נמני מייעץ לגרשון?

נמני מייעץ לגרשון?

כתבה מאוד מאוד מעניינת. מבחילה, אבל מעניינת. כמה ציטוטים שראוי לציין: 1. אבי נימני: "ואמרתי לו שכל שחקן כדורגל חייב לטעום לפחות פעם אחת את החוויה הזו שנקראת בית"ר. אני לא יודע אם גרשון יקבל את כמויות האהבה שאני קיבלתי אצלם, אבל המלצתי לו בחום. לי נתנו את התחושה שגדלתי שם, ואמרתי לגרשון שכמויות האהבה שמקבלים מהקהל בטדי לא מקבלים בשום מקום אחר". יש תגובה על דבריו של נימני מאוהדי מכבי?
2. "העסק נורא פשוט", אומר אבוקסיס מניסיון, "אם גרשון יהיה טוב אוהדי בית"ר יעשו ממנו מלך. אם הוא יזייף יתחילו לנפנף לו בכסף שהוא מרוויח ועל זה שהוא הגיע מהיריבה השנואה, הפועל תל אביב. הוא יצטרך לעבור מבחן אופי רציני. יש לאוהדי בית"ר שני צדדים: אהבה חסרת גבולות או שנאה יוקדת. הכל תלוי בו. אין ספק שזה מעבר חד מדי". 3. "שמעון הוא כבר היסטוריה. הוא יזכה לקבלת הפנים הכי קשה שיש, האוהדים לא ישכחו לו בכלל את המעבר. ראיתי כבר את כל המשברים והתהפוכות, והתגברנו על הכל. אני אפתיע אולי, אבל הרבה אוהדים חושבים שהעזיבה שלו תעשה טוב להפועל ותעזור לגיבוש של המועדון. כולם יבינו שהמועדון מעל לכל, ושזו זכות להיות בהפועל תל אביב". [הנרי אלקבץ, מראשי האוהדים
] 4. "אם היה פער בין בית"ר למכבי חיפה עד היום, הוא נמחק עכשיו", מפרשן נמני. "אני חושב שהיום בית"ר היא המועמדת מספר אחת לאליפות. הציר של גרשון אמור לתת לבית"ר יתרון עצום על היריבות שלה לצמרת". [אבי נמני מדגים "מכביזם" למופת
] 5. "הנה אני בא, הנה אני בא". את השיר הזה של הדג נחש מפזם שמעון גרשון כבר שבועיים. "שמעון מאוד אוהב את השיר הזה, שהפך אצלנו במשפחה להמנון", סיפר לנו השבוע עו"ד סבי גרשון וביקש רק דבר אחד: "שאוהדי בית"ר ילמדו בעל פה את השיר 'הנה אני בא' עד ששמעון יוציא סינגל חדש". |אייקון מקיא מהמסנג'ר| הכתבה הזו עשתה לי בחילה. אבל ממש. סבי גרשון יכול ללכת לטייל ולא לשים לב שיש לפניו בור. כדאי לכם לקרוא את כולה.

ReDEAD

New member
הוא כנראה הצד של השטן שיושב

לגרשון על הכתף.. מהצד השני זה אנחנו האדומים ואנחנו כבר יודעים את התוצאה..

L i k o

New member
צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים -

השירים על גרשון כבר נכתבו על-ידי אוהדי בית"ר ומכבי. אי-אפשר היה לכתוב על המעבר שלו יותר טוב מלירון תאני בynet.

יואב ק.

New member
בהשוואה לאוהדים של מכבי

גם האוהדים של חיפה נראים מצוינים.

בלה, בלה, בלה

אני נראית מצוין.
חוץ מזה שהשרשור אינו עוסק בהשוואה בין מחנות האוהדים. בתור אוהדת בית"ר, את נמצאת *קצת* יותר מדי בפורום הלא נכון.

מה את רומזת?!

