מת פה..ומזמן לא היה..

Cut Up Angel

New member
ציטוטיישן

"להקה אהובה: אתם לא רוצים להכנס לזה. נו. HIM, Megaherz, Exilia, Beatles, Nightwish, TJT, MCR, NFG". איפה הם?

Knotted String

New member
נמ.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

לכתוב את כל המוזיקה שאני שומעת בכלל ייקח לפחות... הרבה. [צירפתי את הרשימה הלא כל כך מעודכנת להודעה, אם בא לך להווכח בעצמך.
] אני אוהבת את מסט, אבל הם לא ה-אהובים.

lollipop1

New member
אני אוהבת שאלוניםםםם

שם המורה בכיתה א': אריאלה הזיכרון הראשון שלך: השן הראשונה שנפלה! האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: ממ... קצת האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: בעע לא, ועד היום אני כמעט לא אוכלת כלום! המקצוע הראשון שנכשלת בו: חעחעח זה"ב [זהירות בדרכים] המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא.... איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: התעללות :[ אבא לא בחגורה! חעחע לא סתם, ילדות סבבה השיר האחרון ששרת:אלאדין- עולם חדש הדבר האחרון שצחקת בגללו: הייתי עם חברה בקריון וצחקנו על איזה אחד שלא הצליח לתפוס דובי במכונה. הפעם האחרונה שבכית: שלשום האדם האחרון שראית: החברה הכי טובה שלי הדבר האחרון שאמרת: בתל יא נכההההההה הדבר האחרון שאכלת: מקדונלדס [בלי בשר, פשוט לחמניה ובתוכה צ'יפס] הדבר האחרון ששתית: קולההההההה הדבר האחרון שקנית: נעליים השיר האחרון ששמעת: dont wanna stop הדיסק האחרון שקנית: לא קונה דיסקים! הפעם האחרונה שעזרת לאמא: פסח חעחעחע סתם, כל יום אחרי ביצפר אני מסדרת ת'מיטות! הדבר הכי מטורף שעשית: צניחה חופשית! +הווה: שיער נוכחי: שחור, קצת אחרי הכתפיים, לא חלק ולא מתולתל. בגדים נוכחיים: חולצת עמל [חעחעח הביצפר] אחלה פיג'מה! תכשיטים נוכחיים: שרשרת של אבן הזמל שליייי, צמיד לרגל עצבנות נוכחית: בפנאן :] התגעגעות נוכחית: עומר :[ אהובי!
תמונת דסקטופ נוכחית: בנג'י וג'ואל
חבר\\ה?:
לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: עומר
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? עבודה במורשת האם אתה עייף? רעב? עייפה, מאוד! את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את הדולפין שאני ישנה איתו מכיתה ג'! ממה הכי נמאס לך?: כאפות שטות... הן עוד יהרגו מישו, ולאפחד לא יהיה אכפת את מי היית רוצה להרוג?
מורן אדרי, הזונה שכמעט גנבה לי את עומר! [שהייתה חברה טובה שלי] הכי פחות מהנה?: שיעורי לשון +עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: זונע חעחע סתם סתם... דיילת אולי.. נשמע נחמד. איפה אתה הולך לגור?: ת"א ואז ניו יורק! כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: יגואר כסופה עם גג נפתח ומושבי עור בצבע אופוויט...
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: גרה בניו יורק עם עומר והילדים חעחע חושב הרבה על העתיד?: אם עוד דקה זה נחשב עתיד... אבל אני תמיד מתכננת בגדים לכל השבוע וכותבת את זה על דף! מפחד ממנו?: אין בי שום חשש! וקצת בכללי: להקה אהובה: ג"ש
ספר אהוב: לא קוראת כאלה.. אבל אממ... אוף שאלה מכשילה! סופר(ים) אהוב(ים): אני מכירה רק אחת... גלילה רון פדר! צבע אהוב: כתוםםםם
פריט לבוש אהוב: תחתונים כמו החולצה של בילי בקליפ של פרדיקטיבל איבר שהכי מושך אותך: גבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!! אתה שמח כש: מודיעים ששעתיים מתמטיקה על הבוקר יום שני מתבטלות! אתה מרגיש בודד כש: כשאני שוקעת במחשבות האם אתה חושב יותר מדי: יותר יותר יותר יותר מידי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ניו יורק
אדם מפורסם שפגשת: פניה רוזנבלום! חעחעח האם יש לך אילושהם חרטות: שאכלתי מקדונלדס לפני שעה קפה אהוב: לטה
ריח אהוב: עוגיות של אמא, ודלק! מה מכעיס אותך: הכלל!! אני בנאדם עוין! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אומנות! ולהצחיק האדם שעושה לך הכי טוב: אני חעחע וגם... אממ... 2 החברות הכי טובות שלי סגנון מוזיקה אהוב: הכל חוץ מדיכאון ומזרחית! חדר אהוב בבית: אזור הבריכה... והיחידת דיור הנפרדת מקום אהוב בעולם: ניו יורקקקק
מקצוע שנוא: מתמטיקה ולשון! מורה אהוב: בעע כולם זבללל אוהב את בצפר?:כן נרדם בשיעורים?: ברובם מעשן?: נרגילות בלבד! נפגע (רגשית) בקלות?: רק אם מעבירים עליי ביקורת של מראה חיצוני נותן מעצמך?: תלוי למי אוהב לפוצץ נייר בועות? מה זה? לועס דברים? עטיםםםםם
אוהב להתקלח?: יאפ אוהב להתעטש?: לא :[ וזה קורה המון! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן, וממש עכשיו נרדמה לי הכף רגל אוהב לצחצח שיניים?: :\ לא, אבל אני אוהבת לאכול משחת שיניים אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא... לא ממש... קונה צרובים\\צורב?: צורבת בעצמי אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע!!! חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: 70 אחוז מהיום בתול?: יאפ וגם במזל נקשר לחפצים?: מאוודד ואז אמא זורקת אותם ואז אנחנו רבות ואז היא קונה חדש! ואם לא היא מפצה אותי אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?:
אוהב לטייל?: רק לא בשיעורי של"ח אוהב כפכפים?: נעלי אצבע! רולללז לובש בוקסר?: כןןןןןן הכי כייף שמש או גשם?: שמש שמש שמש... רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם! ילדותי?: מאוד! יותר מידי חולם בהקיץ?: 99 אחוז מהיום האם אתם אוהבים אותי? כנראה :\ סתאם בטח..

