ניראל בלי פוטושופ:)

ניראל בלי פוטושופ:)

מה אתם אומרים עלייה:) יש לה יופי טבעי או אין לה? שבת שלום חג שמח וווששייי

taltul24f

New member
נדירות הדוגמניות שנראות סוף בלי...

ריטוש ,אני עובדת בסטודיו ואני רואה את זה בעיניים שלי, אין אף דוגמנית בארץ ובעולם שהתמונות שלה לא מרוטשות! אף אחת לא נראית ככה במציאות ,אז שלא יעבדו עליכם!

masterboy

New member
טוב זה לא חדש

צילומים מרוטשים כמעט מאז שהצילומים קיימים. במשך עשרות שנים ריטשו תמונות בחדר החושך עם טכניקות מאוד דומות לאלו שיש בפוטושופ. למעשה הטכניקות שיש היום בפוטושופ(לדוגמה כל נושא המסכות) הגיעו ישירות מחדר החושך. אבל צריך לזכור שגם הרבה מהריטושים שנעשים הם לא בגלל הדוגמנית אלא בגלל בעיות שצצו בזמן הצילום. בעיות חשיפה, בעיות של תאורה וצללים ואיזוני צבע הם גם חלק מעיבוד של כל צילום בעולם והם מהווים חלק גדול מהעיבודים שעושים לתמונות של אופנה.

היא מ כ ו ע ר ת../images/Emo70.gif

ולזאתי שלפני שאומרת שאין דוגמנית שנראית טוב בלי פוטושופ: יש דוגמניות שיש להם יופי טבעי,ולא צריכות שום פוטושופ,לדוגמא אני חושבת שאגם רודברג יש לה פנים מדהימות,ולא צריך שום פוטושופ כדי להפוף אותה לדוגמנית על....גם מורן אטיאס,שראיתי אותה בחיים,יפהפיה,באמת יש לה פנים מדהימות,נכון לא הכל טבעי אבל עדיין אחרי הכל היא יפיפיה
ואני בטוחה שגם גלית גוטמן בכלל לא צריכה פוטושופ... אבל בגלל שבתקופה עכשיו את חייבת להיות גם דוגמנית,גם זמרת גם שחקנית,והדרישות יורת גבוהות בתחומים האחרים מאשר בדוגמנות,לא דווקא הבנות הכי יפות מדגמנות....

masterboy

New member
גם אני לא רואה את היופי בא

מההתחלה לא אהבתי אותה אבל האמת שלא אהבתי אף אחד מהבנות בעונה הזאת(לעומת העונה הקודמת). בכל מקרה אני לא חושב שהתמונה השניה הוגנת, התאורה גרועה וזה לא מצב טבעי, לדעתי אם היינו מסתכלים עליה באותה השניה בעיניים ולא דרך צילום היא הייתה נראת יפה בהרבה. בצילום אפשר להוציא כל אחת מכוערת... אבל אני גם לא אוהב את התמונה שלה אם האיפור והתאורה והרקע הטובים אז איתה זה באמת כבר סיפור אחר. אבל אני יודע שיש הרבה שכן רואים בה יופי, אז שיהיה....

לדעתי

דווקא בעונה הזאת הדוגמניות היו הרבה יותר ברמה מהעונה הראשונה [לפחות רובן] והתנהגו בצורה יותר מקוצועית, דיברו יותק לעיניין ואני אישית יותר נהנהתי לצפות בה

masterboy

New member
דיברו לא דיברו זה לא משנה

גם ככה ההתיחסות בסדרה לבנות היא מגעילה. לא ראיתי שם אף דוגמנית שאהבתי את היופי שלה. אולי זה מתאים לתצוגות אופנה באירופה שהרבה שם באמת נראות מוזר אבל הקהל הישראלי אוהב בנות יפות ע"פ הסטנדרטים של הרחוב ולא ע"פ סטנדרטים של מעצבי אופנה שאף אחד לא מבין אותם. בגלל זה אוהבים את אגם רוטברג ובר רפאלי.

MeetLofe

New member
חחח את כ"כ מדברת שטויות

סתם שתדעי שעושים גם לאגם רודברג וגם לגלית גוטמן ולכל דוגמנית שיפוץ בפוטושופ כ-ל דוגמנית!

גם אני חושבת...

יש לה תווי פנים מאוד מיוחדות... וזה שהשתמשו בפוטושופ בתמונה הזו שלה, זה לאו דווקא מוכיח משהו, כי כמעט ואין דוגמנית שלא מרתשים אותה קצת בפוטושופ...

masterboy

New member
לא כמעט

אין דוגמנית רצינית שלא מרטשים בפוטושופ. יש כל מיני צלמים שחיים בעידן האבן ויש להם איזה ג'וק בראש שאומר "אנחנו לא נרטש תמונות שלנו אף פעם" ואז הם לא מרטשים ויש בתמונות שלהם צללים לא טובים, בעיות של צבע וכו' וכו' וכו' והלקוחות שלהם מקבלים תמורה פחות טובה אבל יש כמה צלמים כאלו שיש להם הרבה ותק והם נחשבים בתחום אז לוקחים אותם אבל האמת שזה די דור נכחד וזה פשוט ג'וק של כמה צלמים. גם את אגם רוטברג שגם לדעתי היא מאוד מיוחדת מרטשים... זה לא חייב להיות פצעים על הפנים או צלקת מניתוח או שיפשוף מנפילה של אתמול, לפעמים זה הגדיל שמילימטר את העין או להגדיל בטיפה את החזה או דברים בסגנון...

masterboy

New member
אין סיבה לדעתי לשפוט דוגמנית ע"פ

המראה שלה בלי פוטושופ. זה לא שכל אחת יכולה להיות יפה עם עורכים את התמונות שלה בפוטושופ, אחת שיצטרכו לעבוד עליה הרבה לא תוכל להתקבל להיות דוגמנית כי אף אחד לא ישקיע 5 שעות של עבודה עם פוטושופ בשביל לתקן אותה. התיקונים הם לרוב תיקונים קטנים מאוד והיופי הוא של הדוגמנית עצמה וע"פ זה צריך לשפוט אותה. תמיד מביאים תמונות של דוגמנים שצולמו בלי איפור על הבוקר או דברים כאלו אבל בתמונות האלו תמיד גם הצלם, בכוונה או שלא בכוונה, צילם כך שהצד השלילי מודגש ואז כל אחת, יפה ככול שתיהיה תיראה גרוע. אם אנחנו שופטים אנשים ברחוב אז אולי אפשר לשפוט אותם כמו שהם ויש לזה טעם אבל שמדובר בדוגמנית נראה לי שזה סתמי.

Fergie7

New member
למי אכפת איך הדוגמניות

נראות בלי איפור? הרי בסופו של דבר רוב הדוגמניות מכוערות בלי איפור.

חח נכון

איפור יכול ליפה בחורות יפות ולהוסיף לתווי הפנים היפים שלהן. הוא לא יכול להפוך מכוערת ליפה וההפף

Fergie7

New member
בטח שכן...

אני מכירה המון דוגמניות שהן ממש ממש יפות עם האיפור והכל, אבל בלי הן מכוערות רצח. איפור יכול ליפות כל אחת!

SharoNofit

New member
שרון מרקוביץ בלי איפור ../images/Emo26.gif

יש יופי טבעי או אין....
[דעתי היא שכן
]

masterboy

New member
בכל מקרה התמונה לא טובה...

אם היו מצלמים אותה יותר טוב לדעתי היא הייתה יכולה להראות מאוד דומה למה שהיא נראת עם איפור...

למעלה