פחחחח,אני גם מאמינה שאת נמצאת הרבה בפורום ביתר כבוד הוא לך,:)..קיצר ביתר אימפריה ,אין עלינו,יאלה ביי

שעה אחרי מסיבת העיתונאים

בראיון איתו בערוץ הספורט,אבי נימני אמר שהוא לא היה עושה את הצעד שגרשון עשה... אז מה פתאום הוא המליץ לגרשון לעבור?!

אלף ואחת סיבות.

קודם כל, קח את מה שאבי נמני אמר בעירבון מוגבל. האם ניתן להגיד בוודאות שהוא לא היה עושה את הצעד הזה? נורא קל לפזר הצהרות כאלו לכל עבר, במיוחד כשאתה יודע שלמעשה לא קיבלת הצעה כזו באמת. אוהדי מכבי ת"א מתפארים בכך שנמני נשאר אצלם והוא נאמן לסמל. האמת היא שאבי נמני (בניגוד לשמעון גרשון) לא קיבל מבית"ר הצעה מפורשת לעבור לבירה, ולקבל סכום של מעל 400 אלף דולר לעונה. זאת הסיבה שלא ניתן להשוות בין 2 המקרים. לו היו פונים גם אל גרשון וגם אל נמני באותה הצעה גרנדיוזית, אזי היה ניתן לבחון כיצד כל אחד מהם מגיב אליה, ומי התפתה ומי לא. אך העובדות בשטח מורות שאבי נמני פשוט לא קיבל הצעה בסדר גודל כזה ועל כן זה לא הוגן להשוות אותו לגרשון. (ידוע רק שבאיזשהו שלב היה רצון של גרנט לראות אותו בבית"ר, אך לא מדובר בהצעה ממשית ופרקטית שמציבה מולו חוזה אמיתי שבצידו סכום כל כך גדול. משום כך, זה לא אותו הדבר). ועל כן, במקום אוהדי מכבי, לא הייתי הולכת ומנפנפת בנאמנותו של נמני בכל מקום. הם שוכחים כי הקפטן שלהם (בניגוד לקפטן שלנו) בעצם לא הועמד בצומת הזו של ההכרעה, מאחר ולא קיבל הצעה דומה. מה שכן, למען ההוגנות, אפשר כרגע לתת לו את הקרדיט הזה. אבי נמני, עם כל האיבה אליו, הוא עדיין סמל של מכבי תל אביב. אמנם לעולם לא נוכל לדעת באמת מה הוא היה עושה במקום גרשון, אך כרגע הוא עדיין שחקן של מכבי וזה כבר נקודה לזכותו.

תרשי לי..

יש הבדל גדול בין נמני לגרשון. נמני כבר בסוף הקריירה שלו, אני בספק אם הוא היה מוותר על מעמדו במכבי בשביל עוד קצת דולרים בביתר. הוא וויתר על הרבה כדי לחתום במכבי. (אגב גם בעבר הוא וויתר על הרבה כסף בשביל לחתום במכבי) שנית, במהלך כל החצי השני של העונה דובר על פניות של ביתר לאבי נמני לעונה הבאה. השיא הגיע כאשר דאבל פס בערוץ 2 דיווח בשחצנות שנמני בדרך לביתר , כשנמני עלה לשידור במיוחד כדי לדחות את הטענה( בדאבל פס לא וויתרו ושוב דיווחו על מעבר של נמני לביתר). אם זה לא מספיק אז כאמור היו הידיעות שטענו כי גרנט יביא את נמני לביתר. נמני לא פעם ולא פעמיים דחה את השמועות. וגם אם זה לא מספיק בשביל להוכיח את נאמנותו של נמני למכבי -אני רוצה להזכיר ששקאלר בכבודו ובעצמו סעד עם נמני במסעדה בתל אביב. (לא יודע מה יש לשקאלר לשבת עם נמני אלא אם כן היה עניין בנמני) הצעה קונקרטית אני בטוח שהייתה. להגיד שנמני לא הועמד בצומת הזאת זאת שטות גמורה . גם לפני עידן גאידמק היו לא מעט קבוצות שרצו את נמני והוא עדיין העדיף את מכבי תל אביב. אם נמני היה שחקן בן 20 יכול להיות שהמצב היה שונה, אבל אז גם לא היה לו את המעמד שיש לו בקרב אוהדי מכבי. יום טוב.

