ניראל בלי פוטושופ:)

B a Z u K a

New member
זה פוסל אותה בתור דוגמנית מסלול

אבל בתור דוגמנית איפור היא יכולה ליהיות ממש מוצלחת לדעתי כי באמת שיש לה פנים יפות (ויש לי טעם נורא נורא קשה בדברים האלה) וניראל לא משהו גם עם איפור..

SharoNofit

New member
כן זה מה שאמרתי

היא גם זכתה במצטיינת המשימה בפרק הראשון שהיה משימת צילום פנים.
אז מסלול [אולי] לא אבל איפור, משחק, טלוויזיה כל אלה עדיין פתוחים בשביל שרון.

Punkitty

New member
אני ממש לא מסכימה איתך

תראי, את לא מכירה אותה, ואת כבר מדברת עליה בתור בת אדם, אז לא. מי את שתחליטי אם היא בת אדם לא חברותית (אני מצטטת ממה שכתבת) ומי את שתחליטי שהיא מגעילה באופי? את יודעת כמה עורכים את התוכנית הזאת? כל אחת מהתוכנית שראיינו אותה אמרה שהיא בכלל לא ככה במציאות, וכבר שהמפיקים ראו אותן ידעו בדיוק לאיזה דמויות להפוך אותן, ממש ככה. ודווקא היא הסתדרה מצויין עם המפיקים והצלמים. אז בעניין היופי, למרות שאני לא מסכימה איתך, אני לא יכולה לחלוק עלייך, כל אחד במה שהוא מוצא ליפה. ואני לא מבינה מה היה המשפט האחרון? "הדוגמנית הבאה של ישראל!!!" ניראל גרה בישראל, והיא ערביה ישראלית לכל דבר, למה לכתוב כאלה דברים? את בעצם אומרת, היא ערביה ולא מגיע לה לזכות, כי היא לא ישראלית. (תקני אותי אם זו לא הייתה הכוונה שלך, אני לא באה להוציא לך מילים מהפה) כל עוד היא גרה בישראל, אז מה היא תהיה? הדוגמנית הבאה של ירדן? כשאמרו "הדוגמנית הבאה של ישראל" לא אמרו שהיא חייבת להיות יהודיה, נכון? :) תום

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא יודעת מה ערכו בתוכנית ומה לא! ממה שראו בתוכנית היא הייתה בנאדם מגעיל, לא חברותי, התייחסה אל כל המתמודדות כאילו היא יותר מהם [מה שבכלל לא נכון]!! זה מה שאני קלטתי והבנתי, וזו דעתי!! ולא שיש לי משהו נגד ערבים! אבל זו הדוגמנית הבאה של ישראל ולדעתי יש לזה משמעות. יש שחושבים כמוני ויש שלא, כל אחד והדעה שלו. בכל מיקרה הייתי בשוק שהיא זכתה זה כל כך לא הגיעה לה!!!

Punkitty

New member
סבבה, כל אחד ודעתו...

אבל ממה שראו בתוכנית את שופטת אותה, ואני רק אומרת שלא צריך לשפוט אותה לפי ההתנהגות שלה בתוכנית, כי כמו שאמרתי כבר יש עריכה, וכמו כן היא וכולן היו נותונות תחת לחץ.

לזאתי שרשמה דברים רעים על ניראל.

דבר ראשון אני חדשה.. דבר שני לדעתי לניראל היה מגיע לזכות!! מעטות הדוגמניות שיפות בלי איפור ובלי ריטוש! גם אני, וגם את חייבות להסכים עם זה! ובאמת- האופי של ניראל חיזק אותה. דוגמנית צריכה להיות חזקה עם אופי כזה! מה עדיף? שכולם ידרכו עליה, או שהיא תדרך על כולם. בקיצור, אני הצבעתי לניראל ואני מאוד שמחה שהיא נבחרה.. אבל על טעם ועל ריח אין מה להתווכח.. רעות.

כן רק הבעיה ש...

היא מכוערת בלי איפור
ות'אמת אצלה לפעמים גם האיפור לא ממש עוזר...

SuperStar666

New member
לא "שופטים" דוגמנית לפני איפור!

אין תמונה שיוצאת מסטודיו שהיא לא ערוכה בפוטושופ. כל צלם שמכבד את עצמו ועבודתו לא יוציא מהסטודיו תמונות לא מרוטשות.

©sweet girl

New member
בע

לדעתי היא לא יפה... ואין קשר כרגע לפוטושופ בתור אחת שמבינה... יש שמה הרבה איפור.. והיא פשוט יוצאת טוב בתמונות...

למעלה