נמאס לי

Blue mai

New member
אני דיי מבינה אותך בקטע הזה../images/Emo82.gif

שאת מתה להתנשק. [אני בת 16 וחצי ועוד לא התנשקתי וזה דיי מציק למרות שגם חברות אחרות שלי עדיין לא התנשקו חוץ מ-2.בכל זאת,אני עוד מעט בת 17] אני שמחה בשבילך

../images/Emo32.gifלעזאזל כבר עם זה

אז אני לא יכולה לבוא מחר לת"א כי אין לי כסף או זמן כי יש לי בערך 12 ש"ח בסה"כ כי בשאר אני קונה נעליים [לא, אין לי כבר נעליים ללכת איתן כי הכל קטן] ומה לעשות שאני מפגרת ואני צריכה ללמוד כפול זמן בשביל להגיע להשגים ממוצעים בלשון? אני גרועה בלשון וזה לא חדש. מה, כל אחד ביום אחר יריב אתי על זה? נו מה נסגר כבר ולעזאזל למה אני צריכה לסחוב על הכתפיים את כל הבעיות של כל המשפחה הזו? אני לא האמא פה ואוף זה ממש קשה לתפקד במקומה עכשיו :\ ובכלל רבתי עם חברה טובה [ועם חצי עולם בערך] וזה הגיע למצב כזה שאני פשוט לא מדברת אתה, וזה בכלל לא מרצון. אני פשוט פוגעת בה נורא והיא לא שמה לב והיא מאשימה את עצמה בטעויות שלי. היא עשתה כאלו שטויות וקישרה אותי אליהן ועל זה לא אסלח לה, כל כך לא. אני לא חושבת שהיא יכלה לפגוע בי ככה. וגם אני כזו ריקה לאחרונה ואני לא מרגישה כלום. אבל ממש כלום. ואוף מה נסגר הראש שלי מתיימר להתפוצץ מכל מה שמסתובב לי בפנים. אני רוצה להיעלם קצת חיבוק, מישהי?

Oo The Gush Oo

New member
../images/Emo24.gif

בוב אם בא לך, אני במסנג'ר. אני מקווה שאת יודעת שאת תמיד יכולה לפנות אליי.

mishmishonet

New member
../images/Emo24.gif

את רוצה להיעלם קצת איתי? גמני צריכה את זה. ויהיה בסדר. באמת.

™baMba

New member
../images/Emo24.gif

יש גם תקופות כאלה.. אבל הכל יעבור! אם את צריכה משהו - מסרים [האס"ק ומסנג'ר סרח לא עובדים :(] אוהבת

Blue mai

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo82.gif

אני פה בשבילך,באמת. רק תשפכי את מה שמציק לך.

|../images/Emo24.gifמוחץ עצמות| ../images/Emo42.gif

אפילו אם את כבר מרגישה יותר טוב עכשיו - סתם כי אני מתגעגעת.

ketty the sheep

New member
../images/Emo32.gifאוף, עולמות היה כזה כיף. ../images/Emo10.gif

אני רוצה שוב! ראיתי את המיוזיקל של באפי פעמיים (פעם בקהל ופעם בתור סדרנית). היה כזה מדהים. ספייק ואנג'ל התנשקו, ואני התחלתי לדמם מהאף. בכלל, היה כל כך טוב שבא לי לבכות. כל הכנס. אפילו משמרות ההתנדבות שלי. ארבעה ימים של התנתקות מוחלטת מהעולם. כאילו רק הסינמטק/אשכול פיס/הסביבה קיימים, וגיקים הם היצורים היחידים ששורצים על פני כדור הארץ. *-*

למעלה