נמאס לי

™baMba

New member
חח זה בסדר../images/Emo9.gif

אבל אם אני רוצה לחכות למשהו אמיתי זה יכול לקחת הרבה מאוד, אבל מאודד זמן. [מצד שני אני לא יודעת מה יכול לקרות מחר..
] אם לא, אני יכולה כבר עכשיו למצוא מתנדבים, ולדעת שזה לא משהו, שמ-א-ו-ד רציתי, ואז כל ההרגשה הממש ממש כיפית תעלם. אני חושבת שאני אחכה
תודה!

greeneye

New member
לי יש משהו להגיד על זה.

כמו אחרות פה, גם אני התנשקתי עם אחד שהכרתי שעתיים לפני-כן. ואפילו לא נמשכתי אליו. סתם, ניצלתי את זה שבא לו עלי לנשיקה. והוא היה נשי ודי מגעיל. ופוי, הוא היה ילד לגמרי. לומשנה, חוויה די דוחה. מצד אחד, אני מתחרטת על זה, כי זה היה מגעיל, וזה היה מיותר וחודש הרגשתי רגשות אשמה של "למה עשיתי את זה לעצמי, זה אמור להיות יפה ועם מישהו שאני אוהבת, או נמשכת אליו", והרגשתי חרא עם עצמי, אבל ממש. ומצד שני, אני יודעת עכשיו, שאני לא צריכה לחכות ל"אחד", ואם אני אחשוק במישהו, אני לא אפחד להתנשק איתו, כי.."אני כבר יודעת מה עושים" וזה לא מלחיץ כזה של "מה לעשות?!" של הפעם הראשונה. וזה דבר ממש טוב, כאילו שברתי את המחסום הרגשי הזה, של הפחד מלהביך את עצמי כי אני לא יודעת מה לעשות או משהו. אבל תודו שזה מטופש, שכמעט כל בת מפחדת שהיא לא תדע מה לעשות, והאמת שאין מה לדעת, מתחברים לזה במהירות, ברגע שזה מתחיל ישר יודעים מה לעשות..וזה לא מסובך בשיט..
אבל זה כיף לדעת שאם בא לי על מישהו, אני יכולה לאנוס אותו בנשיקות.

™baMba

New member
אם אני אחליט שעם המישהו הזה בא לי

להתנשק אני אדאג שפעם ראשונה וזה לא תהיה הבעיה, חח קיי?
מלחיץ, מרגש, אבל את הפעם הראשונה זוכרים

greeneye

New member
עע.

מה זה חשוב, פעם ראשונה זה כלום, בליב מי. אני לא חושבת על זה בכלל. לא מחשיבה את זה. אצלי הפעם הראשונה אמנם לא מיוחדת, אבל כשיהיה לי חבר שאני אוהב והוא יאהב אותי, הנשיקות יהיו מיוחדות.

greeneye

New member
לאא

אנלא חכמה...
התנשקתי פעם אחת בחיים והיא הייתה חרא. אבל אין לי...זתומרת, אני לא מחשיבה את נשיקה הראשונה כמשהו שונה, שיש ליחס לו חשיבות כזאת גדולה. החשיבות תבוא כשזה יבוא מאהבה, אבל אין טעם לחכות לאחד, אף פעם אין לדעת מי זה.

Furious Me

New member
נו נו../images/Emo105.gif

שתהיי בת 40 זה לא משנה עם מי תתנשקי. אני לא התנשקתי עם אהבת חיי אלא עם מישהו שאני אפילו די שונאת כרגע, וזה כזה לא מפריע. מה שלא עושים ממנו סיפור לא הופך לסיפור. זהו

Blue mai

New member
עזרת לי...../images/Emo82.gif

כי אני דיי מתלבטת בקשר לדבר הזה אבל עכשיו מה שסיפרת כאן קצת עזר לי.

בתור אחת מהצד השני../images/Emo121.gif

זה באמת לא סיפור נשיקה ראשונה. אבל שלי הייתה עם מישהו שבאמת אהבתי וזה היה מיוחד ומדהים ואני יודעת שזה היה שווה את זה.

EVE Lights

New member
אוי, פירסט קיס.

