נעיצה!

חחחח P :

צ'יקו : נו אל תשתפפן לי עכשיוו .. חייבים למצוא אותם ! רוני : וואי מעניין מה נפל לי על הראש .. תראה מה זה .. צ'יקו : יוו זה חבילה רגע אני יפתח אותה נראה מה זהה.. רוני : מה יש שם ? צ'יקו : אממממא , זה תמונה של .. של.. אסף ורותם הם קשורים ..קח תראה אם אתה מכיר את הנוף שמאחוריהם .. רוני : זה לא יכול להיותת .. לאלאלאללא .. אין מצצב ! צ'יקו : מה קרה , אתה מזהה ? רוני : צ'יקו , זה המרתף שלנו - של הבית שלי OO : , אתה לא זווכר ? שאכלת אצלי פעם ארוחת ערבב..אז ירדנו למטטה לנגגן P :.. שהייתי צרווד .. חחח שהקלטנו את עצמנו עם הגיטרה וזהה P : צ'יקו : מהההה ? איך הם הגיעו לשם ?! רוני : אין לי מושג אבל חייבים להגיע לשם !! * הגיעו לבית של רוני וירדו ישר למרתף * צ'יקו : אני שומע קולות בוא נפרוץ ת'דללת .. 1..... 2.....3....... דחחחחחחחחוף !!

לייפזXD

New member
המשך ארוך מאודד...!!

צ'יקו : אני שומע קולות בוא נפרוץ ת'דללת .. 1..... 2.....3....... דחחחחחחחחוף !! ********************************* ************************ רוני: ??. ישש פה מישהוא? צ'יקו: אסף? רותם?..נו.. אני מתחיל להלחץץץ...!! איפהה אתם.... רוני: מה שחסר לי עכשיו זה שהם לא פה, והבירו אותם למקום אחר ועשו להםם משו... נו.. רותם? אססף? 'תם פההה?. אתם מלחיציםם אותננו.. צ'יקו: האמ! רוני: מה קרה צי'קו? *רוני נסתובב וקולט שמשהוא עם מסכה חוסם לצ'יקו את הפה ומצמיד לו אקדח.* רוני: מי.. מי אתהה.. מה אתה רוצה ממנו... תוריד תאקדח... תעוף מפה> *האיש עם המסיכה מוציא סיגר גדול מהכיס* האיש עם המסיכה.: תגיד.. יש לך מצית? רוני: מה? ועכשיו אתה גם אומר לי אם יש לי מצת...? ח.. תקשיב לי.. תעזובב אותוו עכשייו... תעוף מהבית שליי! מהה אתהה רוצהה... האיש: איי איי.. מהה אין לך אשש? קמצןןן....!! רוני:(בקול רועד)נו.. תעוף מפה אומרים לך..!אין לי מצת אין לי כלוום..1 האיש:(בקול עצבני): טוב זה חייב להפסק עכשיו.. אני לא יכול לראות אותך ככה. *האיש מוריד ת'מסכה.. * רוני: לא, לאאא.. לא,, אתה עובדד עלייי... חחח.. יגאאל...! מה מתחתת אותיי יזזבבבל.. אני אהררוגג אותךך... חחח... אני עוודד אתנקם.. אני נשבע ללך.. וואי אך הלחצת אותיי.. רותם? אסף? יאללה תצאו מאיפה שאתם מסתתרים.. מתחתם אותיי חזק אההה.. וואי לא מאמיין...!! צ'יקקו.. יזבל.. אך הלחצתת אותיי... וואי. יגאל שילון:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

יגאל שילון : יספסת אהוו אהו פיספסת אהההו .. " רווני : דיי אני לא מאממין , איך הצלחתתם ?! צ'יקו : חעחעחעח , היית חייב לראות ת'פרצוף שלךך D : רוני : ממש מצחחיק : S צ'יקו : יאללה .. אסף , רותם ? צצאו ! - הם לא יצאאו מאיפה שהם אמורים להיותת.. - רוני : יאללה צאוו .. חחח וואלה באמת הלחצתם אותי עם המכתב והכל !! צ'יקו : מה זה יגאל , איפה אסף ורותם ? יגאל שילון : הם פה מאחורי הארון רגגע .. * הם הזיזו ת'ארון * רוני : נוו באמת , הם לא פפה ! איפפה הם ?! אם זה חללק מהמתחיה צ'יקו - אתה גממור ! צ'יקו : תרגעע זה לא חלק משום מתיחה ! אסססססף ? רותתתתתתתתם ? נו צאו זה נגממר ! יגאל : שניה נראה פה במצלמות שהתקנו לאן הם הלכו .. * במצלמות * רואים את אסף ורותם מדברים .. אסף :

נעיצה!

