נסיון לדיון

כלכלונת

New member
אבל בשביל זה יש תאי מדידה ומידות!! וחוץ מיזה- אם הבגד יפה על הדוגמנית זה מושך אותך לנסות אותו עליך. אם את אוהבת אותו עליך- תיקני אם לא- לא מה איכפת לך מהדוגמנית?? היא כולה עושה ת'עבודה שלה. ומטבע הדברים שהיא צכה לעשות את העבודה פרפקט- להיראות טוב בבגד!

Bob Fred

New member
האם להיות יפה= להיות אנורקסית???

הייתי חייב להתערב. אנו מעניקים לילדים וילדות בגיל הרך את הרעיון כי אם אתה לא רזה אתה לא בסדר, אתה התחתית של סיר הטינופת האנושית. יפה ומקסים להגיד שתפקיד הדוגמנית הוא להיות רזה כמון מקלון, אך יש לזכור כי לאופנה השפעה אדירה על החברה!!! איזה מין דימוי אנו מעניקים לילדנו??? כי אם אתה שוקלת 80 את לעולם לא תמצאי אהבה??? האם נגזר להיות עולמנו כל כך רדוד ושטוח, שאנו שופטים בני אדם על פי משקלם, או כמות האיפור שעל פניהם???

מסכימה מסכימה!

כוונתי הייתה לשמן שהשומן מהווה עבורו בעיה רפואית. כל השאר לא צריכים לרדת במשקל!!!!!

עִידן

New member
משום מה יצא לי להיתקל

בהרבה יותר נשים שהניסיון לרדת במשקל מהווה עבורן בעיה רפואית, ולא משקל יתר. וכן, זה בהחלט קשור לדימוי שרק אם את רזה, את יפה, שנוצר מחדש בכל שלט פרסומת..

Little Chiwawa

New member
דעתי..

הקטע הוא שדוגמנית אמורה להיראות איכשהו...אחרת מה זה דוגמנית? אז נכון..כל אחד מגדיר את המילה "דוגמנית" אחרת....אבל אני חושבת..שבסופו של דבר..דוגמנית..הן כן כל האלה הרזות במידה 34...ולכן אני חושבת שיש לאנשים זכויות מי יכולה להיות דוגמנית ומי לא..כמו שלך יש את הזכות להגיד שאת רוצה דוגמניות לא מגולחות עם נמשים ומשקפיים (ויש כאלה..אני בטוחה) זתומרת...תמיד מדברים על דוגמניות והכל ותמיד יהיו את אלה שיגידו שהם לא רוצים דוגמניות דקיקות וצריך קצת בשר ובלהבלהבלה..ולפעמים אני עצמי חושבת שאותו אדם שאומר את זה..אומר את זה מתוך קנאה (לא אומרת את זה עלייך פשוט זה משהו ששמתי לב אליו..באמת לא באה בטענות אלייך או משהו) וכן...בתכל'ס דוגמניות בסופו של דבר הן 60-90-60 *סיום חפירה* סורי על ההודעה הלא מובנת =\\\

ilil4444

New member
דווקא הבנתי :)

אבל אין כל כך דוגמניות אחרות. אין כמעט בכלל. כי החברה קובעת סטנדרטים לאיך צריכה להיראות דוגמנית ואז לפי זה כל הנשים אמורות להיראות. אני לא מקנאה בדוגמניות, אני פשוט רוצה שהן ייצגו סוגים מגוונים ורחבים יותר של נשים ואז יציבו גם תדמית אחרת לאיך נשים אמורות להיראות... וגם- למה שדוגמנית תראה 60 90 60? הרי פעם דוגמנית הייתה אמורה להיות במידה אחרת לגמרי.. אז זה יכול להשתנות....

Gal Nissan

New member
את לא יכולה לשנות את הסטנדרט

60 90 60 זה מה שעולם הדוגמנות דורש ולכן לא כל בנאדם יכול להיכנס לתוכו...אני מסכימה עם זהבה זה פורום דוגמנות משמע מדברים בו על מראה חיצוני, זה לא אומר שהאנשים פה רדודים ומסתכלים רק על המראה החיצוני..זו סתם סטיגמה שהמצאת...

Oomph Girl18

New member
90-60-90

כתבתם הפוך...זה דווקא נורא מצחיק לנסות לדמיין בחורה שטוחה בלי ירכים אבל עם מותנים כמו של פיל...LOL

ilil4444

New member
לא כתבתי את המילה רדודים

אפילו פעם אחת... אני ממש לא חושבת שהנושא רדוד. אני חושבת שהוא מאוד משמעותי ולכן אני מעוניינת לדון בו :)

E D G Y

New member
יש גם יוצאות דופן, למשל דוגמנית

בינלאומית שהכרתי פעם שהיתה 108-80-100 והיתה מצליחה מאוד בכל רחבי העולם. העניין הוא פרופורציות....

SuperStar666

New member
כל תחום עם הקריטריונים שלו!

דוגמנות זה מקצוע שבו לא מתחשבים באופי שלך ולא נזקקים לו, ביצירתיות שלך, כמה את חמודה ונחמדה וכו'... זה מקצוע שמתייחס אך ורק למראה חיצוני. - בכל מקצוע יש את הדרישות שלו! פה דנים על נושא הדוגמנות - משמע- דנים פה על מראה חיצוני, וזה לא בגלל שיש פה אנשים שטחיים, חומרנים וכו'... אם את לא רוצה לדון על נושא "שטחי" כמו מראה חיצוני, אז תפני לפורום אחר שלא מתסעק במראה חיצוני.

למעלה