נופר לא סתם בוכה

איבונה3

Well-known member
נופר ודנה מלכות....הכי אמיתיות בבית

נכון, לנופר יש פתיל קצר אבל היא אמיתית ואומרת הכל בפנים, ודנה ? דנה מלכה............

Beer Money

New member
איזה טעות ? שהחליטה להילחם ברוע ?

כמה בנאדם יכול להיות מטומטם כדי להגיד שנופר עושה טעויות מאז שהיא רק מתקנת את כל הטעויות שעשתה בהתחלה

נוי710

New member
כן ממש עלק טעויות גם יגאל היה טעות נכון

ועכשיו פרידה והבא בתור זה ג'קי שום טעות הבחורה הזאת פועלת אך ורק על אינטרסיות לפני שדנה קיבלה מסוק היא לא ירקה לכיון שלה ופתאום אחרי שהיא קיבלה מסוק היא התחילה ללקק לה בלי הפסקה וזה מה שאני לא אוהבת בה!

שירה 1005

New member
ולכן מצבה כל כך טוב אההההיא מכה על חטא

את לא רואה. מי שמרוצה מעצמו כמו הטווס בלי נוצות דנה מבסוט ווממשיך. היא פשוט שרפה את עצמה . לא יתכן באף חברה לסבול אישיות כמו שלה. לא יתכן שהיא תצרח תאיים תעליב את כולם. אין בה שמץ של חינוך . אני לא הייתי מאפשרת לבת שלי להתחבר חבחורה כל כך לא מחונכת.

RIVALDO111

New member
עד כמה בנאדם

יכול להיות מטומטם ולאהוב את נופר? זאת פרחולה קטנה בת 22 שחושבת שהיא יודעת הכל,נסיכה מושלמת,מאוהבת בעצמה,עם פה שלא ברא השטן? עכשיו תחשוב שוב פעם את מי אתה מעריץ בטימטום רב.

Beer Money

New member
אני לא מעריץ אף אחד

וזה בניגוד אליך שאתה תומך נלהב של מכשפות מרשעות כמו פרידה וליהיא אני בעד הצדק והצדק הוא עם נופר ודנה

RIVALDO111

New member
קודם כל

אני מעריץ רק את רם. הבנאדם כוכב. כל הבנות בתכנית הם נשים רעות שצריכות לעוף מהתכנית ולהעלם מהעולם. נופר בראש.

Beer Money

New member
הבנות האלה היחידות שמעניינות ועושות תתוכנית

כן גם המכשפות ליהיא ופרידה אם אתה מעריץ את רם זה אומר הכל עליך חחחחחחחח פתאטי

../images/Emo187.gifזה שליהיא מכשפה לא הופך את דנה לשונה

יש שתי מכשפות ליהיא ודנה, ליהיא רעה וטפשה ודנה משתמשת בחוכמת הרחוב שלה במניפולטיביות מלאה רוע.... היא לא מעניינת, אנחנו צופים בלופ מתמשך בדמות של "מורה" בסגנון הפולניות הינטס המוקפדות של פעם, שמגמדת מתוך רגשי נחיתות את כל הסובבים אותה, ומביעה אהבה לאנשים שהיא משמיצה בחדר האח הגדול... יום ולילה היא מאכילה אותנו בנאומים מייגעים כמה היא מוסרית ונפלאה אבל בריב הראשון היא מקללת כמו בהמה... כל הבטחון שלה נשען על בוטקס וסיליקון, מזדקנת שמפחדת מהגיל שלה יותר מכל דבר בעולם, אף פעם לא שמעתי שהיא מתגעגעת לילדיה, אף פעם! הכל אצלה אינטרס....איכס

Beer Money

New member
בבוקר של אחרי שהחיילים שלה פעלו בשקט

כדי להסיט אנשים כמו סיוון אז המכשפה פרידה פתאום חזרה למטבח

יולנדה4

New member
למה אתם מדברים שטויות לא שמעתם על ''טרום וסתי

''טרום וסתי כל אישה מכירה את זה שכמה ימים לפני מחזור הג'ננה עולה לנו לראש ואין שליטה בעצבים אז נופר כשהיא לפני מחזור והיא דיברה על זה אתמול שהיא צריכה לקבל וכניראה שמכאן העצבים שלה ותפסיקו ללכלך סתם כל הבנות כאן תסתכלו על עצמיכן לפני מחזור ותזכרו

Beer Money

New member
נופר נמצאת אצלי בסימן שאלה

אפילו שנכון לעכשיו היא מלכה חבורת הנחשים מנסים להסיט אותה בחזרה אליהם ואם היא תתהפך שוב פעם על דנה זה הטעות הכי גדולה שהיא תוכל לבצע וזה יהיה בלתי נסלח ואז היא יכולה לשכוח מהמיליון

למעלה