רוצה לראות מישהי שמנה שמדגמנת. מה , הבגדים לא יראו עליה טוב? כאילו, ברצינות.. לא ישבו עליה טוב, כי היא שמנה? אם זה ככה, אין נשים שמנות שמתלבשות? אוי, באמת.
גם שמלות שנעשו במיוחד לנשים מלאות יותר ניראות יפה על רזות.? גם משהו בגיזרה לא מתאימה או מעוותת נראה טוב יותר על רזות? נשים שאינן במבנה אנורקטי צריכות לסבול בגדים שלא יוצרו למענן. בוודאי שאפשר לייצר בגדים שיראו נהדר על נשים מלאות, צריך רק לקחת מגוון מידות ומגוון נשים בחשבון כאשר מייצרים/ות את הבגדים...
ואין לי מבנה של ילדה בכלל.דווקא זה נראה הרבה יותר טוב מגזרה גבוהה גם על בנות שהן לא בהכרח רזות.(כמובן שאני לא מתכוונת לגזרה נמוכה בהגזמה,כזאת שלא מכסה בכלל את מה שצריך).
אבל כאשר את מייצגת את זה בפרסומות או שלטיי חוצות וטוענת שנמשים זה מכוער את פוגעת בי ובכל מי שיש לה נמשים, וכן בתפיסה של א/נשים רבות אחרות שיחשבו שנמשים זה מאוחר משום שלא ראו דוגמנית אחת שיש לה נמשים ומה שיפה בחברה שלנו נקבע על ידי מה שמיוצג על ידי דוגמניות.
אני אומרת את זה בתור אחת שנאלצת לסבול מהתופעה, אני לא חושבת שזה יפה בכלל. גם אם הייתי רואה דוגמניות מנומשות [ויש כאלו לא מעטות, יעל בר זוהר למשל] לא הייתי חושבת שזה דבר יפה.