נסיון לדיון

moomita

New member
../images/Emo205.gifהייתי

רוצה לראות מישהי שמנה שמדגמנת. מה , הבגדים לא יראו עליה טוב? כאילו, ברצינות.. לא ישבו עליה טוב, כי היא שמנה? אם זה ככה, אין נשים שמנות שמתלבשות? אוי, באמת.

ilil4444

New member
אז אולי יש בעייה בייצור הבגדים?

מדוע זה הגיוני שייצרו בגדים שלא יתאימו למרבית מהאוכלוסייה?

victoria777

New member
רוב האוכלוסיה ממצועת

לא שמנים ולא רזים. בקשר לבגדים-אין שום בעיה בייצור הבגדים.כל גזרה אפשרית נראית טוב יותר על אנשים רזים וממוצעים מאשר על שמנים.

victoria777

New member
ועוד משהו

לא אמרתי שהבגדים לא מתאימים לאנשים שמנים בכלל(למרות שיש דברים מסויימים שבאמת לא מתאימים לשמנים),פשוט על אנשים רזים הכל נראה יותר טוב.

ilil4444

New member
הכל??

גם שמלות שנעשו במיוחד לנשים מלאות יותר ניראות יפה על רזות.? גם משהו בגיזרה לא מתאימה או מעוותת נראה טוב יותר על רזות? נשים שאינן במבנה אנורקטי צריכות לסבול בגדים שלא יוצרו למענן. בוודאי שאפשר לייצר בגדים שיראו נהדר על נשים מלאות, צריך רק לקחת מגוון מידות ומגוון נשים בחשבון כאשר מייצרים/ות את הבגדים...

victoria777

New member
אני לובשת גזרה נמוכה

ואין לי מבנה של ילדה בכלל.דווקא זה נראה הרבה יותר טוב מגזרה גבוהה גם על בנות שהן לא בהכרח רזות.(כמובן שאני לא מתכוונת לגזרה נמוכה בהגזמה,כזאת שלא מכסה בכלל את מה שצריך).

victoria777

New member
בהכל אני מתכוונת להכל

גם מה שיוצר עבור מלאות יראה טוב יותר על רזות(כמובן כשהבד הוא במידה הנכונה.אני לא מתכוונת שאם ילבישו בחורה במידה 36 בשמלה במידה 46 זה יראה טוב עליה).

נכון../images/Emo45.gif../images/Emo214.gif

בעיני זה טיפשי לראות בנות רזות כמו מקל שמייצגות "אותנו" ומראות לנו מה באמת "יפה".

noyy

New member
../images/Emo28.gifמסכימה לגמרי

גם אני רוצה לראות דוגמניות "עבות יותר"... אבל נמשים זה מכוער

ilil4444

New member
את רשאית לקבוע מה מכוער לדעתך

אבל כאשר את מייצגת את זה בפרסומות או שלטיי חוצות וטוענת שנמשים זה מכוער את פוגעת בי ובכל מי שיש לה נמשים, וכן בתפיסה של א/נשים רבות אחרות שיחשבו שנמשים זה מאוחר משום שלא ראו דוגמנית אחת שיש לה נמשים ומה שיפה בחברה שלנו נקבע על ידי מה שמיוצג על ידי דוגמניות.

noyy

New member
../images/Emo28.gifגם לי יש נמשים...

אני אומרת את זה בתור אחת שנאלצת לסבול מהתופעה, אני לא חושבת שזה יפה בכלל. גם אם הייתי רואה דוגמניות מנומשות [ויש כאלו לא מעטות, יעל בר זוהר למשל] לא הייתי חושבת שזה דבר יפה.

ilil4444

New member
אני לא קשורה לבאה משעווה

אבל אולי קישרת בגלל המגזין שפם רגליים ושחי שהייתי חלק מהצוות שלו? כתבתי והשתתפתי בו...

למעלה