נעיצה!

tsofa

New member
המעריצה מספר אחת שלהם,

צופפפפפפפנננת טרבללללסי DDD: צ'יקו: וואי דנידין תראה מי פה ! זאת צופנת החמודה הזאת מההופעות בנתיבות, ובשדרות, ובעזה, ובשובה DD: עכשיו גם במעגליםם ! בואננה אני מת עליה D:

חעחעחע > <

רווני : כןןן אבל יש אחתת משדרוות וואלה שכחתי איך קווראים לה.. יפה כזאת עם עיניים ירוקות , בטחח גם תבווא .. צ'יקו : אהההה.. קוראים לה לינוי , לא !? רוני : כןן.. לינווי .. שם יפפה D : צ'יקו .. : כןן שם יפה , אבל מאחרררים להופפפפפפפפפפעה O : רוני : אולי נוותר ? תגיד למנהל שמה שיעלה עוד כישרונות צעירים D :, צ'יקו : למהה ? חח סתם מעפפנים .. אנחנו ההופעה המרכזית .. רוני :

ממשיכה :

רוני : סתםםםםםםם , נראה לך באמת אני מתרגש מצופנת ולינויי המכוערוות האלווו ?! אמרתי את זה רק כי ידעתיי שיעשו על זה בסווף סיפור בפורום שלי והם יקראו את זהה . צ'יקו : טובב רוניי- אולי תפסייק כבר לדבר ותעלה לבמהה- יש לך הופעהה על הראש. רונייי : אההה - נכווןן, תגיד לי - לא מצאו מקום יותר טובב מהביצפר העלווב הזה בשבביל הופעהה ?! חחחחחחחח .. צ'יקוו : הציעו לנו גם בבית של צופנת בשרשרתת , אז אמרתי שאני מעדייף את הביצפר העלווב הזהה . רוני : ....

וובה ? י'זבבל ../images/Emo6.gif חח ממשיככה ( :

רווני : אהה וואלה מבין אותתך .. צ'יקו : תגידד , לאן רותם ואסף נעלמו ? רוני : לא יודדע .. מה הם פסדדר ? עוד 5 דקות ההופעה מתחיללה ! צ'יקו : תקשר אליההם .. רוני : טווב .. טווו ..טווו.. טוו.. שלום הגעתם למענה הקולי של ..." רוני : וואי הוא לא עוננה O : צ'יקו : נסה להתקשר לרותםם .. רוני : טוב שניה...

tsofa

New member
חחחחחחחחחחחחח יא &*()%^^#$@#$%$^&&&

היו מתים לעשות את זה אצלי בבית רק חבל שאני לא רוצצה DDD: הם שאלו אותי כבר כמה פעעמים

ממשיכה = ]

רוני: גם רותם לא עונה ליי . צ'יקוו : טוב נוו מה נעשה עכשיוו- איך נעלה לבמהה בלי אסף ורותםם ! רוני : טוב נוו- תמיד יש פעם ראשונה~ נעלה בלעדיהםם . **רוני עולה לבמה ** "סוף סוף בא מוכן לשטוף טוב, כמובן לתקוף טוב לי כאן אז באתי לעקוף קוף ... " נגמרה ההופעה . צ'יקוו : טוב רוני נראה לי שנלך לחפש את רותם ואסף . רוני : יאללה בוא . ** דנידיןן תעשה לי יללד ** ואז הם יצאוו מההופעה ו..

הם יצאו מההופעה ו..

התקדמו לעבר האוטו , שכל המעריצים מנסים להגיע אליההם .. אחחרי שהתחמקו מכולם : רוני : יוו צ'יקו תראה יש פה פתתק .. צ'יקו : תבביא נקרא אותו .. * פתחו ת'מכתתתב * רוני : מממממממה ? צ'יקו : מזתומרת חטטפו אותם !? בגלל זה הם לא עננוו .. רוני : חטפפו את אססף ורותם !! אני לא מאמיין O : צ'יקו : נו מה עושים עכשיו ?! רוני :

ממשיכה .

