות נעליים בעיקר של ניין ווסט וקליגולה. רוב הזוגות שלי עם עקב בגלל הגובה המיניאטורי שלי 1.54.
תקני ותהני בלי רגשות אשם...

אני לא יודעת אם אני דוגמה או לא..

אבל המצב הוא כזה:
חורף:
3 מגפיים (1 עקבים, 2 שטוחות)

קיץ - יום רגיל:
2 סניקרס
5 נעלי סירה (זה בעיקר מה שאני נועלת בקיץ, חלקן פתוחות מקדימה, חלקן מאוד אלגנטיות ומשמשות גם ליציאה)
3 סנדלים שטוחים

יציאות-ערב:
2 נעלי עקב שחורות ליציאה
2 סנדלים עם עקבים ליציאות (כמעט ולא נועלת)

ספורט..
1 נעלי ספורט (צריך להשתנות בקרוב..)

סה"כ כ-15 זוגות בשימוש קבוע חורף+קיץ. בארון נעליים יש הרבה יותר..

Zorikit

New member
לא המון. בערך 20.

ואין לי נעליים שנכנסות לאותה קטגוריה. אני קונה מאוד נבונה, או כך אני חושבת.
נאמר מגפיים יש לי שחורים וחומים 2 זוגות מכל צבע, אחד קז'ואל ואחד יותר מושקע לערב. (האמת שחסר לי חומים יפים, שנה הבאה!)
סנדלים - כנ"ל.
ויש לי קטגוריית מיוחדים - נעלי עקב אדומות, ירוקות עם ארנב, מפוספסות.
אין לי כפילויות של כלום.

דלעת

New member
אני מתה על נעליים

אבל חייבת לומר להגנתי שחלק נכבד מהן קיבלתי במתנה ולא קניתי.
אין לי כמעט נעלים שיושבות על אותה משבצת... או ככה לפחות אני מנסה לשכנע את עצמי...

יש לי הפרדה בין נעלי יומיום לבין נעלים צבעוניות יותר שאותן אני נועלת לעתים רחוקות הרבה יותר.

בכל מקרה, תתייחסי לנעלים כמו אוסף. לא שווה לקנות את כולן בבת אחת. אם מתחזקים אותן טוב, הן יכולות להחזיק מספר שנים מכובד.

אוגלה

New member
בואי נראה...

יש לי 2 זוגות מגפיים - אחד שטוח ואחד על עקבים
2 זוגות מגפונים - שניהם על עקבים, אבל יחסית נמוכים
1 זוג נעלי סירה על עקב
2 זוגות סנדלים לאירועים
2 זוגות נעליים על עקב בינוני ליומיום
2 זוגות נעלי סירה שטוחות
1 זוג מוקסינים
1 זוג סנדלים שטוחות
2 זוגות כפכפים
1 נעלי ספורט
1 אולסטאר

סה"כ 19 זוגות. יש לי עוד כמה זוגות של נעליים גוססות שמשום מה קשה לי לזרוק

טוב חייבת להגיב

50-60 זוגות. להלן המגפיים שלי (לא כל הזוגות, 5 ברחו לצלם...). בנוסף כמובן יש לי נעליים, סנדלים, נעלי ספורט ועוד

יש לי עשרות זוגות נעליים...

לא ספרתי כי אני לא רוצה להזדעזע

יש לי המון זוגות סנדלים, בעיקר שטוחים כי נוח לי ללכת איתם, כפכפים, סנדלים על עקב, פלטפורמות קצת...סנדלים אני הכי אוהבת לקנות, כי אני אוהבת וכי יש לי רגליים יפות

יש לי הרבה מגפיים, מגפונים, נעליים סגורות, בלרינות שטוחות שאני נועלת בעיקר בעונות המעבר...
מה שאני נועלת פחות בד"כ נמצא במקומות שהגישה אליהם פחות נוחה, כמו ארגז נעליים מתחת למיטה למשל.
אני קונה בחנויות, אני קונה באינטרנט, אני קונה מה שאני צריכה וגם מה שלא, פשוט מה שאני אוהבת.

למעלה