לא הבנת אותי.

לא טענתי שנמני לא קיבל אי אילו הצעות מבית"ר. הנקודה שלי היא שלא הוגן להשוות בין נמני לגרשון מאחר והשניים לא עמדו בפני אותה הצעה. מכיוון שהמעבר של גרשון לבית"ר כבר סגור, נחשפו פרטי החוזה שלו. ישנה שקיפות בקרב הציבור לגבי ההצעה שקיבל מבית"ר וגם הציניקנים הגדולים ביותר פערו פה נוכח הסכום הגדול שהוצע לו, סכום שמהווה תקדים בכדורגל הישראלי. כל ההצעות לנמני שציינת למעלה, לא קרמו מעולם עור וגידים של ממש, ולכן לא אתה ולא אני, יכולים לדעת בדיוק מה הסכומים שהוצעו לו, אם בכלל. וזה בדיוק הדבר שרציתי לחדד: לו היו פונים גם אל גרשון וגם אל נמני באותה הצעה גרנדיוזית, אזי היה ניתן לבחון כיצד כל אחד מהם מגיב אליה, ומי התפתה ומי לא. זאת הסיבה שאמרתי שנמני בעצם לא הועמד בצומת הזו של ההכרעה. נכון, סביר להניח שהיו פניות, ואבי עמד בסוג של התלבטות בסיסית. אבל כל עוד מצב העניינים אינו זהה, גם לא ניתן לומר בוודאות גמורה איך היו מתגלגלים העניינים. וזוהי לא קטנוניות. באמת שלא. קשה לי להאמין שגרשון בכל קונסטלציה היה עובר לבית"ר. ההחלטה הסופית שלו התבססה בין היתר על כך שהחוזה שהוצע לו אסטרונומי בכל קנה מידה. ייתכן ואם ההצעה היתה נמוכה יותר מהנוכחית (ועדיין גבוהה מזו של הפועל) גרשון לא היה מכריע לטובת הכסף. וזה בדיוק מה שאני אומרת. גם אם נמני קיבל הצעות מבית"ר, צריך לבחון קודם אילו הצעות בדיוק הוא קיבל לפני שנתלים עליו בכזו גאווה. אולי הציעו לו בבית"ר הצעה גבוהה, אך לא גבוהה מספיק בכדי לנטוש בית? אני סבורה שגם גרשון לא היה עובר לבית"ר אם היו מציעים לו רק הצעה שהיא יותר גבוהה. הסיבה שבגינה הוא עבר בסוף, היא שההצעה שהוא קיבל היתה *הרבה* יותר גבוהה. הרבה, הרבה יותר גבוהה. כזו שלא ניתנה לאף שחקן ישראלי אחר בליגה שלנו. אגב, ייתכן ואם היו פונים אל נמני בהצעה זהה לזו של גרשון, הוא עדיין היה מסרב. זו אפשרות, ואפילו אפשרות סבירה. ואם זה היה המצב- אז באמת יכלו כל אוהדי מכבי להתייצב מאחוריו ולומר את מה שהם אומרים עכשיו. כל מה שאני באה לומר כאן, זה שנכון לעכשיו הצעה זהה כזו- לא הגיעה אל נמני, ועל כן אי אפשר להשוות את המהלך שלו למהלך של גרשון ולומר אוטומטית- "זה סמל וזה לא". כמובן שכל מה שאמרתי למעלה, אינו סותר את העובדה שאני חושבת ששמעון גרשון טעה טעות מרה והוא יצא הכי קטן שיש. מבחינתי הוא מחוק, וכן, אבי נמני (נכון לעכשיו) עולה עליו אלפי מונים.

