ניסיון

totsade

New member
נועה את לא צודקת,

השיער כן גושי, אני לא יכולה ממש איך להסביר לך בשביל לשפר אבל הוא כן גושי. נועה, אני יודעת למה את אוהבת את השיער ואומרת שהוא לא גושי, זה בגלל שאת משתמשת באותה שיטה ולא מנסה לשפר!, תסתכלי גם על ההיערות של האחרים ותנסי ללמוד איך לשפר לעצמך, אני לא יגיד לאף דולי שהיא מהממת, כי אז מי שעשתה אותה לא תוכל לשפר, תמיד ובכל דולי משהו לא מושלם. תגובה בקשר לשיער: הצורה שלו לא ריאלית, הוא עומד למעלה בצורה לא נכונה ולא אמיתי. כמו שאמרתי הוא גושי, אבל אני לא יכולה להסביר לך איך לשפר, בסה"כ הוא רגיל ונחמד, אבל אם את רוצה להתקדם תקחי את ההיערות האלה שלתשומת ליבך.

totsade

New member
ובקשר לשיער,

אני רק יכולה להגיד לך שאת צריכה להצליל אותו יותר טוב, זאת אומרת, תני לו נקודות בהירות יותר שבהם יש כהות יותר במקומות של צל.

manga girl

New member
אני מסבירה

אם את מציירת קודם את השיער, ואז מפרידה אותו לקבוצות (עושה גושי ואז קבוצות) הוא נשאר גושי, לא משנה כמה קבוצות תעשי ממנו. עכשיו אם תציירי קבוצות, או שערה שערה, הוא לא יצא גושי כנ"ל על השיערות שלך נועה. וזאת רק דעתי ולא כולם יסכימו איתה ואיך שאני מציירת קבוצות

מדיבה לבולי.

זה באמת דומה לתאומות. צורת השמלות מאוד יפה וגם דומה לזו של התאומות. למרות שנראה לי שזה אמור להיות קצר יותר, אבל ההצללה בשמלה לא נכונה, וגם לא הצללת את הפסים השחורים, שלא היית אמורה לעשות אותם בשחור, אלא בצבע של גבולות השמלה. השיער: יפה בצורה אבל שוב, ההצללה לא טובה.

nelly furtado

New member
אנימצייה משונה של רקדנית

חברה, עשיתי אנימציה של רקדנית בטן, והיא יצאה מהר מידי, אם מישהו יודע איך לתקן את זה... ומי שרוצה- שישלח לי דולי ואני אעשה לו אנימצייה... ו...מה דעתם לעשות דישור דוליז מהפך? אתן יודעות לקחת בובה ולשנות אותה? יופי טופי!

nelly furtado

New member
וואה, איזו אנטית!

סליחה, יואו אני מצטערת שהרגזתי את כבודה! אם לא נאה לך יקירתי, אז אל תסתכלי!

manga girl

New member
אנטי?! רק אמרתי שזה לעוס הפנינה

דבורין הייתה בדיחה
למה תמיד חייבים לרדת על כול מילה שנייה שאני אומרת?!

nelly furtado

New member
אישית אני מבינה אותך, עכשיו אני

יודעת איך מרגישה ענת כשהיא יורדת על אחרים. לא נעים. טוב עיזבי, אני לגמרי טושטושית, כי מלא זמן לא שידרו נלי פורטדו וסופי ליס בקסטור. טוב בכל מקרה השרשור הזהבקרוב יהיה ארוך מאוד. אז בואו נפתח חדש.

מויישית

New member
טוב אם אתם בקטע של לשרש אז אלה שלי

וואוו לא הייתי מלא זמן ותראו כמה יפים שעשיתי.... אוקי זאת הראשונה ואת הכיסא לקחתי מהדולימייקר שהיה לפני כמה ימים בפורום

מויישית

New member
אאאאממממ....עוד

אחרון חביב
את המיטה לקחתי מהדולימייקר שהיה בפורום לפני כמה ימים..... את הבייס ממש אהבתי...סה טו דרך אגב אם אתם יכולות להגיב לראשונה בעיקר זה חשוב לי בגלל הכפלים בחצאית.....

מויישית

New member
עוד משהו קטן ואחרון באמת...

עשיתי הכלאה של כמה בייסים של כל מיני בנות בפורום אלה לא בייסים שלי דרך אגב ככה כותבים "הכלאה"????

מויישית

New member
זה ממש מעצבן מה אתם לא מתכוונות

להגיב בכלל אני עמלתי רבות בשביל שלא יהיו שגיאות....

למעלה