נופר לא סתם בוכה

נוי710

New member
אני אומרת את דעתי ודעתי השתנתה

לגבי דנה אני כבר לא אוהבת את מה שאני רואה אצלה מאז החיבור שלה אם נופר הדוחה היא צריכה להתעורר שנופר אינטרסנטית!

../images/Emo187.gifאבל אי אפשר להוציא מדנה מה שאין בה

ואם נחשפו בה צדדים דוחים בחברות עם נופר זו לא אשמת נופר, נופר היא סה"כ מוציאה מדנה את הצדדים האלה שעדיין לא נחשפו... תחשבי, אם את היית בבית האח, והיית מתקרבת לאדם שלילי, היו יוצאים ממך דברים שליליים? אני בטוחה שהיית מתרחקת או נשארת עצמך, נכון?... אדם יכול לחשוף רק רוע שקיים בו....

../images/Emo187.gif../images/Emo187.gifליהיא ודנה 2 מכשפות

זה שיש עוד מכשפה כמו ליהיא לא מבטל את העובדה שיש עוד מכשפה כמו דנה.... אתה מציג את זה כאילו יש בוילה משבצת רק למכשפה אחת, אז יש לי חדשות בשבילך אין חוק שמגביל את מספר המכשפות בוילה ודנה היא אחת מהן, תפנים....

Beer Money

New member
דנה נלחמת למען הצדק בבית הזה

זה שיש לה חזות קשוחה והיא קצת מתנשאת לא משנה את זה הבנת ? אתה אוהב את פרידה וזה אומר הכל כי היא המכשפה הראשית

../images/Emo187.gifדנה נלחמת על האינטרס שלה בלבד

ואם בדרך היא צריכה לדרוך על כמה אנשים, אז היא דורכת וגם נהנית מזה... היא לא מעניינת היא פשוט פאטתית, הקיבעון שלה על החיצוניות שלה לא מעידה על חוזק, להיפך... אדם אותנטי וחזק מניח לצופים ללמוד מיהו במהלך הזמן אדם מזוייף כמו דנה עסוק יום ולילה בייחצון עצמי מפחד שיחשף הכיעור הפנימי שהיא יודעת שקיים בה, לו הבטחון העצמי שלה היה נשען על תכונות חיוביותהיא לא היתה עובדת כל כך קשה לשכנע אותנו שהן באמת קיימות....

../images/Emo187.gifשתיהן דורכות,אבל דנה נהנית לדרוך

וזה ההבדל בין השתיים, וזה הבדל גדול...תפנים...

leer57

New member
כנראה שמגרש החנייה בנווה אילן עמוס במטאטאים

עם כמות כזאת של מכשפות, ומכשפים, להחיות את סנטור מקרתני שיחדש את עידן "ציד המכשפות" מאידך אם יצודו את כל המכשפות והמכשפים, הבית ישאר ללא אף דייר

edna923

New member
אוי תפסיקי כבר נוי..איזה רוע מה הקיצוניות הזא

הזאת, ליפעמים את נישמעת קצת מוזרה, מספיק זאת כבר חפירההההה.

didush100

New member
סיוון מביאה לי את החלסטרה שתלך כבר הביתה

היא אחת הדמויות הכי לא מעניינות שהיו אי פעם באח הגדול וממש לא ברור לי איך היא עברה את האודישנים.

didush100

New member
דנה בכלל לא השתנתה על מה את מדברת? היא

הכי לא סנובית שיש מה סנובי בה זה שהיא אוהבת קרמים ואיפור? במה היא סנובית?

../images/Emo187.gifנו באמת,סנוביות זו תכונה בולטת של דנה

וזה אירוני, שאישה מחוסרת השכלה, מזוייפת בחיצוניות שלה מכף רגל ועד ראש, קלפטה פולנייה מהסוג הגרוע ביותר שמתנהגת כמו מורה מוקפדת ומקללת כמו בהמה גסה, מרימה את האף שלה על מישהו מהדיירים...תפנימי...

didush100

New member
נוי פרידה ממש לא מבודדת פרידה מתקרבנת וזה

ההבדל היא מתמסכנת כדי למשוך אליה את החדשים ג'קי אלעד ליעוז ליהיא ועתי עדיין בצד שלה אז היא ממש לא לבד להפך היא יותר חזקה ממקודם פשוט משחקת את המסכנה

איבונה3

Well-known member
שירה כניראה שאת מכוערת ומקנאה בדנה

ונופר כי הן ניראות טוב,אני מסכימה איתך שדנה ונופר קורצו מאותו חומר, חומר משובח, ואת ופרידה כניראה קורצתן מהחומר שפרידה מעשנת...............

למעלה