לא יודעת
בדיוק היה לי שיחה על זה עם חברה לפני יומיים שעדיין אל התנשקה. עוד אחת מהשיחות אחרי סמינר הגשמה שפתאום אתה תופס את החיים לגמרי אחרת (!!!!!!!אתן פשוט לא יודעת!! איזה סמינר מדהים, וואי) אז היה קטע בסמינר של מתודה של אמת או חובה, אבל בתכלס- על מי שיוצא עליו הבקבוק צריך לספר חוויה קבוצתית או משהו, והיא סיפרה לי שבהתחלה שהיא שמעה 'אמת או חובה' היא נורא נבהלה, כי היא נורא מרגישה לא נעים בקטעים האלו. כבר בת 17 ומשהו, כיתה י"א, ובכל הנוורים ובדברים האלו ששואלים לאן הגעת, אז זה לשום מקום. (וסתם שתדעו לכם, היא אחת הילדות הכי יפות, באמת, וזה כלכך לא קשור- נגיד אל תגידו ""הוו, אני כזו שמנה ומכוערת, עובדה שלא התנשקתי". זה לא קשור בשיט) אז מצד שני- מה, ללכת למועדון ופשוט לנשק מישהו, סתם, בלי לדעת מי הוא ואיך קוראים לו ואם הוא אוהב דגים או גזען על או מה, סתם כדי לא להשאר מאחור? וכן, אני מבינה מאיפה זה בא, גם לי עכשיו הרבה יותר נוח אחרי שהתנשקתי לדבר עם אנשים והכל, בצורה מעוותת נורא, אבל כן, וגם יש את כל הקטע הלא נעים הזה שאתה ממש מרגיש מאחר. אבל זה יגיע, וזה יהיה. ואם בגיל 19וחצי? אז בגיל 19וחצי. אבל יהיה.