נו, מה אתם אומרים?

snift

New member
צרות העיין קיימת רק אצל בראש.

אף אחד לא מצר על כך שקיבלת מתנה מהוריך. מה שכותבים לך הוא שאתה צבוע, כי אתה מוכן לקבל מתנה מצד אחד ובצד השני אתה בוכה כמה אתה מסכן.

"אתה בוכה כמה אתה מסכן"?

אני בוכה כמה אני מסכן? כמה פעמים חזרתי ואמרתי שאני זה לא האישיו? העם שלי זה האישיו, לא אני. אני כלל לא מסכן, ומעולם לא טענתי שאני מסכן, ומעולם לא דרשתי שום טובות לעצמי מהמדינה. הדבר היחיד שמעניין אותי זו טובתו של העם שלי וטובתה של המדינה שלי. כי בניגוד לכם הקפיטליסטים, יש גם אנשים שלא מעניין אותם רק מעצמם ומטובתם האישית. אז בפעם המי יודע כמה... אני זה לא האישיו!!!!

vinney

Well-known member
בטח שכן

אתה דואג כל הזמן להביא סטטיסטיקות של כמה אנשים עובדים תמורת שכר מינימום ונמצאים מתחת לקו העוני (הנמדד אך ורק לפי שכר), ואילו אתה עצמך מכויח שהסטטיסטיקות האלה לא שוות את הנייר שהן רשומות עליו. אתה מופיע בכל הסטטיסטיקות האלה ויחד אם זאת אתה לא עני כלל וכלל, מה זה אומר על כל מי שמופיע שם? שכולם כמוך, צבועים שקרנים ורמאים? כנראה שכן. אז למה אתה כל כך דואג להם? הרי הנה, אתה עובד בשכר מינימום מתוך בחירה, לא משלם מסים כי אתה פרזיט, ובוכה שצריך לתת לך משהו (=לכל מי שעובד בשכר מינימום) כי אתה כזה מסכן. ואז מתעצבן כשאנחנו אומרים לך שאתה צבוע וקורא לי גנב. מי ביננו הגנב בדיוק? אני משלם מס הכנסה על הכסף שאני משלם ממנו שכר דירה, ואתה לא משלם מס הכנסה וגם לא משלם שכר דירה, ועוד יורד עליי כמה שאני רע...

SupermanZW

Well-known member
אתה באמת כזה חלש אופי?

מקניטים אותך קצת בפורום אז אתה מנסה להיות "יותר צדיק מהאפיפיור" ולא מבין שאתה עושה מעצמך צחוק? הוריך עבדו כדי לתת לך איכות חיים גבוהה יותר וגם אתה במידה ואתה מתכנן אי פעם להביא ילדים לעולם תעבוד כדי להעניק להם רמת חיים גבוהה יותר, זו דרכו של עולם. יש חוק בספר החוקים של כל מדינה שאיננה קומוניסטית (נכון להיום אפילו במדינות הקומוניסטיות יש חוק כזה, בעבר לא בכולן היה) שילדים יורשים את רכוש הוריהם לאחר מות הוריהם במידה והוריהם לא כתבו צוואה או במידה והוריהם ציינו אותם כיורשים בצוואתם. בעיקר מקניטים אותך בפורום על כך שאינך מתאמץ להשתכר כמיטב יכולתך ומעדיף להשתכר שכר מינימום ולהיות מתחת לסף המס, הקנטתך על הסכמתך לקבל דירה מהוריך היא סתם כדי "להוסיף עוד שמן למדורה", אינך מבחין בין עיקר לטפל.

אשרת

New member
תפסיק לבלבל במוח...

אתה בחרת בשכר מינימום משום שיש לך רשת בטחון מתחת לישבן שלך. אתה בחרת לעבוד בשכר מינימוחםעל מנת לא להדרש לקחת חלק במימון כל אותם "מטרות טובות וצודקות" לדעתך, ולתת לאחרים, כמו ויני למשל, לשאת בנטל הזה, ובמקום זאת לצעוק וליני שהוא גנב :| אתה פשוט צבוע וצדקן. חבל מאוד שאתה חושב שאנחנו מספיק אהבלים על מנת לקנות את "הבחירה" של משום ש"כסף משחית".

איזו רשת ביטחון יש לי בדיוק?

