נישואים אזרחיים

../images/Emo60.gif אוקי הוא רשם

"אז הוא ייאלץ לקנות באופן בלתי-חוקי. ובדיוק מסיבה זו ראוי לאפשר שימוש בסמים קלים בישראל." אם הוא כתב את דבריו ברצינות אזי לפי דבריו יש להתיר סמים קלים כיוון שהרבה אנשים צורכים אותם. אוקי אם נמשיך את הקו מחשבה שלו אם הרבה אנשים גונבים אז בוא נתיר גם לגנוב לא? ומן הסתם אני לא חושבת שהוא יגיד יאללה בואו נתיר. ואם כן השאלה היא למה. למה יש הבדל? לכן אם הוא בעד להתיר סמים קלים אז לפחות לדעתי צריך למצוא סיבה יותר טובה מאשר גם ככה אנשים עוברים על החוק. דוג' לסיבה יותר טובה לא גורם נזק לאף אחד וכו'.

אה....

פעם הבאה תיהי יותר ברורה (ועזבי את העובדה שלא ישנתי כמעט בלילה וזה למה לא הבנתי כלום...) עכשיו- יש טיפה הבדל.... אין נזק גדול בשימוש בסמים קלים, אך כן יש בסמים יותר חמורים. ברגע שהכל בשוק השחור-אי אפשר לדעת. ברגע השימוש בסמים קלים מותר בחוק, ניתן לפקח על זה. ידעת לדוגמא, שהולנד היא אחת המדינות עם הכי קצת נפגעים מסמים?

יותר מכך, הוא אף מזיק!

הוא פוגע בסמכותה של המדינה. אגדיל ואומר שזו אחת מהסיבות שגרמה לבריטים להפסיד את צפון אמריקה.

אם אחוז גבוה כל כך מהאוכלוסייה

ייאלץ לגנוב, כנראה שמשהו בחוק פשוט לא תקין. אם יועלו מחירי הלחם במאות שקלים ותחל תופעה של גניבת לחם, האם זה לא יהווה עבורך אינדיקטור לכך שהחוק לא עובד? כפי ש-Iknow כתב - חוק שלא ניתן לאכפו הוא בלתי לגיטימי.

gil levi

New member
בעד נישואים אזרחיים.

גם בעד קבורה אזרחית, ז"א בלי טקסי תפילה למיניהם, מה שמזכיר לי את מה שאמר לי אדם בזמן שישב שיבעה על אמו: "אני קובר את אמא שלי והם באים עם האלוהים שלהם, וזה מילא, כי זו אישה זקנה, אבל מה אם מישהו קובר את התינוק שלו? והם באים ומודים לאלוהים שלהם..."

למעלה