נהיגה בחו"ל

Bushkape1

New member
נהיגה בחו"ל

האם בארה"ב ניתן לנהוג עם רישיון נהיגה ישראלי? מה הן ההגבלות על כך, אם קיימות? תודה.

Bushkape1

New member
את בטוחה?

בקישור הזה ממשרד התחבורה לא מצוין שזה רק מגיל 24. מישהו יודע מה התהליכים כדי לנהוג בארה"ב?

talush2005

New member
כתבתי 21 לא 24 תקנתי אחריי זה אם

תשים לב.. וכן שאלתי פעם חברה כזו ובגלל זה אני בטוחה.

Bushkape1

New member
ראיתי

רק אחרי ששלחתי שתיקנת. לפי משרד התחבורה, ההגבלה היחידה היא לא להיות נהג חדש.

talush2005

New member
אתה במילא מעל גיל 21 לפי הפרטים אז

מה זה משנה? ..פשוט תילך תוציא רישיון נהיגה בינ"ל ותנהג שם. טיול נעים

talush2005

New member
טובב חיפשתי לך הרבה ומצאתי

הנה לינק למאמר מפורום אחר בנושא זה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=229&msgid=35252452 האמר קצת מבולבל ולא ברור אז יש שם תגובה של מישהו שכתב את המאמר ויודע. שים לב לתגבוה השנייה למאמר ואני מצטטת: "כל נוהג ברכב חייב להיות בן 21 לפחות ובעל רשיון נהיגה לפחות שנה. לגל נהג עד גיל 25 צריך לשלם תוספת מחיר בביטוח. בשביל שכירת רכב השוכר צריך להיות בעל כרטיס אשראי בינלאומי. פחות מבולבל?"... אם זה לא מספיק לך אתה מוזמן לשאול בדואר או בכל מקום שמוציאים את הרישיון הזה. זה מה שאני יודעת וזה גם מה שכותב המאמר יודע. שיהיה בהצלחה

Krishi

New member
מה זה השטויות האלה? חחחחח

רישיון בינלאומי אפשר להוציא רק ברגע שנגרמה לך תקופת המלווה ולא משנה אם אתה בן 17 וחצי או 30...

talush2005

New member
אני אומרת לך ששאלתי פעם כי רציתי

לברר...אולי אפשר להוציא רישיון בינ"ל אבל בארה"ב לפחות לא מאפשרים עם רישיון כזהל נהגו למי שמתחת לגיל 21.לא אמרתי שבמדינות אחרות אי אפשר. אני לא כותבת סתם כי בא לי וגם הבאתי הוכחה מפורום אחר.. אני לא יודעת בכלל למה אני מתאמצת.... אתה רק עסוק בלהגיד שטויות בלי שום ביסוס...

Krishi

New member
כן?

בדיוק בגלל זה רשום לי United States of America ברישיון הבין לאומי ברשימת הארצות בהן אני יכול לנהוג.... הרישיון הבין לאומי זה לא איזה המצאה ישראלית.. זה רישיון מוסכם ע"י אגודות העוסקות בתנועה בין לאומית...

Krishi

New member
מלבד זאת

כל המאמרים והתגובות האלה שהבאת ומה לא... מתייחסים בגילאים לגיל שבו מותר להשכיר רכב.. ולא לגיל שבו מותר לנהוג שם...

talush2005

New member
לא יודעת..ככה אמרו לי!

ובמאמר יש תגובה שציטטתי גם שכתוב שהנוהג ברכב צריך להיות לפחות בן 21 לא המשכיר רכב הנוהג ברכב.

Krishi

New member
אז אמרו לך לא נכון..

תלכי חזרה למאמר שלך ולתגובה הזאת.. ותקראי שוב מה שרשום שם.. היי.. אני אפילו אעזור לך: ה. מינימום גיל 21 להשכרת רכב: כרד"ג(כלי רכב דו-גלגלי)/קלאס A+B ו. מינימום גיל 25 להשכרת רכב C ומעלה.

talush2005

New member
בסדר זה מהמאמר התגובה זה מה שאני

ציטטתי. ויש עוד תגוובת למטה שאומרות את זה. וזה לא המאמר ש לי אני רק הבאתי אותו. והוויכוח הזה חסר טעם... ככה אמרו לי ככה אמרו לך שילך שיבדוק ויגידו לו.

Krishi

New member
וואי את בן אדם קשה..

את מספרת על דברים שאת שומעת מאנשים. אני אומר לך מה החוק אומר... איך את משווה את שניהם בכלל?! חחחח... הנה עוד ציטוטים מהתגובות שהיו שם שאת אומרת שמותר לנהוג רק מגיל 21: מי שנוהג בחו"ל וברשותו רשיון נהיגה ישראלי לאומי צמוד לרשיון נהיגה בינלאומי, מבחינת הביטוח זה תקין. הדרישה לגיל מינימום של 21 לנהיגה ברכב מושכר בחו"ל היא של חברות הביטוח של חברות השכרת הרכב. עוד: שאלה: לארה"ב יש מינמום של 21? בטוח? נראה כי רוב המדינות זה 18.. בעיקר בארה"ב שמאפשרת נהיגה מגיל 16... תשובה: להשכרת רכב חוקים משלה ואין קשר לחוקי הוצאת רשיון נהיגה במדינה בה אתה שוכר את הרכב. כאילו.. גם עקשנית גם לא יודעת הבנת הנקרא? רישיון בין לאומי על פי כל ההסכמות תקף בכל מדינה שרשומה באמנה בדבר תנועה בינלאומית בדרכים (בצמוד לרישיון הישראלי כמובן). וזה תגיד לך כל חנות שמוציאה רישיונות בין לאומיים וכל פקיד שמבין מהחיים שלו במשרד התחבורה.

talush2005

New member
זה לא מאנשים זה מחברה שעושה את זה

שאמרה לי שבארה"ב ככה זה עם רישין בינ"ל לא יודעת למה ... ונראה לי שאתה לא יודע הבנת הנקרא כי אני פעם שישית כבר ציטטתי לך מאותו תגובה מהמאמר שאומר את מה שניסיתי להגיד אבל בסדר ...אני נורא אוהבת את האנשים האלה שצריכים להגיד את המילה האחרונה -אז הנה אתה צודק בסדר? אתה יודע את החוקים אתה צודק מותר לנהוג אין לי שום בעיה ...לי זה בטח לא מפריע. שיהיה לך יום טוב

Krishi

New member
איפה?! תראי לי?! חחחחח

קיצר עזבי אותך סתם את מטעה אנשים, תבדקי טוב טוב לפני שאת כותבת שטויות.. יום טוב

talush2005

New member
כן אני בכוונה רציתי להטעות אותו זה

היה המטרה שליץ פשוט משעמם לי אז אני כותבת דברים כדי שאנשים יטעו זה ההנאות שלי בחיים לא ידעת? אני מהתחלה אמרתי שזה מה שאמרו לי ששאלתי וזה מה שמצאתי בפורום בתגובה השניה למאמר ובתגובת מתחת לזה אם אתה רוצה לראות .. אבל אתה ישר חושב שאני באה להטעות בכוונה! יום מעולה

למעלה