נעיצה!

tsofa

New member
רוני: יוו צ'יקו תראה

הוא בא אחרינו הקמצן הזה D: ואה וואה רק שהמעריצים לא יראו את זה :| צ'יקו: אני יהרוס לך את החיים אם הם יראו את זה ! הכל בגלל הילד השמן הזה על העץ ! רוני: יש לך בעיות עם שמנים ?!!!

ממשייככה ..

צ'יקו : עם שממנים ? לאאא . רוני : טוב עזוב את זה עכששיו , מה עוששים ? צ'יקקו : רצצצצצצצצצצצצצצים ! רוניי : יוו צ'יקו הנה אססף ורותם .. רגעע מה זה ? אני רואה טוב ? הם ...

tsofa

New member
רגע מה זה ? אני רואה טוב ? הם..

אוכלים שווארמה ולא משאירים לנו כלווום ! אססססססססססףףףףףףףףף ! אני רוצחחח אותך ! אסף : שיט הינה רוני, נגמור מהר את הלאפה
רוני : לא יא קקה אל תגמור ! אסף : נגמר כבר ! רוני: רותם נשאר לך ?????? רותם : כן רוני : טוב אז תביאי 50 שקל הנהג מונית רודף אחרינווו ! *הנהג- חכוווו שכחתם את הפלאפווון !*

חחחחחחחחחחחחח

רוני : " צ'יקו הפלאפון שלי עליי , זה שלךך ?! " צ'יקו : " כןן , שיטט .. " רוני : נו רותתם יש עלייך 50 ? רותם : כן קח .. -היא הביאה לו ורוני רץ לנהג ונתן לא את הכסף - אסף : תגידו מתי ההופעה מתחילה ? צ'יקו [ בלחחץ ] תגיידוו ? מה אתם בססדר ? ההופעה הייתה אמורה להתחייל .. מנהל ההופעוות : צ'יקו בס, כן ? צ'יקו :

ציקו :

לא- אני לא צ'יקו, אני אחיו התאוום . מנהל ההופעות : מה זה אחיו התאום ? איפה הוא ??? ההופעה היתה אמורה כבר להתחיל והקהל מחכה עצבניי ! אח של צ'יקוו : מהה ? ההופעה הייתה אמורה כבר להתחייל ? [ יעעעעענו ] אח של צ'יקו קורא לרוני !! רוני בא ופתאוום . . .

ופתאאום

הם שומעים ברמקול : " קבלו בבקשה לבממה , את הזמר שחיכתם לו כל העערב ( לקחתי את זה מההופעה בנתיבות
) " דנננננננננננננידין !! " רוני: שששששיט , צ'יקו יאללה אני חייב לזוז , תסדרו פפה .. מנהל ההופעות : רגגע , אבל זה לא צ'יקו .. רוני :

tsofa

New member
חחחחחחחחח ממשיכה D:

מנהל ההופעות : רגגע , אבל זה לא צ'יקו .. רוני : לא צ'יקוווווו ! מיקו ! אני אמרתי מיקו ! ככה קוראים לאח של צ'יקו, לא יודע אולי התבלבלתי יאללה מיקו בוא נעוף D: מנהל ההופעות: אה, אההה יאללה נו מהר מהר אם יפתרו אותי אני מפוצץ אותכם ! *דנידין וצ'יקו רצים לבמה* ברקע: הקריין או איך שלא קוראים לו : הוא לא יבוא בלי המחיאות כפיים שלכם ! D: (מנסה למתוח את הזמן..) יותר חזק הוא לא שומע ! חח *דנידין עלה לבמה* אה אה אה אה (מתנשף) D: דנידין: ערב טווב קיסריהההההההההההההה ! (המקרופון לא עובד) עוד פעם בעיות בהגברה .. מיקו אני מפרק אותך ! פתאום כולם בשקט ומישו מהקהל צועק:

ומישוו מהקהל צועק :

דנידיןןן , דנידדין .. וכולם איתו ביחחד : " דנידיין , דנידיןןן , דנידיןןן ...... " ואז הוא מתחיל לשייר .. " לא ידעתי אך לוממר לך היינו קרוובים .. "

לייפזXD

New member
ממשיכה את לינויי..

ואז מישהיא מהקהל צועקקת... מה היננו קרובים... רותם.. תתרחקי מרונננייי...!! הואא שללייי....

tsofa

New member
חחחח לינוי תקעת אותי DDD:

" לא ידעתי אך לוממר לך היינו קרוובים אני רוצה אותך ולא יודע איך משקרים... " דנידין: השיר הבא הוא שיר שאני מאוד אוהב, הוא נקרא "חלום עצוב ! " מרוב שדנידין צעק הוא ניהיה צרוד DD: הוא שר את השיר חלום עצווב ובבית האחרון הוא צעק : "למה הקול שלי צרודדדדדד.. צרוודדד DD:" ואז.. !

ממשיככה ..

חחחחח נמשיך את שתיככם .. רוני : לממה הקול שלי צרוד .. צ'יקו : [ חושב ] מה הוא עוושה לעזאזזל ?! זה לא המילללים ! השיר נגממר .. ולדנידין כבר לא היה כוח לשיר יותר .. אחרי שהוא רץ מללא .. ושר מללא .. הוא כבר נהיה עייף .. אז ההופעה נגממרה [ כמוובן אחרי שכולם צעקקו שהם רוצים עוד שירים ; ] רוני : יאוו צ'יקו אתה לא מבין איך אני עיייףףף .. מכל היוםם הזזה ! צ'יקו :

ממשיכה :

צ'יקו : מה עייף יש לך עכשיו עוד הופעה בנתיבות !! רוני : מה נתיייבות עכשיוו אני עייף מת . צ'יקו : זה לא נתיבוות זה מושב ליד !! קוראים לו מעגלים :D :D :D רוני : אהההה - מעגליים , אז אני כברר לא עייף- יאללה בואו מההר להופעה לפני שנאחר גם אליה ! הגיעו למעגלים פתאום הם רואים את ...

למעלה