ניסיון

BaMbA babe

New member
ניסיון

<html> <head></head> <body> <font color="red">ניסיון!</font> </body> </html>

BaMbA babe

New member
אוי זה היה בטעות!

לא רציתי לעשות הודעה חדשה!!... מקווה שתסלחו ותהיה רחמניים...

Alexis14

New member
אני לא מבינה את זה!

למה לפתוח שרשור חדש? אתן ממש מעצבנות שחושבות לעצמכן ´וואו, מגיע לדולי שלי שרשור נפרד´, ולא! יש לך המון מה ללמוד וחבל שבזבזת שרשור יקר שלא יחזור לפורום. *סתאאאאאאאאאאאאאאאם!!!!* אני ממש מצטערת אם נפגעת זה היה בציניות במטרה לצחוק על אלה שקוטלות את מי שפותח שרשור חדש...
סלחת?
שימו לב לחתימה החדשה שלי... | | | V

BaMbA babe

New member
תסתמי יא פוסטמה!

איך את מדברת אליי קופה! | | | | | | סתם...... רציתי לצחוק על איך שמגיבים לתגובה הזאתי.... חח!.. בטח שלא נפגעתי! אני עשויה מפלדה! (?!?!)

KitKat nop

New member
אוקיי.............הממ

דולי חדשה שהכנתי . עזבו את השיער הוא דפוק התחת שלה יצא ענק לא יודעת למה ...כי ציירתי את קווי המתאר של השמלה על הגוף... אממ.. וגם , יש לי עוד גרסה של זה שעדיין לא שמתי את הנקודות על זה ... מה עדיף ? ובכלל איך זה?... תודה מראש נועה

SashaGirl

New member
ניצול

מתוך שעמום יש לי רעיון לשרשר דוליז עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו/בגדים חדשים/בגדים שאוהבים ללבוש אני עוד מעט יעשה מה שאני לובשת עכשיו

totsade

New member
ניצול

הייתה אחת שרצתה לראות דולי שלי ואמרתי לה שמחקתי את כולם, עכשיו מצאתי את הדולי החמישית שלי, לא מחקתי אותה כי לא סיימתי אותה, עכשיו נזכרתי בה אז אני מפרסמת פה בשביל אותה ילדה שלצערי איני זוכרת את שמה
, הדוליז האלה בשבילך
. תתחשבו בעובדה שאלה הדוליז החמשיות שלי. ניסיתי לעשות משרתת לבנה, ואז ניזכרתי שבעבר המשרתים היו שחורים, אז עשיתי בשני צבעים, זה נראה קליל אבל עבדתי על זה הרבה! הפרצוף לא שלי אבל שיפרתי אותו. ועוד משהו, לא ידעתי איזה שיער לעשות ואני עדיין עובדת על זה, אני ישמח אם תעזרו לי. פליז תגיבו כי באמת אני זוכרת שעבדתי עליהן הרבה. (אמרתי לך שהעבודות שלי שוות לחרא)

SashaGirl

New member
לא יפה עשיתי את שלי

נו תסימו את שלכם מישו יכול להקטין לי את החתימה?

manga girl

New member
תוחמאי מהעניין שהעתיקו ממך.

תחשבי את מושא להערצה. ואז תכניסי לה מכות על שהיא גנבה לך את השיער

למעלה