נסיון לדיון

ilil4444

New member
אני לא חושבת שזה נושא שטחי בכלל

להיפך ובגלל זה רציתי לדון בו...

בואי נגיד שאופי

משדר המון המון על חיצוניות.. הרי הקסם שבבן אדם משודר החוצה.. אני חושבת שכן צריך להיות לדוגמנית מין קסם כזה.. משהו שיכבוש אנשים.. בגלל זה כל דוגמנית מתאימה להציג משהו שונה.. למשל דוגמנית שהיא יותר עדינה לא תציג דברים סקסים ונועזים.. אבל כזאת שהיא יותר ביצית כזאת וסקסית יותר תציד דברים כאלה.. האופי משדר המון על החיצוניות..

ilil4444

New member
אני רצינית...

אני לא מנסה להתחכם- למה עדינות לא יכולה להיות מינית? יש שזה מושך אותן/ם ויש שא/נשים אחרים/ות מושכות אותם/ן

mamoshit 19

New member
זה לא מראה על אופי בהכרח אלה על

מראה חיצוני... דוגמנית שניראת סקסית תדגמן בגדים סקסיים ודוגמנית שניראת עדינה תדגמן משהו שונה.. זה כל הקטע בדוגמנות שבעיקר חשוב המראה החיצוני וגם חשוב כל המסביב אם היא יודעת להצטלם, אם היא פוטוגנית אם היא מסוגלת לעבוד שעות רבות וכדומה...

ilil4444

New member
מי קובע לדעתך מי סקסית ומי עדינה?

למה מישהי לא יכולה להיות גם עדינה וגם סקסית? ולמה בשביל להיראות סקסית צריך למשל להיראות כמו חפץ שאפשר לקנות במקום את הבגד?

ווול שלום לך

ברצוני לומר לך שאת צודקת לגמרי עם כל טיעון וטיעון שנרשם.. יש כל כך הרבה עוד לשאול על עניין היופי ואף אחד לעולם לא יענה.. אני חושבת שהעולם השתגע פשוט..אני אישית מעדיפה לא להתייחס אליו ואני חיה לפי איך שבא לי..גם אני הייתי רוצה לראות נשים כאלו אבל אנו מיעוט בחברה..וזה טוב שיש אותנו כי אם לא היה אותנו ילדות בנות 9 כבר היו כולן מדגמנות(לא שזה לא קורה כבר עכשיו) אני חושבת שכולנו מזועזעזעים מהנושא..אני מבעיה כל תמיכה אפשרית במה שאת אומרת ואם תובילי מהפך או משהו כזהcount me in בהוקרה רבה ובכבוד רב תמי

בתור פמיניסטית

אני חייבת להוסיף! אני נראית טוב לפי הגדרת החברה (אז לפני שאתן קובעות "בגלל זה את לא דוגמנית", קחו זאת בחשבון... אגב, הייתי כזו עד שנכנס לי שכל לקודקוד) אבל החברה הזו היא גברית! גם נשים היום רואות נשים אחרות בעיניים גבריות ושופטות אותן לפי זה. הגדרת היופי היא הגדרה נלמדת. אנחנו לא נולדים עם דעה לגמרי מה יפה חוץ מהרצון לראות דברים סימטריים (שלפי הטבע נחשבים ליפים- גם מבחינת בעל החיים). פעם אישה יפה הייתה מלאה יותר אבל עם מותני צרעה אז הן לבשו מחוך. כי אין אף אישה נורמאלית עם מותני צרעה. ככה הן שברו לעצמן צלעות והזיזו את הלבלב לכיוון הכליות (יש לזה עדויות מצולמות שראיתי. בדיוק במאה ה-19 התגלה הרנטגן) ניראה לכן הגיוני שנשים יעשו את זה לעצמן בלי עיניים גבריות? ונעלי העקב? כמה שהן הורסות את עמוד השידרה.... והסיליקון בציצי כדי להיראות טוב? מילא הסיליקון אבל הניתוח הוא עם הרדמה מלאה... איזה גבר שפוי היה עושה את זה לעצמו? אף אחד. אז למה אנחנו הנשים? זה אחלה להיראות טוב ואני אישית חושבת שאופנה ויופי מסויים מעידים על תרבות (יש יופי אפריקאי ויופי אמריקאי... יופי שונה תרבויות שונות) אבל צריך להציב את הגבול בקבלת האחר. לא כל מי ש"לא יפה" הוא בהכרח מכוער... לא כל מי שאין לה עודף משקל מסוכן צריכה להרזות. לפעמים קצת תחת זה סקסי. ולמה נשים אחרי הריון ולידה רוצות להיראות כמו ילדות בנות 16 עם בטן שטוחה ורצות לעשות שאיבת שומן? כי החברה מטפטפת לנו את זה כל החיים, עד שנראה לנו שזה נורמאלי ומרצוננו החופשי.... סתם נקודה למחשבה..