ואם זה באמת כל כך נוח לשיטתך לעבוד בשכר מינימום ולא לשלם מיסים, בבקשה, מי מפריע לך לעשות זאת אשרת? את מקנאה בי שאני עובד בשכר מינימום מתוך בחירה? אין בעיות, תעבדי גם את בשכר מינימום מתוך בחירה, ואז תראי כמה "מוצדקת" תראה הקנאה שלך. אף אחד לא מכריח אותך לעבוד תמורת יותר משכר מינימום ולשלם מיסים. את עושה את זה כי משרת את טובתך האישית, לא בגלל שאת רוצה לשלם מיסים שאם זה היה תלוי בך וברצונך, המדינה לא היתה רואה שקל מאותם מיסים שאת מחוייבת לשלם. כך שאל תנסי להצתדק שבחרת לעבוד תמורת יותר משכר מינימום, רק בכדי לשלם מיסים. כי שנינו יודעים שזה הדבר האחרון שבגללו אדם בוחר לעבוד בעבודה של יותר משכר מינימום.

adiavn

New member
כאילו, דירה?

רוב הישראלים עובדים קשה (ומשלמים מיסים) כדי לממן הוצאות מחייה ומגורים. אף אחד לא עובד בשכר גבוה רק בכדי לשלם מיסים, אבל זה אינו שולל את העובדה שעובדים בשכר גבוה משלמים מיסים גבוהים, והמדינה מתקיימת ממיסים. אדם הבוחר שלא לשלם מיסים הוא נטל כלכלי על המדינה.

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

בובע, תתחיל לברר כמה עולה שכר דירה בעיר מגוריך, ואז תראה כמה כסף ההורים שלך חוסכים. או שאולי תברר את שווי 'המתנה' שההורים שלך , ואחרי כן תחושב שיש אנשים שגם מפרנסים. רק אנשים שיש להם גב כלכלי מוצק אחריהם יכולים לבחור בשכר מינימום. כמובן, גם אשנים שלא לומדים , שאין להם שכר דירה ועוד כל מיני דברים כאלו יכולים להסתפק בכך.\\הקיצר, אתה חושב שכולנו טיפשים ולא יודעים דבר אחד או שניים, אה?

adiavn

New member
נהדר!../images/Emo6.gif

אז אם בכל מקרה כספי המיסים הולכים לעשירים, האם אתה מסכים שרצוי לקצץ במיסים, לבטל דמי אבטלה, מס בריאות וקצבאות?

לא. ../images/Emo31.gif

זה הדבר האחרון שצריך לעשות. כי זה יהיה ניצחון לקפיטליסטים המושחתים, בדיוק כפי שהציע נתניהו שיש לאסור את חופש ההתאגדות ולבטל בחוק את זכות השביתה. חלומם הרטוב של המעסיקים הקפיטליסטים המושחתים, שאז יוכלו לנצל את העובדים שלהם ולהתעלל בהם ללא שום מורא ופחד, שמא ייאסרו וייענשו בגין עבירות אלו. כנ"ל לגבי ביטול דמי אבטלה וקצבאות הסעד.

אשרת

New member
אני קפיטליסטית.

אני רוצה בבקשה תשוכיח לי שאני מושחתת. ועכשיו לעניין - אם אתה לא משלם מיסים מתוך בחירה, אין לך שום זכות לדרוש מאחרים שיתרמו את כספם לדמינה על מנת לממן אנשים כמוך. חצוף.

"לממן אנשים כמוני"?

אני עובד למחייתי ומתפרנס בכבוד. מי מממן אותי בדיוק? אם כבר אתם הקפיטליסטים אלה שלא רוצים שכולם במדינה הזאת ישתכרו יותר משכר מינימום. עובדה אפילו להעלות את שכר המינימום עצמו אתם מתנגדים, בטענה שאז הפער בין משכורות עובדי שכר המינימום לביניכם יצטמצם, וזה הדבר האחרון שאתם הקפיטליסטים רוצים, כי אז איך תוכלו להציג שלכם יש יותר גדול מלאחרים? ואז מי יהיה חוטב העצים ושואב המיים שלכם, אם כולם ירוויחו יותר משכר מינימום במדינה? עאלק לממן אנשים כמוני.

snift

New member
תגיד לי, על מה אתה מדבר?

