נמאס לי

OverSharing

New member
זה מישהו מסוים.../images/Emo103.gif

[אבל בכללי, לודעת, זה מעין..חלק חסר כזה? בו, לודעת להסביר.]

Mooa-Numi

New member
זה לא באמת

שחר, את יפה. את חכמה. את בתנועת נוער, יש לך חברים, יש לך משפחה, יש לך חיים סבבה לגמרי בסך הכל, ומעבר לזה. ואולי את מרגישה ריקנות, וזה בסדר, כי כולנו מרגישים ריקנות, אבל דמות מסוימת או לא להתחבק ולהתנשק איתה לא תמלא לך את החלל הריק הזה. אל תתני לסרטי נעורים למשוך אותך. זה באמת לא איך שזה נשמע. זה עמוק הרבה יותר, והרבה פחות פשוט מרפרופי שפתיים. תמלאי את בעצמך את החלל הזה.

OverSharing

New member
כ"כ לא הלתחבק ולהתנשק../images/Emo103.gif

אני באמת לא יודעת להסביר מה. ואת יודעת, סביר להניח שאת צודקת, אבל אני לא רואה שום דבר רע ברצון הזה [ואני לא מהקיצוניות. חוץ מזה שיש לי נטייה ליבב מעט על זה שאין לי חבר. שומדבר מעבר] ואחרי שיהיה חבר [שיהיהההה] אני אוכל להגיד לך אם צדקת:] בכל אופן, כרגע זה יותר הרצון להיות עם מישהו ספציפי, לא החבר בכללי. [ותודה על היפה וחכמה שם, אם התכוונת לזה.]

Furious Me

New member
../images/Emo105.gif

אם נוצר בך החלל הזה, ותמלאי אותו בחבר, כשהחבר ילך לא תדעי להתמודד עם החלל הזה שנוצר לך. וקיינד אוף תתמכרי. תאמיני לי /:

mishmishonet

New member
נמנמ..

שהכל יגמר כבר ויפסיקו להציק לי? וקראתי, אם זה עוד לא ברור.

Mashina Girl

New member
../images/Emo32.gif דילמה ../images/Emo2.gif../images/Emo28.gif

אוף, תראו. מחר בבוקר אני צריכה לקום מוקדם (9 בערך) יש לי שיעור נהיגה ומשם שיעור מתמטיקה. עכשיו, רוב השכב"ג יוצא עוד חצי שעה לשאקטי-ג'יי [?], וזה נחמד והכל, ובא לי לצאת ולהתפרק, אבל רוב החברות שלי שאני יותר קרובה אליהן - לא באות, אז אני קצת אהיה מרוחקת שם מכולם, ולא יודעת אם בא לי. וכואבת לי הבטן רצח מכאבי מחזור, לקחתי 3 אדוויל ולא עזר, הדבר הראשון שבא לי לצאת איתו, אם אני יוצאת - זה טרנינג, וגם לא בא לי להסריח שם מנרגילות וזה. השאלה היא - מה לעשות? לצאת ולהנות ולא לחשוב על כלום, מחר להתעורר קצת עייפה ולדעת שמיציתי משהו עם החיים שלי. או שלהשאר בבית ושיהיה לי הכי נוח בעולם עם הטרנינג ועם הבכיוני כאבי הבטן שלי, לישון מתי שאני רוצה ולקום מחר לא עייפה ובערך מרוצה? מהרמהר. אני צריכה להחליט. בבקשה תענו ;[

o f i r o s h

New member
להשאר../images/Emo85.gif

את גם ככה לא שלמה עם זה.. אז למה ללכת? תשארי בבית, ככה גם תיהיי עירנית למחר לשיעור נהיגה והמתמטיקה

בטח כבר החלטת

וזה מאוחר מדי אבל בכל זאת אגיב תישארי כי מה תסבלי שם כאבי מחזור [בעצם לא לכולן יש כאבים מטורפים כמו לי אז תלוי בכאבים...] בכל מקרה עדיף שלא תהיי עייפה מחר וזה חפיף, פעם הבאה תצאי

™baMba

New member
תצאי רק אם את בטוחה שבא לך

ואת נשמעת שלא, אז עזבי אותך תשארי בבית

Mashina Girl

New member
טוב, יצאתי../images/Emo28.gif

נראלי אין מצב אני אקום בבוקר. והכאבי מחזור נעלמו כשהגענו. היה נחמד, אבל לא הייתי קשורה כלכך בהתחלה. אח"כ בסדר כזה. נראה לי ששתי חברות [בערך] שלי ביחד. בחיי. זה נראה לי סוד אבל אני תמיד מגלה דברים כאלה. יש לי עין לכל הסודות והשושו האלה של אנשים. מילא. אני הולכת לשטוף את הפנים, לצחצח שיניים ולצנוח למיטה. אחרי הכל יש לי 4 שעות. ועוד אח"כ לקום, לנהוג, ולהיות מספיק עירנית כדי לקלוט חומר מהמורה למתמטיקה. אגב, באמת תודה שהגבתן. לא ציפיתי.

../images/Emo32.gif

"אבל זה לא חשוב לך כמו שזה חשוב לי" "את יודעת אחינועם, יכול להיות שאת צודקת" זה כאב.

למעלה