בשביל לנעוץ צריך ליישר,כי ההודעה מעל יומיים

ווווווווווווווואי הרגתןן אותי !!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח = D

פרק אחרון !! ( קצת ארווך )

טם, טם, טםםםםם , !! בפרקים הקודמים של סיפור בהמשכים : אסף ורותם נחטפו, ודנידין וצ'יקו יוצאים לחפש אותם , בסווף הם מגיעיים למחסן של דנידין ושם מסתבר שזאת הייתה מתיחה של יגאל שילוון , עכשיוו דנידין וצ'יקו באמת לא מוצאים את רותם ואסף . האם זאת עוד מתיחה ? האם לא ? איך זה יגמר ? כל זה בפרק האחרוון של סיפור בהמשכיים !! הערב בסיפור בהמשכיים : אסף ורותם מדבריים : אסף- תקשיבי אוולי ננצל את ההזדמנות שחושבים שנחטפנוו ונברח כבר לרוני הזה - אין לי כח בשבילוו, הוא חושבב שהוא מלךך ! רותםם: וואי- רעייוןן גגדדוולל [ כןןן - צופנתת זאת אני רשמתיי את זה :D ] רותם ואסף בורחים מהמחסן - פתאום הם רואים בחוץ את רוני, צ'יקו, יגאל שילון... רוני צוועק : הההננננהה הםםם !! אסף ? רותם ? בואוו ! **רוני רץ אחריהם ** אסף: וואי איזה חוופר- הוא לא מביין שאנחנו ב ורחים ממנו !! רותםם : חחחח , כןןן קרצייה כזהה . רוניי : יבנייי אלףף - כל הזמן הזה אתם עבדיתםם עליי- ואני חשבתיי שאתם חבריםם שליי . אסף : טוב זהוו נמאס לי ממנו ! **אסף מסתוובב ועוצר - רותם אחריו ** דנידין : בןן אלףף זונותת- מניאקק , חכה אני תופס אותך ! **אסף מוציא אקדח מהתייק ** רוני נעצר מטר לפניהם . אסף : אם אתה זז עוד קצת אני יורה בך . רוני : נוו תירה אם יש לך ביציים . [ביינתיים מתקדם עוד קצתת !] נוווו - תירה [ עוד קצתת ] נווווווווווווו [עוווד ] עכשייו הם ממש קרובים אחד לשני ! רוני מתנפל על אסף והם מתחיליםם לריב ! צ'יקוו : דיי תפסייקו מישהו יכול להפגע . יגאל שילוןן : " צלמוו , צלמוו את זה - יש לנוו מלאא רייטיינג ! " רותםם קופצת על הגב של רוני ומתחילה לתת לו מכותת ! פתאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווום !!!!! "בבבבבבבבבבבבבבבבבבבווווווווווווווווווווווווווווווווםםםםםםםםם ..... ירייה- כוולם דוממים . פתאום רותם נפלהה לרצפהה . דנידיןן עליה ! [ למי שלא הבין- הכדור נכנס לרוני והמשיךך לרותם ] צ'יקוו : לללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא . צ'יקו שוכבב על רוניי : " רוני אל תמותת לי- לא עכשיו, אני מרייך אותךך אח יקר שליי ! רוני : [בגמגומים ] **מוזיקת רקע עצובה ** צ'יקוו ? אני רק רוצה שתזכור דבר אחד - אתהה ? הכל בשביילי - אתה היחיד שהיית שם בשבילי ! **רותם נפטרה ** **דנידין אחריה ** צ'יקוו מתחיל לבכוותת.. בזמןן הזה- אסף קולט שהוא אשםם ~ ומתייל לברוח . פתאוום באה משטרה ותופסת את אסףףף- אסף הולך לכלא ! [ מסתבר שזה היה בשידור חי וגם המשטרה ראתה ] לוקחים את רותם ורוני באלונקות מכוסות לאמבלנס ! צ'יקוו : חכוו רגעע - אני רוצה להגיד לו משוו אחרווןן ! צ'יקו מוריד מרוני את הסדיין ופתאום מגלים שהוא חיייי [ סתםםםםםםם - נראה לכםם ] צ'יקו מוריד מרוני את הסדיןן : אח יקרר שלי ? אני אוהב אותךך - אתה תישאר בליבי לנצחח !!!!! כעעבור 15 שנהה - אסף ^ בככללללאא - ויש לו עוד זמן . צי'קוו ^ התחתן ונולד לו בן [ הוא קרא לו רוני ] רני כבר בן 13 והוא החליט שהוא רוצה להיוות זמרר כמו דנידיין . אבא שלו [ צ'יקוו - תומךך בו כמוובן !! ] סוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף !

למעלה