ולפני שתגידו שגם גברים

עושים את זה... אז רק שימו לב שזה מוכיח כמה החברה שלנו מעוותת ולא מקבלת מישהו שהוא "טיפה" שונה. אני לא מדברת על שומן ממש.. אלא טיפה בטן.. טיפה ירכיים... מכיוון שאף אחד לא מושלם. חייבת לציין שכיוון ש"הייתי שם" אני יכולה לומר לכן שאין אף דוגמנית ואף דוגמן שלא עוברים פוטושופ, וזה עוד מזל שאתן מודעות לתוכנה הזו.. כי עד שנות ה-90 היה קשר שתיקה בין אמצעי התקשורת לגבי העובדה שבכלל משתמשים בתוכנה שכזו...

moomita

New member
אני חושבת

אני מסכימה איתך אילאיל בכל טיעון וטיעון שנרשם. העולם אכן השתגע......... ואני מביעה כל תמיכה אפשרית בנאמר. אבל החברה הזו היא גברית - זה באמת נכון. חבל , חבל שאנחנו הנשים היום (לא כולן, לא מכלילה) רואות נשים אחרות בעיניים גבריות ושופטות אותן לפי זה. מן הסתם הן שופטות אחרות בדיוק כמו שהן שופטות את עצמן, ואם הן שופטות את עצמן בשפיטה דרך העיניים של הגבר "מה הגבר יאהב".. כך גם יעשו לאחרות. זה אחלה להראות טוב , אבל צריך להציב את הגבול בקבלת האחר -לא כל מי שאין לה עודף משקל מסוכן צריכה להרזות. לפעמים קצת תחת זה סקסי. מצטערת אם נראה שהעתקתי ממך פלפלית חריפה, זה היה רק בכדי לחזק את דבריך.

זה בסדר!!!!

כל עוד אנחנו לא הופכות שיכפול אחת של השניה במראה, כאילו מכונה עשתה אותנו... זה בסדר גמור!!!!!

ועוד דבר

אני לא מבינה גם למה דוגמניות חייבות כל כך לייצג עצמן באופן זול..ולמה נותנים כל כך הרבה כבוד ליופי ...

דיתוּש

New member
שיערות גוף מייצגות אותך?

מצטערת, לא אותי. ואני רחוקה מלהיות דוגמנית.

שיערות גוף

לא מייצגות אף אחת. אבל צריך לדעת לשים את הגבול. יש הבדל בין להוריד שערות לבין להרעיב את עצמך או שכל חייך סובבים סביב "איך אני נראית"...

וחוץ מזה...

קצת מוזר ששאיפה של אדם היא שיצלמו אותו.. מעיד על צורך בתשומת לב מופרזת, מה שאומר סוג של בעיה נפשית... למה שמשהו ישאף להיות קולב של בגדים? למה לא לשאוף לעשות עם עצמו משהו אקטיבי?

אגב, לאחר עניין הצילומים

עברתי לאחורי המצלמה והייתי מפיקת אופנה. פתאום קלטתי שזה סחר בבני אדם, מול הסוכנויות. ברחתי מזה והיום למרות הפיתוי הכספי אני עוסקת בדברים אחרים שלא קשורים בלהשתמש בגוף של מישהו ולשלם לו על זה.

למעלה