נופר לא סתם בוכה

נוי, את נסחפתתת, מזה נסחפת.

אפילו משכתי את האותיות על מנת להמחיש לך כמה נסחפת. פרידה מבודדת את עצמה,פרידה מחליטה לבדה לאכול לבד כאשר אחרים קוראים לה להצטרף. פרידה פונה לשוחח עם מי שהיא רוצה בלבד וזה הגיוני. אבל אל תטעי ותקשקשי על חרם שעושים עליה, היא מבודדת את עצמה.

ביחייאת נוי ניפחת לי את המוח../images/Emo46.gif

באמת. או שאת לא מבינה מה שאת רואה, או שאת עושה את עצמך בכוונה. באמת. אי אפשר עם הדיסוננס הזה.

RIVALDO111

New member
הטעויות של נופר

נופר סומנה ביחד עם ג'קי לגמר. היא יודעת את זה וגם הוא,מה שהם היו צריכים לעשות זה רק קטעים רומנטיים ומצחיקים והם בגמר. הפתיל הקצר שלה שרף לה את הגמר,ולא אתפלא אם גם להפקה נמאס כל הזמן לקחת אותה לשיחות. וגם שרפה את ג'קי,כי בעצם הנמיכה אותו וגרמה לו להעלם בבית. אם היה לה קצת שכל בראש...

נוי710

New member
נופר מגעילה בלי קשר לפתיל הקצר

היא זורקת אנשים בבית כמו גרביים בהתחלה יגאל ועכשיו פרידה והבא בתור שלה לזריקה הוא ג'קי אין לה כבוד לאף אחד

RIVALDO111

New member
גם נכון

אבל בוא נודה שאם היא הייתה נשארת, כמו בתקופה של החזרה של ג'קי מספרד , המקום שלה היה מובטח בגמר וגם זוכה בטוחה? מאז היא פשוט לא מפסיקה לעשות שטויות,והאופי שלה התגלה כזוועתי ומגעיל.

שירה 1005

New member
בי היא מעוררת גועל וסלידה תם זמנה

אסור לה לזכות זו תהיה בושה והפקה ולתןכנית כולה.

edna923

New member
נוי אללה יסאעדק חשבתי יש לך יותר שכלללללללללל

Beer Money

New member
הפוך גוטה הפוך

סתכל על העונות הקודמות ותבין שרק מי שנלחם במישהו אחר ויש לו אויבים חזקים זוכה בזה נופר ישבה על הגדר ולא הייתה בשום ריב רציני. זה שהתפרצה מדי פעם זה משהו אחר. אבל לא היו לה אויבים אמיתיים בבית והיא לא נלחמה ממש באף אחד. עד שפתחה תעיניים שלה והתחילה במלחמה שלה בציר הרשע בראשות פרידה המכשפה וגם אם אתה צודק ואני טועה ונופר לא תגיע לגמר אז זה רק לטובת נופר כי היא הסכימה להקריב את הדרך הקלה שלה תמורת האמת והצדק וזה רק מראה כמה שהיא מלכה אני חותך תזין אם נופר לא בגמר איך אני איתך ? היא גם היחידה עם סיכוי לזכות חוץ מדנה ואולי גם ג'קי ואלעד ג'קי נעלם כי הוא כלום חוץ מצחוקים ובדיחות וחרטות בדיוק כמו אלעד וליעוז ויואב רק שאלעד הגימיק יביא אותו לגמר וגם לא יעמידו אותו וכנראה גם ג'קי יגיע לגמר כי לא יעמוד והוא מספיק חזק מבחוץ

dindan84

New member
BEER לי אין מה לחתוך:) אבל מסכימה איתך לגמרי

נופר היחידה שנלחמת בבית על זכותה,היחידה שקוראת את המפה נכון ויודעת למי להתחבר וממי להתרחק,מאוד חדה,ישירה מה לעשות שיש לה פה גדול ולא שולטת בהתפרצויות שלה אבל נחטא לאמת אם נגיד שאנחנו לא נהנים שהיא מתפרצת על פרידה, על ליהיא (שרלילה) ועל גקי שמשחק פני מלאך צבוע לדעתי היא בגמר ואולי תזכה.הלואי

dindan84

New member
הלו-כך אני רואה אותה וזו דעתי ואני לא היחידה

את לא יכולה לספר לי מה אני רואה- ואני שומעת דברי אמת מנופר היא מאוד שנונה ורואה הכל לפני כולם

morosh1234

New member
../images/Emo45.gifשניהם היו חזקים מאוד בהתחלה

ולאט לאט נעלמים מעמדת הפייבוריטים. אם לא יזהרו, יתפסו את מקומם אלעד ורם

שירה 1005

New member
הן שטניות ותאכלנה אחת את השניה בעתיד

נקווה שזה לא יתאפשר לנופר לפחות. כי היא אינה ראויה להשאר בבית. תם זמנה היא צורחת ברמות מחרידות מגעילה

didush100

New member
אף אחד שם לא רע נתחיל בזה. חוצמזה הן מכניסות

הרבה עניין לבית האפור והמשעמם הזה וכנ"ל פרידה למרות שאני לא סובלת אותה

למעלה