תראי יש איזושהיא סתירה בין הדברים

שלך. "מכיוון שהמעבר של גרשון לבית"ר כבר סגור, נחשפו פרטי החוזה שלו. ישנה שקיפות בקרב הציבור לגבי ההצעה שקיבל מבית"ר וגם הציניקנים הגדולים ביותר פערו פה נוכח הסכום הגדול שהוצע לו, סכום שמהווה תקדים בכדורגל הישראלי."...... "לו היו פונים גם אל גרשון וגם אל נמני באותה הצעה גרנדיוזית, אזי היה ניתן לבחון כיצד כל אחד מהם מגיב אליה, ומי התפתה ומי לא. " פרטי החוזה של גרשון כפי שאת טענת נחשפו רק לאחר החתימה שלו. עד אז גם הוא וגם נמני היו בגדר מועמדים בלבד. מכיוון שאבי נמני לא חתם בביתר לעולם לא נדע אם וכמה הציעו לו ביתר ואני בטוח שזה הרבה יותר ממה שמכבי הציעה לו(נמני חתם רק לפני שבוע על חוזה של 120 אלף דולר עם אופציה להשתלב בצוות המקצועי לאחר הפרישה,אני די בטוח שביתר הציעו לפחות כפול מזה) זאת אומרת שנמני כן עמד בפיתוי לעומת גרשון (תיאורתית,שוב לעולם לא נדע כמה ואם בכלל ביתר הציעו לו). וזה בהחלט עומד לזכותו. אני חושב שאני יכול לנפנף בנאמנות שלו למועדון, כי הוא הוכיח את זה לא בפעם הראשונה. לצערי המושג סמל הולך ונעלם מהכדורגל. ישנם יחידי סגולה בעולם (אפשר לספור אותם בשני כפות ידיים) שנשארים נאמנים לקבוצה שלהם. היום הכסף מדבר ,לאוהדים נשאר רק לחיות עם הכאב בלב.

ועדיין הייתי רוצה לראות אותו

עומד בפני הצעה של 420 אלף $ נטו לעונה. לעומת הצעה ממכבי. אל תשכח שלפני מספר שנים נימני,בנין היו משתכרים שכר של 650,600 אלף $ בהתאמה לעונה במכבי.

בגדול, אני מסכימה איתך.

שנינו חושבים שאי אפשר לדעת באמת מה היתה ההצעה של ארקדי לנמני. אתה חושב שבעצם הסירוב לה- הוא עמד בפיתוי, ואני חושבת שמוקדם מדי להכריז על כך, מאחר ואיננו יודעים אם גם היא היתה מהסוג ש"לא ניתן לסרב לו." אין ספק שארקדי הציע לנמני סכום יותר גדול מזה שהציעה לו מכבי, אבל לא בשביל כל הצעה שגבוהה מזו של המועדון שלך, נוטשים בית. במקרה של גרשון זו היתה הצעה אסטרונומית וחד פעמית שאני בספק גדול אם מישהו משחקני הליגה הישראלית יכל לומר לה לא. הרחבתי על כך בהודעה שלי למטה, אם יש לך סבלנות לניסוחים של בלונדיניות, אתה יכול לגשת לקרוא. ושוב- אין זה אומר שאני מצדיקה את גרשון. אנשים צריכים לראות לפעמים גם מעבר לחשבון העו"ש שלהם. אבל קטונתי מלנסות ולתקן את העולם. מעבר לקבוצה כמו בית"ר היא עונש מספיק גדול לכשעצמו.

מה יש לבחון

אנחנו מדברים על ארקדי, מה את חושבת, שהוא יציע לו מאתיים אלף דולר? מאתיים חמישים אלף דולר? הוא שופך סכומים אסטרונומים, וכשמדובר בנימני אז בכלל, גאיידמק חולה לו על התחת, אני בטוח שהוא יכל לקבל בבית"ר 400 אלף דולר כמו כלום, אם לא יותר. ונגיד שלא 400, נגיד, למרות שאני לא מאמין, כפול ממה שהוא מקבל היום במכבי ארקדי יכול לסדר לו בכייף.

למעלה