גם אם היה לי צורך בשואב מים, מצידי שירויח הרבה יותר ממני, כל עוד הוא עושה את עבודתו.. למרות איך שאתה רואה את המציאות, ההתנגדות להעלאת שכר המינימום לא קשורה לצורך של אנשים לטעון "שלי יותר גדול" (לא לימדו אותך שהגודל לא קובע?) היא קשורה לכך שאחר כך אתה הרי תאשים אותנו באבטלה הגואה. מה גם שהסבירו לך גבר שהכל יחסי, העלאת שכר המינימום לא תעזור לאלו שמרויחים שכר מינימום אם במקביל גם המחירים יעלו. אני מבין שקשה לך לתפוס את זה, אז אני אנסה להסביר לאט ובמילים פשוטות: נגיד שכדי לחיות בכבוד צריך רק דירה ולחם. דירה עולה 100 ולחם עולה 2. אז צריך 102 בחודש כדי לחיות בכבוד. מי שמרויח יותר מזה, חי יותר טוב. עכשיו נגיד שמעלים את המשכורת המינימום ל 204, זה נראה כאילו עכשיו המינימום יהיה כפול ממה שצריך כדי לחיות בכבוד, נכון? לא נכון - כי מי שמכין את הלחם גם צריך לקבל עכשיו יותר משכורת וכך גם מי שבונה את הדירה וכו' ולכן כלות הלחם תוכפל וגם עלות הדירה. כך שעכשיו שכר המינימום אומנם יהיה 204 אבל כך גם העלות של לחיות בכבוד. נוסיף לזה את הזמן שיקח לעליית המחירים הזו לקרוא ואת גלי הפיטורים שיבואו בעקבות זאת ונקבל מצב הרבה יותר גרוע מהיום. ודרך אגב, אם אתה מרויח שכר מינימום, אזי אתה לא משלם מס הכנסה ולפיך אתה בהחלט ממומן על ידי אלו שכן משלמים, כי אתה כן עולה למדינה כסף, אבל אתה לא מכניס למדינה כסף!

שטויות ../images/Emo31.gif

אני לא ממומן על ידי אף אחד, כי אני עובד למחייתי ולא מקבל אגורה מהמדינה. הכסף היחיד שאני מקבל זו המשכורת מינימום שלי שבשבילה אני עובד. כך שאני לא עולה למדינה אגורה.

vinney

Well-known member
שכחת לפחות 2000 שקל שכר דירה שאתה

קיבלת מההורים שלך לכל חייך.

snift

New member
אתה בהחלט ממומן על ידי המדינה,

או יותר נכון, על ידי משלמי המיסים. הרי אתה צורך בטחון, תרבות, סיבסוד מוצרים בסיסיים וכו'. כל אלו ממומנים על ידי מיסים שאתה לא משלם ולפיכך אתה בעצם פראזיט.

אתה רציני?

הלכת פעם לרופא? מאיפה לדעתך הכסף למימון המערכת הרפואית הגיע? קיבלת פעם תרופה? מאיפה הגיע הסבסוד (אתה יודע מה העלות האמיתית של התרופות השונות?) אתה תקבל קצבת זקנה כאשר תזדקן? מאיפה הכסף יגיע? אתה מבוטח כנגד נכות (זו המשמעות של קצבת נכות) מאיפה עלות הביטוח מגיעה? אתה נוסע בכביש, באוטובוס, ברכבת? מאיפה הכסף ששימש למימון הכביש ולסבסוד התחבורה הציבורית מגיע? אתה נהנה מאור ברחובות בלילה? אתה נהנה משירותי משרד הפנים (דרכון, תעודת זהות) מאיפה הכסף שלהם מגיע? אתה נהנה ממחיר מים מסובסד? מאיפה הכסף מגיע? למדת בבית ספר יסודי ותיכון? מאיפה הכסף הגיע? אני לא מדבר על שירותי ביטחון (הן משטרה והן צבא), שירותי מטבע (כן, כן, מישהו דואג להדפיס עבורך כסף) ואינספור שירותים אחרים שהמדינה מעניקה לך? אתה נהנה ממחיר לחם, חלב ומוצרים מסובסדים נוספים? מאיפה הסבסוד הגיע? סביר להניח כי בתור משתכר שכר מינימום אתה גם לא תורם יתר על המידה למעסיק שלך ומכאן גם התועלת למדינה ממה שאתה מייצר ככל הנראה אינה גבוהה. מאחר ואתה טוען שאתה עובד בשכר מינימום מבחירה, הרי אתה בדיוק ההגדרה לפרזיט. חי על חשבון החברה ולא תורם כמעט כלום. אתה עוד מעיז לדבר על קפיטליזם חזירי? אין לך שום בושה?

עכשיו עובדי שכר מינימום פארזיטים?

קודם העניים היו פארזיטים ועכשיו הפכת גם את עובדי שכר המינימום לכאלה? תגיד אין לך טיפה בושה קפיטליסט?לא מספיק שאתה והחברים המושחתים שלך מונעים את העלאת שכר המינימום, עכשיו אתה גם קורא לעובדי שכר המינימום פארזיטים? אם כבר אתם הפארזיטים, אתה והחברים המושחתים שלך שחושבים שהכל מגיע רק להם ומשחקים בלמי יש יותר גדול, שאגב זה דפוס התנהגות ידוע של מי שיש לו קטן, כי מי שיש לו גדול לא סובל מתסביכים כאלה.

למעלה