שלום!
אני למדתי המון מהשיחה הזו ואני חושבת ש.. אם עכשיו מישהי תגיד לך "את יפה", גם אם המראה שלך לא ממש חשוב לך את תשמחי, לפחות מעט. אבל אם את תיהי דוגמנת, ואת תחשבי שאת כל כך יפה ושאין יותר ממך, ומישהי תבוא אליך ותגיד לך "את יפה" זה כבר לא יהיה אותו הדבר. (אולי אתם חושבים שאני מדברת שטויות ושאולי זה ממש לא נכון ואולי זה באמת ככה, אבל..) תאמינו לי גם לי אמרו הרבה אנשים שאני יפה ומיוחדת ואפילו סתם אנשים שאני לא מכירה וזה יהיה ממש אחרת אם פתאום אני יתחיל לראות את עצמי על חלונות ראווה וכאלה. נולדתם יפים -שמרו זאת לעצמכם, קיבלתם מתנה לחיים!, אבל אם יש לכם שכל, תשתמשו בו. ודרך אגב ! ל- פלפל חריף מאוד, ilil4444 ולכל השאר שהיו בדעתם - תודה, אני ילדה, בת 11 (מי שלא ממש נמצא בפורום הזה לא ממש יודע ואני גם לא ממש פעילה בו), ובאמת עד עכשיו חשבתי קצת אחרת, לפני איזה שנה זה היה די מוגזם ולאחר זמן קצר התחלתי להבין, החלום הזה והמחשבות האלה כבר היו פחות חזקות וחשובות אבל בכל זאת עדיין היה אצלי, ועכשיו אולי נשאר קצת אבל המודעות גדלה וזה עדיין פוחת אז ממש תודה! ובקשר לדוגמנות ילדים, עכשיו ילד משקיע את כל ילדותו בריצה מאודישן לאודישן, מצילומים לצילומים, במקום לשחק בחוץ, ללהשקיע בלימודים (האמת, אמורה להיות הפרדה וזהה לא תמיד כך),ולבלות עם חברים ואז כשהוא מגיע לגיל 18 ורוצה להיות דוגמן רציני פתאום זורקים אותו לכל החורים. לי יש חלום אחר, אני נורא אוהבת לשיר אבל זה קצת קשור למה שרשמתי לפני שניה, כנראה שאני יצטרך לחכות כמה שנים.