סינתיה לנון
New member
נמני מייעץ לגרשון?
כתבה מאוד מאוד מעניינת. מבחילה, אבל מעניינת. כמה ציטוטים שראוי לציין: 1. אבי נימני: "ואמרתי לו שכל שחקן כדורגל חייב לטעום לפחות פעם אחת את החוויה הזו שנקראת בית"ר. אני לא יודע אם גרשון יקבל את כמויות האהבה שאני קיבלתי אצלם, אבל המלצתי לו בחום. לי נתנו את התחושה שגדלתי שם, ואמרתי לגרשון שכמויות האהבה שמקבלים מהקהל בטדי לא מקבלים בשום מקום אחר". יש תגובה על דבריו של נימני מאוהדי מכבי?
2. "העסק נורא פשוט", אומר אבוקסיס מניסיון, "אם גרשון יהיה טוב אוהדי בית"ר יעשו ממנו מלך. אם הוא יזייף יתחילו לנפנף לו בכסף שהוא מרוויח ועל זה שהוא הגיע מהיריבה השנואה, הפועל תל אביב. הוא יצטרך לעבור מבחן אופי רציני. יש לאוהדי בית"ר שני צדדים: אהבה חסרת גבולות או שנאה יוקדת. הכל תלוי בו. אין ספק שזה מעבר חד מדי". 3. "שמעון הוא כבר היסטוריה. הוא יזכה לקבלת הפנים הכי קשה שיש, האוהדים לא ישכחו לו בכלל את המעבר. ראיתי כבר את כל המשברים והתהפוכות, והתגברנו על הכל. אני אפתיע אולי, אבל הרבה אוהדים חושבים שהעזיבה שלו תעשה טוב להפועל ותעזור לגיבוש של המועדון. כולם יבינו שהמועדון מעל לכל, ושזו זכות להיות בהפועל תל אביב". [הנרי אלקבץ, מראשי האוהדים
] 4. "אם היה פער בין בית"ר למכבי חיפה עד היום, הוא נמחק עכשיו", מפרשן נמני. "אני חושב שהיום בית"ר היא המועמדת מספר אחת לאליפות. הציר של גרשון אמור לתת לבית"ר יתרון עצום על היריבות שלה לצמרת". [אבי נמני מדגים "מכביזם" למופת
] 5. "הנה אני בא, הנה אני בא". את השיר הזה של הדג נחש מפזם שמעון גרשון כבר שבועיים. "שמעון מאוד אוהב את השיר הזה, שהפך אצלנו במשפחה להמנון", סיפר לנו השבוע עו"ד סבי גרשון וביקש רק דבר אחד: "שאוהדי בית"ר ילמדו בעל פה את השיר 'הנה אני בא' עד ששמעון יוציא סינגל חדש". |אייקון מקיא מהמסנג'ר| הכתבה הזו עשתה לי בחילה. אבל ממש. סבי גרשון יכול ללכת לטייל ולא לשים לב שיש לפניו בור. כדאי לכם לקרוא את כולה.
כתבה מאוד מאוד מעניינת. מבחילה, אבל מעניינת. כמה ציטוטים שראוי לציין: 1. אבי נימני: "ואמרתי לו שכל שחקן כדורגל חייב לטעום לפחות פעם אחת את החוויה הזו שנקראת בית"ר. אני לא יודע אם גרשון יקבל את כמויות האהבה שאני קיבלתי אצלם, אבל המלצתי לו בחום. לי נתנו את התחושה שגדלתי שם, ואמרתי לגרשון שכמויות האהבה שמקבלים מהקהל בטדי לא מקבלים בשום מקום אחר". יש תגובה על דבריו של נימני מאוהדי מכבי?