נמאס לי

ThE uVa

New member
כמה לא פייר../images/Emo7.gif../images/Emo60.gif

אני לא ראיתי את המיוזיקל אפילו פעם אחת.. [יום רביעי בבוקר, לתל אביב במיוחד, וכלום. אע.] זה היה כה מבאס.

Kouryuu

New member
'אומו, אומו~!'

*חצי סינימטק מסתובב* אני אוהבת אותך, נורא. היה נפלא, לחלוטין. I want the bubble back. אבל היי, החופש רק התחיל, או משהו, אני הולכת לבקר במרכז (או סתם מחוץ לחיפה, חיפה זה איכס), ככל יכולתי. :> שונן-איי זה אהבה. גיקים זה אהבה. ארג. *בוכה*

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gifספייק ואנג'ל../images/Emo35.gif

וואי אני חייבת כבר לראות את עונות 6 ו-7 למרות שאנג'ל לא נמצא שם...

nettus

New member
../images/Emo32.gifשישבת כינרת

למרות העובדה שיש לי פול דברים לעשות ליום שני ושיש לי מתכונת ביום שני, לא יכולתי לעמוד בפיתוי וללכת לשישבת לכינרת עם כולם היה ממש כיף,וממש מצחיק, במיוחד בלילה, שניסוינו לישון ואוהל אחד מישלנו כל הזמן עשה רעש אז הלכתי לנסות להשטיק אותם ואז אחרי שיכנועים מועטים הם גררו אותי איתם לאוהל והתחלתי להתחרפן איתם ואז חזרתי לאוהל שלי, ואנשים אחרים הלכו לאוהל הזה, קיצר עד שחברה שלי לא באה והתחילה לנזוף על כולם על כך שהם מרעישים כמו מורה ולדרור את חבר שלה חזרה לאוהל שלהם לא היה שקט, אבל היה מצחיק. וחזרתי כולי שחומה כמו שאני אוהבת(הגנים שלי קוראים לצאת
) בכול מקרה זהו פחות או יותר אני נורא נהנתי, וחברים שלי הם אחלה אנשים ואני מקווה שיצא לי שוב לצאת איתם כי הם חמודים

Immortality

New member
../images/Emo32.gifאאאאאעהארךליטמתצ.

בנקודות.
גיל טיפונת גרם לי לבכות במשך רבע שעה בשירותים היום. לא בגללו, אלא בגללי- כי אני פוסטמה, אבל הוא הבטיח, וביטל בדקה האחרונה [שהייתה אחרי שהוא כבר היה אמור להיות כאן] ונורא התאכזבתי, כי ציפיתי לזה. אבל אני סתם טאצ'י, מחזור וזה כנראה, אז זה סתם יצא אובר דרמה.
סיימנו עם ההפקה, תודה לאל, ויצא מדהים ומושלם ולא יודעת מה עוד, אבל באמת השתפרנו המון והצוות היה מאורגן כמו שצריך והצילום יצא מעולה והבימוי גם. ככה שאני נורא מצפה לעריכה כבר וזה טוב. אבל לא ישנתי כבר 5 ימים.
לא עבדתי כל השבוע. זה רע. זה מאוד מאוד רע.
יש לי בגרות בתקשורת ביום שני. וזה נהדר, רק חבל שלא כל כך למדתי כמו שצריך עד עכשיו. הגישו אותי על 100, הו וול.
אני לא יודעת מה הולך אבל אחד החברים הכי טובים שלי לא כל כך נחמד אלי בזמן האחרון וזה נורא נורא נורא פוגע. אחרי שנתתי את הנשמה שלי במשך חצי שנה רק כדי לעזור לו לבנות ביטחון עצמי, עכשיו הוא פשוט הפך להיות ציני, עוקצני וכל כך לא... הוא. וזה נורא כואב, במיוחד כשזה בא על חשבוני.
עיצבתי לאחותי את ההזמנה לחתונה שלה. זה היה די סיוט, לאור העובדה שבאמת השתדלתי ולא היינו מרוצים, ועכשיו עשיתי משהו שהם נורא אהבו ועשינו גרסה אחרונה לדפוס, ופתאום היא התקשר אליי ואמרה לי לדבר עם חברה שלה שהיא גרפיקאית. אז שלחתי לה את התמונות ואת הפונט, והיא "תעשה בדיוק את מה שאני עשיתי רק באיכות טובה יותר לבית דפוס", ואני יודעת שזה לא יהיה אותו דבר ובטח אחותי נורא לא אהבה את שלי ופשוט לא היה נעים לה להגיד אחרי כל המאמץ. :\
היחסים עם אמא בקאנטים.
אני אוהבת את אחייניות שלי כלכך. אני היחידה שליה לא בוכה לה. זה מרגש..
יש לי עוד כלכך הרבה עבודות לעשות, במתמטיקה ולשון בעיקר. ומתכונת בהיסטוריה, אלוהים.
אין מה לאכול כאן, ראבקום. אני טוחנת וטוחנת וטוחנת אוכל של צהריים וערב וכל מה שאני רוצה זה קצת שוקולד או תפוח. במקום זה אכלתי היום 4 פולקעס, צלחת של תפו"א אפויים, קערת אורז, יוגורט דנונה, בייגל, קערת קורנפלקס, 2 חתיכות מצהברוך, ארטיק וליפתן קופסת שימורים. בטוח היה עוד אבל אני לא זוכרת מה בדיוק. נו מילא. לפחות היה טעים.
זיינתי את השכל המון. סליחה. אבל אם קראת, אז.. נו. את לא חייבת, אבל זה יהיה נורא נורא חמוד מצידך אם כן תגיבי. מה שבא לך, תהיי מקורית, ותבקשי משהו כי נגמרו לי הרעיונות. והסוכריותעלמקל.

™baMba

New member
אני לא צריכה כלום! ../images/Emo13.gif

אבל קראתי, אולי את צריכה משהו?

Furious Me

New member
../images/Emo105.gif

האמת שהיה לי קודם קריז של סוכריותעלמקל כי הקיוסקים סגורים ואני חייבת ];

Immortality

New member
זה כלכך מעיק

דווקא כשצריך אז אין ;[ |סוכריהעלמקלדמיונית|

Mrs big

New member
קראתי.

את יכולה בבקשה לעשות שהשיעורים והעבודות שלי לחופש יהיו מוכנים?

Mrs big

New member
לא ממש.

ומכריחים אותי ללכת מחר לבצפר למרות שמתוכננות לנו פאקינג שמונה שעות במכון ויצמן. ;[

OverSharing

New member
אני רוצה...../images/Emo103.gif

[הו, זה קל!] [לא ניחשת?
חבר! לא נורא אם לא תצליחי, תודה על המאמץ
]

למעלה