נהיגה בחו"ל

Krishi

New member
לא

אמריקה היא אחת מהרבה מדינות שלא מכירות ברישיון הנהיגה הישראלי... לכן אתה חייב להוציא רישיון בין לאומי אם אתה רוצה לנהוג באמריקה רישיון בינלאומי אפשר להוציא ברגע שנגמר לך המלווה. לי זה עלה 13 שקל.. יכול להיות שיש מקומות בהם זה עולה טיפה אחרת... פה יש רשימה של מקומות שניתן להנפיק בהן רישיון בין לאומי: http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CT/.p/5_0_9F/.d/1?PC_7_0_CT_subject=index.jsp?subject=HE_RISHUI_35#7_0_CT מציע להתקשר לבדוק קודם את המקום לפני שתילך אליו.

recoil

New member
אחשלו היית בארה"ב ?

או שננסח את זה ככה: נסית לההשכיר רכב בארה"ב עם רשיון נהיגה ישראלי ו לא בינלאומי ולא נתנו לך? בקיצור אחי, מה שאני מנסה להגיד, זה שבארה"ב יש המון סוכניות רכבים שמכירות ברשיון ישראלי .. וזה מנסיון אני אומר לך..

Krishi

New member
אולי יש... זה אני באמת לא יודע..

למרות שלא אמורות להיות אבל שוב.. זה השכרת רכב, לא קשור לנהיגה עצמה... באם שוטר באמריקה יתפוס אותך רק עם רישיון נהיגה ישראלי הוא (אמור לפחות) להחשיב את זה בתור נהיגה ללא רישיון. בכל מקרה... אני מניח גם שלא חסר סוכניות רכבים שדורשות רישיון בין לאומי.. ובאמת ש-13 שקל וטיפה מזמנך הפנוי זאת לא טירחה כל כך גדולה...

למעלה