נעיצה!

tsofa

New member
עוד משחק ../images/Emo6.gif

אין לו שם אבל הוא יכול להיות מצחיק
הראשונה שמתחילה כותבת משפט שהיא ממציאה על דנידין והשנייה ממשיכה אותה וככה ממשיכים. זה אמור לצאת סיפור הזווי ביותר
לדוגמא: הראשונה- דנידין וצ'יקו הלכו היום לים השניה- שם הם ראו אוגר וצ'יקו חיבק אותו שלישית- הוא לקח אותו אליו לבית ובנה לו בית קטון.. חח וככה ממשיכים.. סבבות ? מי מתחילה ?

סיפור בהמשכים,מגניב...אני אתחיל!

אם כבר אמרת דנידין וצ'יקו אז יאלה... דנידין וצ'יקו הלכו לטייל,פתאום הם שמעו קול שקורא לעזרה... הם הלכו בעקבות הקול וראו ילד ילד שתקוע על עץ
וצריך עזרה לרדת דנידין אמר לו,אל תדאג,*תחזיק מעמד* נקרא לעזרה. צ'יקו ערער קצת ו....

tsofa

New member
לבסוף אמר:

לא רוני עזוב אותו יש לך הופעה על הראש. תיראה אותו הוא עובד עלייך ! זה כלכך *שקוף* [
] בוא מהר אנחנו מאחרים ! לא ! אמר דנידין אני...

לייפזXD

New member
חייב להציל אותו..!!!

אתה יודע כמה רייטינג יהיה לי על זה?? אח.. אלו יהיו *ימים טובים* מלא תקשורת.. 'ת יודע...]:> נננו... רוני.. בחיאת..יש.....

........(ממשיכה)

שנינו יודעים ש..... הוא יגיד לך *תודה* וזהו,לא יתן לך כסף על זה ולא כלום וסתם תפספס הופעה (הוצאתי את צ'יקו רודף כסף
)

tsofa

New member
צ'יקו נוו אתה לא מביןןן !

(בנות תכתבו יותר משתי מילים
) אם לא נציל אותו אח"כ יהיו לו *חלומות עצובים* אני לא יכול להשאיר אותו שם לבד ! חייבים לקרוא לעזרה ! וחוץ מזה אמא שלו תקרע אותי ! גם כן היא ולינוי הזאתי מסרתי להם ד"ש חושב אני חבר שלהם

דווקא לינווי הזזאת ,

חמוודה רצצח , וואי בוא נעזור לו צ'יק צ'ק ונללך , "אבל אני" חייבת לרוץ אח"כ להופעה .. ואם....

tsofa

New member
לא נספיק אני מפרק אותך !

כולם שם כבר מחכים וזה ! שלא יהיו טעויות !

אל תדאאג צ'יקקו ...

" ילללד רגגע "תחחזיק מעממד " עוד רגגע אחחד אני וצ'יקו מורידים אותתך .. ציקו : מה אניי ? אתה התחלת עם זה תוריד אותו אתה ! אווו צ'יקקו ...

tsofa

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אווו צ'יקו נו אל תיהיה דבע איך אני יוריד אותו מישם עכשיו הילד לא שוקל 10 סתכל עליו הוא מלא
נוו יאללה שתי שניות שנינו ביחד נוריד אותו... אם לא תעזור לי אנחנו לא נספיק להופעה ! יאללה יאללה ..

טווב בשלווש שללי ...

1...2...3.. יאללה הנה הוא יוורד.. רואה צ'יקו זה לא היה כ"כ נווורא .. יאללה בוא לאוטוו .. שיטטטטט O : מ'זזזה , איפפה האוטטטטטו ?!

(ממשיכה)

רוני?נתתי לך לנהוג!אתה בטוח שנעלת אותו?? -"אופס" -"ואי עכשיו איך נגיע להופעה?....טוב בוא נעצור מונית או משו..יש עליך 15 שקלים?" -"אין עלי אגורה צ'יקו" -"טוב נעצור בכל זאת אולי יקבל כרטיס להופעה" (מצאו מונית ועליו עליה...)

.....

- צ'יקו : נהההג ? שממע אין לנו איך לשלם לך .. אתה מכיר את דנידיןן ? - נהג : דנידין ? זה מהספפר ? - רוני : ללא , לא . אני דנידין .. - נהג : מה עליך כתבו ת'ספפר ?! O :

..................

רוני:"בואנה צ'יקו נראה לי עלינו על נהג מטומטם" צ'יקו:"לא משנה נהג סע לקיסריה נו יש לנו שם הופעה" [נסחפתי עם קיסריה?חחחח]

חחח כן קצצת נסחחפת D :

- רוני : , צ'יקוו , איך נשללם לו ? הבנאדם לא מכיר אותי ! הוא יכול לתבווע אותנו ! צ'יקו : מה עזוב רוני , בטח נראה שם מישוו את אסף או רותם , נראה אם יש להם להביא לנו .. - רוני : אבבל

tsofa

New member
המשכיקו ../images/Emo9.gif

רוני: אבל בדיוק אתמול דיברנו כמה שהם קמצנים ! ניראלך שהם יביאו לנו ?
צ'יקו: לא יודע נבדוק.. רוני: ואם לא.. *בנתיים מגיעים לקיסריה הנהג עוצר* צ'יקו" נברררחחחח !! ושתיהם בורחים מהמונית

חחחחחחח ,

- נהג : היי היי , חככככככו .. עוד לא שילמתתם לליי : O בנתייים הם בוורחים .. הנהג לא וויתר ורץ אחריההם .. רוני : יווו צ'יקו תראה

למעלה