נהיגה בחו"ל

Krishi

New member
לא אמרתי בכוונה...

אלא מחוסר ידע או שהטעו אותך. בקשר למה שמצאת בפורום ולתגובה שהייתה שם (בעצם, בכל התגובות שעוסקות בגיל הנהיגה בארה"ב) הוכחתי לך שבכולן הכוונה הייתה לשכרת רכב ולא לנהיגה!!! אז למה את עדיין מתווכחת אחרי שהוכחתי שטעית?!?!?

wil

New member
את מתבלבלת בין 2 דברים

1. רשיון נהיגה בינ"ל - יכול להוציא בעל רשיון ישראלי בתוקף, שיש בידו את כרטיס הפלסטיק, כלומר נגמר לו המלווה, ובנוסף חייב להיות בגיל 18 לפחות. 2. חברות השכרה בחו"ל - הרוב לא יסכימו להשכיר רכב לנהג מתחת לגיל 24, ולנהג מתחת ל-21 בכלל הסיכוי עוד יותר קטן. אם יש לך איזה קרוב משפחה בחו"ל עם רכב עם ביטוחים מתאימים אתה יכול להגיע עם רשיון בינ"ל בגיל 18 ולנהוג חפשי.

recoil

New member
אף אחד לא שם על הבין לאומי הזה

אפשר ליסוע שם (בארצות הברית) עם רישיון רגיל פשוט עם שואלים אותך מה זה אתה אומר רישיון ישראלי עם תוקף.. זה הכל..

recoil

New member
כן זה מגיע לחו"ל

אפשר ליסוע שם בלי רישיון בין לאומי.. כמו תאילנד בעצם.. (בעצם בתאילנד לא צריך רשיון בכלל)

samata

New member
די להנפיץ

חובה רישיון נהיגה בינלאומי בכדי לנסוע בחו"ל, ואם שוטר אמריקאי יתפוס אותך בלי תוקף בינלאומי - הוא יכול לתת לך עונס לפי החוקים שם.

Krishi

New member
אממ.. יש ארצות שמספיק רישיון ישראלי

אבל גם יש הגבלות זמן וכאלה..

samata

New member
וארה"ב

היא בוודאות לא אחת מהן. רק לפני יומיים ההורים שלי חידשו את רישיון הנהיגה הבינלאומי שלהם לקראת נסיעה לשם. זה נכון שיש מדינות שהרישיון הישראלי תופס בהן אוטומטי. על זה אני לא מתווכח.

recoil

New member
בארה"ב

דוד שלי חי היה חי שם 5 שנים עם רשיון נהיגה ישראלי (שאפילו אני חושב שבחצי שנה האחרונה נגמר לו התוקף) והוא סיפר לי שהשוטרים שם ממש אדיבים ומנומסים ומבינים עניין... חוצמיזה ששם הטכנולוגיה ממש מתקדמת, הוא סיפר שהם היו שולפים מחשב נייד ובודקים אם יש לו עבירות תנועה קודמות וכל זה.. והיו משחררים אותו.. אז חלאס לבלבל במח.. זה שההורים שלך מקפידים לא אומר שומדבר..

samata

New member
תגיד, אתה רציני?!

אתה אומר שלא צריך רישיון נהיגה (ואל תטעה פה איש - לנסוע בלי תוקף בינלאומי במקום שצריך, זה כמו לנסוע בלי רישיון) בארה"ב, ואני זה שמבלבל במח?! לא הפילו אותך -במקרה- כשהיית קטן על הראש, נכון?

recoil

New member
שמע לי

חתכית יתום קוקסינל אוכל בתחת, אני לא ירדתי עליך עד עכשיו אז דבר יפה טמבל

samata

New member
אתה דפ"רניק גם בלי שאני אציין את זה

יש גבול לכל הנפצה, ולהגיד שלא צריך רישיון נהיגה בינלאומי בארה"ב זה פשוט האמא של הטמטומים.

abcdcba

New member
לא יפה.. למה קללות?

אני במקומו הייתי מתלונן עלייך. ממש ילדותי

lsd600

New member
חלמת...

אם שוטר אמריקאי יתפוס אותך נוהג בלי רישיון בינ"ל, הוא יוציא נבוט, ייקרא לעוד 3 שוטרים, ישכיב אותך על הכביש ויכה אותך אימים....

למעלה