חח הייתי ילדה קטנה ומטומטמת כשזה קרה. פאקינג מתוך משחק אמת או חובה!! ואני עוד התאהבתי בבנאדם, ישמור השם.
חח קיצר. זה בהחלט משו שאני לא אשכח. כי כן, זו הייתה חוויה. יאאלה, וגם נרגילה פעם ראשונה וכאלה שטויות פעם ראשונה... אורנית התדרדרה קצת לסמים (סתם) ונהנתה מזה. איכשהו לקח שנה שלמה עד הפעם הבאה שהתנשקתי עם בן אדם מתוך אהבה אמיתית, ואז זה באמת היה מדהים.

Mooa-Numi

New member
לא יודעת

בדיוק היה לי שיחה על זה עם חברה לפני יומיים שעדיין אל התנשקה. עוד אחת מהשיחות אחרי סמינר הגשמה שפתאום אתה תופס את החיים לגמרי אחרת (!!!!!!!אתן פשוט לא יודעת!! איזה סמינר מדהים, וואי) אז היה קטע בסמינר של מתודה של אמת או חובה, אבל בתכלס- על מי שיוצא עליו הבקבוק צריך לספר חוויה קבוצתית או משהו, והיא סיפרה לי שבהתחלה שהיא שמעה 'אמת או חובה' היא נורא נבהלה, כי היא נורא מרגישה לא נעים בקטעים האלו. כבר בת 17 ומשהו, כיתה י"א, ובכל הנוורים ובדברים האלו ששואלים לאן הגעת, אז זה לשום מקום. (וסתם שתדעו לכם, היא אחת הילדות הכי יפות, באמת, וזה כלכך לא קשור- נגיד אל תגידו ""הוו, אני כזו שמנה ומכוערת, עובדה שלא התנשקתי". זה לא קשור בשיט) אז מצד שני- מה, ללכת למועדון ופשוט לנשק מישהו, סתם, בלי לדעת מי הוא ואיך קוראים לו ואם הוא אוהב דגים או גזען על או מה, סתם כדי לא להשאר מאחור? וכן, אני מבינה מאיפה זה בא, גם לי עכשיו הרבה יותר נוח אחרי שהתנשקתי לדבר עם אנשים והכל, בצורה מעוותת נורא, אבל כן, וגם יש את כל הקטע הלא נעים הזה שאתה ממש מרגיש מאחר. אבל זה יגיע, וזה יהיה. ואם בגיל 19וחצי? אז בגיל 19וחצי. אבל יהיה.

Mooa-Numi

New member
לא..

אבל אני מכירה אנשים שהיו איתם. כאילו, רבע גרעין מעורב זה אחת הקבוצות הכי חזקות בשכבה.

DIE kvar

New member
יאללה בקטנהההה

גם שלי היה סתם כי כבר רציתי להתנשק והיה סבבה והכל אבל לא עושים מזה ביג דיל אם אני אראה אותו עכשיו ברחוב אני לא אזכור איך הוא נראה (טוב, אני גם ככה לא טובה בפרצופים
) העיקרון הוא שזה לא משנה, היו נשיקות אח"כ שכן היו חשובות זוכרים מה שרוצים לזכור

T00L

New member
אם כבר נשיקה ראשונה..

הנשיקה הראשונה שלי הייתה עם מישו בלי קשר לאהבה ולא כלום, והכרתי אותו עוד לפני, הוא היה אחד מהאנשים שהסתובבתי איתם, ופעם חזרנו הבייתה והוא פתאום נישק אותי וזהו.. עכשיו כשחושבים על זה בדיעבד, היה דיי מעפן וזה, אבל אני לא מצטערת על זה או משו, יאללה עובר, ובסופו של דבר זוכרים ת'נשיקות החשובות ולא את הראשונה או השנייה או ה-100

SNoopY 26

New member
ממ... תיראי גם אני בהתחלה

חשבתי ככה. כאילו באמת, הרבה זמן חשבתי ככה. ואז החלטתי ש... טוב. זאת כולה נשיקה. ממש ממש רציתי את זה, אז פשוט הלכתי על זה. תעשי מה שאת מרגישה
לאב יו

למעלה