נופר לא סתם בוכה

../images/Emo187.gif../images/Emo187.gifהפרצוף האמיתי של דנה מתגלה

מתוך פרצוף הבוטקס שלה, זה הכל... דנה צבועה ומלאכותית בפנימיות שלה בדיוק כמו בחיצוניות שלה, אין כל קשר בין איך שהיא מייחצנת את עצמה לבין האישיות הדוחה שלה שנחשפת בהדרגה... היא סכסכנית, מתנשאת על טובים ממנה, כל הבטחון שלה נשען על חומרי מילוי שנמצאים בחזה ובפנים שלה והיא בזה וגם על הבסיס הזה לאחרים.... הצורך הכפייתי שלה לגמד אחרים כדי להרגיש טוב עם עצמה ומצד שני להחניף לשמר את הקבוצה שלה ולהרחיב אותה באנשים חדשים זו התנהלות מהדוחות ביותר בבית....

נוי710

New member
אוי באמת זה עצוב אנשים פה

צריכים להבין שדנה בחורה טובה אבל יש בה המון רוע שהתגלה לי בזמן האחרון אני לעומתכם מודה בזה שהיא לא בסדר ואתם ממש להעריץ אותה בלי להסתכל באמת

SHELGIA21

New member
טוב נו לא הגיוני "בחורה טובה אבל יש בה

המון רוע" יש משהו בעייתי במשפט הזה.

SHELGIA21

New member
נוי והייתי מוסיפה ואומרת שדנה=פרידה

בשטלתנות והכוחניות. ההבדל הוא שדנה פשוט כזו, קרה מחושבת מתנשאת עם מעט מאד רגשות אמיתיים והכל מונע מאגו טהור שחצנות ורצון לנצח בכל מקרה. פרידה אשה חולה משהו שהולך הרבה שנים לאחור(לא תפקידי לנתח) היא לא רעה היא חרדתית ובעלת צרכים מיוחדים וזה מה שמנהל אותה, אגוצנטריות מעבר לנורמלי אבל זה בטח לא רוע.

didush100

New member
אולי תתני דוגמאות במקום לדבר בסיסמאות? מעניין

שכל עוד ליאם היתה בבית הית בעד דנה ופתאום היא הפכה למכשפה לדעתך לפחות תסבירי למה

נוי710

New member
אני מתכונת לזה שדנה מגזימה בענין פרידה

אני לא אומרת שפרידה היא אדם טוב היא מפלצת נוראית שראויה לעוף הביתה אבל פרידה למרות שאנשים חושבים אחרת היא די מנודה בבית כל הבית נגדה ורוב השיחות הם עליה נופר ודנה מגזימות בכך שהם רק מחממות את העליום סביבה עוד יותר ואת זה אני לא אוהבת מה שאהבתי בדנה שליאם עוד היתה בבית שהיא לא ירדה לרמה של פרידה היא לא היתה מחממת את הבית נגדה כמו עכשיו ולמרות שאני לא אוהבת את פרידה אני לא בעד החרם שיש בעדה ובטח ובטח לא את זה שעושים את זה עוד יותר גרוע דנה דוקא נראתה לי אחת שלא עושה דברים כאלה ולא אוהבת לחמם אבל בזמן האחרון היא מראה לי את ההפך

didush100

New member
הריבים הכי גדולים של דנה ופרידה קרו בזמן

שליאם היתה בבית וליאם צידדה בדנה. ואם תשימי לב טוב תראי שאין על פרידה שום עליהום גפ לפרידה לא חסר והיא דואגת טוב טוב ללכלך על דנה בכל דרך אפשרית חבל שאת לא שמה לב לכל הפרטים מי שבאמת מבודדת בבית זו דנה ולא פרידה כי רוב הבית לא אוהב אותה אלעד עתי ליהיא ליעוז הילה ג'קי לא יתנו לה בכלל סיכוי זה הכל למראית עין בלבד!!! הם יעמידו אותה שבוע אחר שבוע חכי ותראי!!!

נוי710

New member
את טועה מצבה של דנה בבית השתנה פלאים

היא ממש כבר לא מנודה ואם לא שמת לב הרבה אנשים התחברו אליה בזמן האחרון ולידיעתך פרידה ועוד איך מנודה צריך להיות עיוור כדי לא לראות איך כל הבית מלכלך עליה בלי הפסקה אני לא אומרת שפרידה לא מלכלכת על דנה אבל עכשיו שדנה בעמדת חיזוק והיא רואה שהמצב של פרידה גרוע היא מחממת את רוב הדירים בבית נגדה ואת זה אני לא אוהבת גם אם היא בעמדת כוח עכשיו

Beer Money

New member
פחחחחחחח

את לא מבינה כלום ממה שהולך שמה החיילים של פרידה ימשיכו להעמיד את דנה להדחות ופרידה לא מנודה ונחלשת אלא בדיוק ההיפך

נוי710

New member
חח כן ממש אנשים פשוט לא רואים את מה שיש מולם

פרידה ועוד איך נחלשת למקרה שלא שמת לב אפילו ליעוז שהיה חבר שלה אמר שהוא מקוה שדנה או פרידה יודחו כי נמאס לו מהריבים בבית גם אלעד אותו דבר היחידים שנשארו נאמנים לפרידה הם ליהי ועתי הדוחים כל השאר נטשו אותה ועברו לדנה שאם כל הכבוד מחממת את הבית נגדה ואת זה אני לא אוהבת!

Beer Money

New member
פחחח דנה מחממת מה שתגידי

נראה אם ליעוז ישאר את מי יעמיד להדחה אוקיי ? כי לא נראה לי שיעמיד להדחה את פרידה איך אני איתך ? והכל אצלו זה צביעות 1 גדולה ואתמול הוא השפיע על סיוון שתעבור לצד של פרידה וזה הצליח לו אותו דבר אלעד האפס שזיין תשכל ואתמול בשיחה עם ליהיא בסלון ליכלך על נופר ואמרה שהיא עשתה טעות ושהיא ילדה קטנה

didush100

New member
נוי את מפרשת לא נכון את התמונה. פרידה ממש לא

מסכנה כמו שאת חושבת וממש לא לבד. פרידה מתקרבנת וזהו לא מסכנה ולא נעליים

Beer Money

New member
אני דואג שפרידה עוד תזכה במיליון

אסור שזה יקרה זה פשוט ביזיון

24שעות1

New member
דידוש זה בדיוק כך - דנה תעמוד בכל שבוע להדחה

כי כולם שם שק נחשים. אבל הקהל יחזיר את דנה בגדול כל שבוע .לא יעזור להם

didush100

New member
אני ממש מקווה שדנה תישאר כמה שיותר בעיני היא

מדהימה וכמה רמות מעל כל הבית מכניסה אותם לכיס אחד אחד

../images/Emo187.gifנוי,מן הסתם לתומכי דנה

שאוהבים אותה למרות הצדדים הדוחים שנחשפים בהדרגה באופייה, יש קווי אופי דומים לשלה במידה כלשהי, וכנראה כמו דנה שלא מסוגלת לבקר את עצמה ומתנהלת כמו ה"מורה דנה" מתנשאת ומוקפדת בפדנטיות מגוכחת, גם הם לא מסוגלים להודות שיכול להיות שהם טעו והמורה דנה היא לא מה שהיא מרצה לנו יום ולילה שהיא... או שהם סתם בני משפחה שעוזרים לה לעבוד על המיליון....

למעלה