רוני : וואי חייבים ללכת לחפש אותם . צ'יקו : ת'אמתתת - אני שמחח שחטפוו אותם~ אני לא סובלל את הרותם הזאתיי - כל היוםם נדבקתת אליייך : ) רוני : אני לא מאמין שאתה אומר את זה עכשיוו . צ'יקוו : מה אני יעשהה זה מעצבן אותי . טווב נו יאללה בוא נתחיל לחפשש אותם . **עולים לאוטו ונוסעים**

ממשייכככה ..

רוני : לאן בדיוק נוסעיםם ? אין לנו כיוון ! תבדוק אם רשום משוו במכתב .. צ'יקו : אהה כן רשום פה משוו אבל ממש בקטן .. יש לך זכוכית מגדלת ? רוני : בממקרה כן [ ; צ'יקו : יופי תביא נראה מה כתווב .. רוני : נו ממה ? הצחלת לראותת ? צ'יקו : כןן , כתוב פה " אם אתם רוצים לראות את רותם ואסף בחיים , תבואו למגרש של הכדורגל ביפו , מחכים לכם שם ! " רוני : יווו זה ליד הבבית שלללללי ! צ'יקו : כןן , יאללה תן גגז ..

לייפזXD

New member
ממשיככה..

רוני: מה תןן גזזז...? זה המכוניתת שלךךך.. תסע אתהה.. למה אני...?! צ'יקו: וואייי... מעצבבבן.. אני לא מאמין שאני צריך לחפשש אותםם עכשיו.. רוני: כן, אמה לעשות... צ'יקו: אסף סבבה.. אבל רותם.. נו.. אין לי כוחח אליההה... רוני:חח.. דווקא רותם לא התקמצנה להביא לי את הכסף שהנהג הדפוקק הזה רף אחררינננו.... ואסף הוא זה שלא השאיר לנו כלום ממה שהוא אכללל... צ'יקו..: טוב טוב.. יאללה אין לי כוח לזה עכשיו.. העיקר שנגיעע כבר.. אני מה זה עייף... (חחח.. המשך דפוק.. אבל מה לעשות.. כול הסיפור דפוק ... ו.. אמ.. ת'אמת חשבתי שגנבו להם ת'אוטו.. אבל לא משנהה.. חח....)

...

רוני : אני גם עייף , אחרי כל ההופעות היום וזה.. אחרי שרצתי.. וואי .. את הקובע לי 2 הופעות בלילה אחד .. ועוד רחקוים אחד מהשני - מה נסגגר ?! צ'יקו : יודדע מה אני מצטטער .. מעכשיו תקבע את ההופעות שלך לבד ! * צ'יקו יצא מהאוטו * רוני : רגגגע , צ'יקקו לא התכוונתי.. נו חככה...... צ'יקו : היית צריך לחשוב על זה קודם , לפני שאתה מאשים אותי.. רצית להיות מפורסם , לא !? רוני : נו כן טוב.. 'תה צודקק.. יאללה בוא בוא לחפש את אסף ורותם .. * צ'יקו נכנס לאוטו והם נסעו עד שהגיעו למגרש * רוני : נו איך ממשיכים עכשיו ?!

לייפזXD

New member
ממשיכהה פרק ארוך במיוחד..!

צ'יקו : חפפש ראיות או משוו . אולי יש פה עוד מכתתב .... רוני : יוו תראה זה חצים ... בוא נראה לאן הם מובילים .. * הם הלכו אחרי החיצים והגיעו ל - * צ'יקו : איפה אנחנו , רוני 'תה מכיר ת'מקום.. רוני: אמ.. לא יודעעע..... צ'יקו: הלוווווו.. יש פה מישההואאא....?? רוני: ששש.. מה אתה צועקק לי עכשיו...>> ציקו.. מה אתה רוצה שאני יעשה? מה נשב ונחכה עד שיבואו לפה אנשים ויקרה מששו..?! רוני: טובב טוובב.. יאללה.. תרים אותיי... אני רואה פה משו....>>.. צ'יקו:.. וואי יש פהה חור בתקררה...> רוני : כןןן צ'יקו: 'תה רואהה מששווו.? רוני: שניהה... ככןן.. אמאאא..!! צ'יקו: מה זההה..?! רוני: לא יודע.. נפל עליי משוו פהה... יאללה בוא נברחח מפהה.. המקוםם הזה מפחיידד אותייי..:(

למעלה