ניסיון

SashaGirl

New member
לשמוצה

את השער לכחתי מדולמייקר שהיה פה
יש לי שער דומה אז סמתי אותו לא ידעתי שצריך לתת כרדית

totsade

New member
סשה,

הקטע הוא שאני מציירת את הדוליז שלי ל-ב-ד, אני לא משתמשת בדולי מייקרים או מעתיקה מאחרים, הסיבה שביקשתי -שתציירו- לה שיער בשביל לקבל רעיונות ולראות מה -אתם- חושבים שמתאים, אני עדיין עובדת על שיער -שאני עושה לבד-

totsade

New member
אתם לא מגיבים,

לא נורא, אבל אני רוצה להגיד שוב שאלה רק הדוליז החמשיות שלי ולא עבדתי עליהם חודש, אבל עדיין השקעתי מאוד עליהם, בערך שלושה ימים, אבל האלה שאני עושה עכשיו יותר מושקעות ויותר יפות, לפחות אני חושבת ככה...

tiptip4u

New member
קוראים לי ימית!!!!!

אבל זה לא כתוב לי בחתימה ולך כן. למה מכוערות? נורא חמודה! תעשי- לפי דעתי- כול תיסרוכת+ הכובע השחור שיש לו דנטל למעלה. ואם יש לך סימס- תיראי איך ניראת שם העוזרת- ככה זה ניראה (יש לה כובע?) טוב, תילמדי- ימית<--דיי חדשה. ניתפסה חזק על דוליז. <---אין לי מה ליכתוב. <---אחותי אמרה לי: אומרים לסיים לא ליגמור.

Shablula

New member
יובל!!! הנה!!! ../images/Emo60.gif

קוראים לי לירון...חכמה!!! והיא לא גמורה...וגם לא ממש הבנתי מה היא אמור ללבוש אז אני נמנעת מלהגיב...

totsade

New member
חחח...

חתיכת מבוקשת אני...
, ולירון, אני יודעת שהיא לא טופה, היא הייתה החמישית שלי, ואני עדיין עובדת על השיער. אכן אכן, ככה אמרה יובל המבוקשת, מחיאות כפיים! הי הי הו הו ווווווווו מסוגעת? אני? נההההה

Shablula

New member
../images/Emo41.gifתגובה../images/Emo41.gif

אני גרועה בלמצוא נושא... יובל - עכשיו הבנתי מה היא אמורה ללבוש...ואני חושבת שההצללה ממש טובה...מצד שני הדוליז שלי שוות לתחת אז אני לא בטוחה כמה התגובה שלי שווה...בקשר לשיער - גם לי ממש קשה לעשות שיער אבל פשוט תשכפלי את הדולי, תנסי כמה סגנונות של שיער ותראי מה יוצא הכי טוב...

totsade

New member
תודה על התגובה לירון,

אני מקווה שהבנת שהיא לובשת סינר... לא אמרתי שאני גרועה בשיער, אני לא מעולה בו אבל אני די יודעת לעשות אותו (אני חושבת), אין לי בעיה לעשות להן שיער אבל אני לא יודעת בדיוק איזה תסרוקת לעשות מכיוון שהן משרתות. תודה על ההעירות,

כנסו כנסו כנסו!!!!!!!!!!!!

או.קיי, אז ככה. שמתי לב שמנצלים פה חופשי אז אני שמה פה דולי חדשה שלי. הכנתי אותה עכשיו. מה אתם אומרים על הבייס? לא אני הכנתי אבל אני חושבת שהוא נורא חמוד! תגיבו בבקשה ותגידו לי מה דעתכם על השיער? הבגדים? (זה אמור להיות בגד ים. בקיני. אני סתם עשיתי חזייה בצבע שונה מהתחתון.) ועל הנעליים? בבקשה תגיבו.......... נ.ב: אני גם אעשה משהו לדולמייקר. אבל בנתיים שמתי דולי חדשה שלי אז בבקשה תגיבו.

manga girl

New member
וואוו יפה

שיער- מאוד מאוד יפה אין צורף לשפר חוץ מזה שהשיער גושי למרות שהוא אמור להיות בקבוצות. בגד ים- יפה אין צורף לשפר. נעליים-קצת נראות כמו גרביים לסיכום-דולי יפה מאוד! קבלי ח"ח

זה יפה אבל את יכולה לשים את הדוליז

בגדול יותר? להפריד אותם מהציור ולהקטין את השטח כדי שיצא בגדול יותר, ואז אני יראה יותר טוב וגם אראה אם יש הצללה וזה... כי זה פשוט קטן מדי.

תודה, אבל אני עשיתי בקבוצות, ואני

לא מבינה שיצא לי בכל זאת גושי....
את יכולה להסביר לי בבקשה למה? ואיך לשפר להבא?

למעלה