../images/Emo32.gifאאאאאעהארךליטמתצ.
בנקודות.
גיל טיפונת גרם לי לבכות במשך רבע שעה בשירותים היום. לא בגללו, אלא בגללי- כי אני פוסטמה, אבל הוא הבטיח, וביטל בדקה האחרונה [שהייתה אחרי שהוא כבר היה אמור להיות כאן] ונורא התאכזבתי, כי ציפיתי לזה. אבל אני סתם טאצ'י, מחזור וזה כנראה, אז זה סתם יצא אובר דרמה.
סיימנו עם ההפקה, תודה לאל, ויצא מדהים ומושלם ולא יודעת מה עוד, אבל באמת השתפרנו המון והצוות היה מאורגן כמו שצריך והצילום יצא מעולה והבימוי גם. ככה שאני נורא מצפה לעריכה כבר וזה טוב. אבל לא ישנתי כבר 5 ימים.
לא עבדתי כל השבוע. זה רע. זה מאוד מאוד רע.
יש לי בגרות בתקשורת ביום שני. וזה נהדר, רק חבל שלא כל כך למדתי כמו שצריך עד עכשיו. הגישו אותי על 100, הו וול.
אני לא יודעת מה הולך אבל אחד החברים הכי טובים שלי לא כל כך נחמד אלי בזמן האחרון וזה נורא נורא נורא פוגע. אחרי שנתתי את הנשמה שלי במשך חצי שנה רק כדי לעזור לו לבנות ביטחון עצמי, עכשיו הוא פשוט הפך להיות ציני, עוקצני וכל כך לא... הוא. וזה נורא כואב, במיוחד כשזה בא על חשבוני.
עיצבתי לאחותי את ההזמנה לחתונה שלה. זה היה די סיוט, לאור העובדה שבאמת השתדלתי ולא היינו מרוצים, ועכשיו עשיתי משהו שהם נורא אהבו ועשינו גרסה אחרונה לדפוס, ופתאום היא התקשר אליי ואמרה לי לדבר עם חברה שלה שהיא גרפיקאית. אז שלחתי לה את התמונות ואת הפונט, והיא "תעשה בדיוק את מה שאני עשיתי רק באיכות טובה יותר לבית דפוס", ואני יודעת שזה לא יהיה אותו דבר ובטח אחותי נורא לא אהבה את שלי ופשוט לא היה נעים לה להגיד אחרי כל המאמץ. :\
היחסים עם אמא בקאנטים.
אני אוהבת את אחייניות שלי כלכך. אני היחידה שליה לא בוכה לה. זה מרגש..
יש לי עוד כלכך הרבה עבודות לעשות, במתמטיקה ולשון בעיקר. ומתכונת בהיסטוריה, אלוהים.
אין מה לאכול כאן, ראבקום. אני טוחנת וטוחנת וטוחנת אוכל של צהריים וערב וכל מה שאני רוצה זה קצת שוקולד או תפוח. במקום זה אכלתי היום 4 פולקעס, צלחת של תפו"א אפויים, קערת אורז, יוגורט דנונה, בייגל, קערת קורנפלקס, 2 חתיכות מצהברוך, ארטיק וליפתן קופסת שימורים. בטוח היה עוד אבל אני לא זוכרת מה בדיוק. נו מילא. לפחות היה טעים.
זיינתי את השכל המון. סליחה. אבל אם קראת, אז.. נו. את לא חייבת, אבל זה יהיה נורא נורא חמוד מצידך אם כן תגיבי. מה שבא לך, תהיי מקורית, ותבקשי משהו כי נגמרו לי הרעיונות. והסוכריותעלמקל.