ניראל בלי פוטושופ:)

SharoNofit

New member
../images/Emo27.gif

זה אני צילמתי את התמונה...... העיקר הוא התווי פנים -שתראו שהיופי שלה הוא אמיתי גם בלי האיפור ואם אמרת שרק הצילום הוא הבעיה אז אתה בעצם מסכים איתי על עניין היופי הטבעי לא....

masterboy

New member
מסכים. אני אסביר למה התכוונתי

גם אם צלם מקצועי יצלם דוגמנית סתם באמצע הרחוב בלי הכנה ובלי כלום יש סיכוי שהתמונה תצא לא טובה אז זאת בכלל לא אשמתך. מה שכן, אם משווים את היופי הטבעי שלה ליופי עם איפור הגיוני שזה יהיה בתנאי תאורה וצילום דומים(שבשני המקרים יהיו או בסטודיו או ברחוב בלי הכנה בכלל) ואז זאת תיהיה השוואה נכונה ואמיתית.

SharoNofit

New member
נו נכון.....

ולא קיבלת השוואה נכונה כזאת....
בין [כמו שאמרת] תמונה שצולמה בסטודיו [כמו ששמתי עכשו] לתמונה שצולמה ברחוב ללא הכנה [כמו ששמתי מקודם]

masterboy

New member
התכוונתי בדיוק לההפך

ששתי התמונות יהיו באותם תנאים רק פעם אחת עם איפור ופעם שניה בלי. ככה הדבר היחידי שישנה זה האיפור ולא התאורה או זווית הצילום או דברים בסגנון.

B a Z u K a

New member
יש לה חור של פירסינג מתחת לפה../images/Emo2.gif

והיא יפה גם ככה לדעתי

SharoNofit

New member
חחחח כן.......

וגם לדעתי היא יפה גם ככה, זה מראה שלה יש באמת יופי טבעי. מוזמנת לקומנה שלה.

איך!!

איזו הדרדרות!!! זו הדוגמנית "הבאה" של ישראל??? היום שם כל כך הרבה בנות יפות ודווקא היא הייתה צריכה להיבחר??!! לא אהבתי אותה מההתחלה בנוסף לזה שהיא מכוערת היא גם מגעילה באופי. איך היא תסתדר עם צלמים, מפיקים, דוגמנים/ות ובכלל? היא בנאדם לא חברותי ולא מתאים לה כל העסק הזה ואני לא מבינה איך השופטים לא ראו את זה. לדעתי גם אין לה גוף יפה, וחוצמיזה היא לא תוכל לעשות כל הפקת אופנה כי הפנים שלה לא מתאימות להכל. דוגמנית טובה שאפשר להכתיר אותה כהדוגמנית הבאה של ישראל, צריכה להיות דוגמנית שתוכל לעשות ה=כ=ל!!! והיא פשוט לא!!! אני לא מבינה מה מצאו בה ואיך היא בכלל ניבחרה לסידרה מלחתחילה [כניראה הם חשבו על הרייטינג]. לא יודעת... אני בכל זאת לא מוצאת בה כלום! היא נראית רע ומיוחדת היא בטוח לא! חוצמיזה מה נסגר?? הדוגמנית הבאה של ישראל!! י-ש-ר-א-ל!!!

SharoNofit

New member
ברור שעל ניראל........

[זה שערבייה נבחרה לדוגמנית של ישראל וכו'] ומה את אומרת על שרון

אדווש ד

New member
אי אפשר לומר שבגלל שהיא

ערביה היא נבחרה.. זה כמו שנגיד שאליסיה/כריסטין נבחרו רק בגלל שהם רוסיות.. או שמימי נבחרה... בלה בלה בלה חחחח

SharoNofit

New member
אני רק הסברתי לה על מי היא דיברה

ולמה אני יודעת שהיא דיברה עליה.......

Gal Nissan

New member
דעתי על שרון

שרון יפה , אני לא חושבת שהיא כזאת מהממת כמו שאנשים אומרים כי פשוט אין בה כלום מיוחד היא יפה רגילה , כלומר יפה מאוד , אבל בצורה רגילה מאוד מה שלא יפה אצלה זה הגוף , אין פרופורציה בין החלק העליון לתחתון וזה הורס לה , היא לא יודעת ללכת , ובגלל זה עפה בהתחלה וחבל אבל משו באמת שלא אהבתי אצלה זה האופי היא הייתה אחת הצבועות ותאמת שמחתי שהעיפו אותה היא הייתה משחקת את ה" תמימה והישרה" ואחר כך מלכלכת על כל העולם וזה לא יפה.

SharoNofit

New member
לא נכון

היא ממש לא(!!) שיחקה אותה "תמימה וישרה" -בדיוק להפך, היא תמיד הייתה ידועה כזאת שאומרת כל מה שהיא חושבת בפנים [למשל עם קרן] ולא יודעת איך הגעת לתמימה שזה אולי אליסיה דווקא

ניראל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שרון בסדר גמור
אולי שרון באמת הייתה צריכה להיות הדוגמנית הבאה, אבל ניראלללל????

SharoNofit

New member
שרון יותר מבסדר גמור

וכמעט בטוח שהיא הייתה צריכה לזכות או לפחות(!!) לחזור לגמר אבל פסדר היא כבר תצליח גם בלי הזכייה שזה כנראה צריך להיות פוש למי שבאמת זקוק לזה כמו ניראל

B a Z u K a

New member
לשרון יש פנים מדהימות אבל היא נמוכה

מידי לדעתי.. אני לא אומרת שניראל הייתה צריכה לזכות.. לא בגלל שהיא ערבייה חס וחלילה, אני פשוט לא חושבת שיש לה פנים יפות..ובאמת שניסיתי להיסתכל לה על הפנים ואני פשוט לא רואה לא עיניים יפות, יש לה אף מעצבן, פה לא יפה, צורת פנית מוזרה, חזה קטן והכי חשוב- אין לה אופי של דוגמנית לדעתי..כל דבר שעשו לה היא ישר היתעצבנה ותחילה לבקות וליילל והבעייה היא שבעולם האופנה היא הולכת לספוג עוד המון קטעים כאלה וקטעים גם יותר גרועים וכניראה שאין לה את האופי המתאים להתמודד עם זה.. ממש לא הייתי בוחרת בה..

SharoNofit

New member
אבל זה לא פוסל אותה בתור דוגמנית

פנים למשל [קמפיין לחברת איפור וכו'......] וניראל לא יפה בלי איפור לדעתי, עם האיפור היא פסדר כזה.....

למעלה