Riot Boy

New member
יאללה!../images/Emo168.gif

+עבר: שם המורה בכיתה א': לא זוכר... הזיכרון הראשון שלך: לא זוכר... האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא זוכר האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: חול היה טעים המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכר... בכתה ז'ק נכשלתי במצחית הראשונה ב-4 מקצועות!! טמטום rules!!! המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא זוכר... האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברתי הרבה דירות בתל אביב.. עכשיו אני בקיבוץ מסריח! איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מגניבה (לאללה) השיר האחרון ששרת: לא זוכר הדבר האחרון שצחקת בגללו: "זיווגים" הפעם האחרונה שבכית: לא זוכר האדם האחרון שראית: אמא שלי עכשיו בסלון... וגם המחשב... הדבר האחרון שאמרת: "לא" הדבר האחרון שאכלת: לדעתי אכלתי שערה בכמה דקות האחרונות... הדבר האחרון ששתית: קפה הדבר האחרון שקנית: לא זוכר השיר האחרון ששמעת: אני כרגע שומע S. O. S. הדיסק האחרון שקנית: הפסקול של אלי מקביל הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לודע הדבר הכי מטורף שעשית: בלעתי שערה +הווה: שיער נוכחי: 3 ס"מ בערך בגדים נוכחיים: בוקסר, חולצה ומכנסיים תכשיטים נוכחיים: שעון! עצבנות נוכחית: אין התגעגעות נוכחית: לאיילה תמונת דסקטופ נוכחית: אבריל חבר\\ה?: כרגע אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: איילה האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? ברור! עבודה בהסטוריה! האם אתה עייף? רעב? קצת עייף... רעב? לא אכלתי שערה! את מי אתה הכי רוצה לחבק?: איילה! ממה הכי נמאס לך?: הבולשיט של העולם הזה! את מי היית רוצה להרוג? חבר שלי! הכי פחות מהנה?: הא? +עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אני גם יודע איפה אתה הולך לגור?: תל אביב? כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: AUDI שיש לוויל סמית' בסרט אני רובוט איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: NY חושב הרבה על העתיד?: רק על יום שבת... מפחד ממנו?: מתרגש וקצת בכללי: להקה אהובה: סאם 41!!!!!!!! ספר אהוב: אין! דהההה! סופר(ים) אהוב(ים): אין!! דהההההה! צבע אהוב: אממממ אדום או כחול... פריט לבוש אהוב: ג'ינס? איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: אני רואה את איילה אתה מרגיש בודד כש: אני לא עם איילה האם אתה חושב יותר מדי: חחחחחחחח... לדעתי פחות מדי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: חולון, עם איילה אדם מפורסם שפגשת: הסולן של משינה האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב: על בסיס חלב ריח אהוב: חחחחח הקפה על בסיס חלב? מה מכעיס אותך: שמעצבנים אותי! אבל אני לא מראה! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: פחחחחחחח אין... האדם שעושה לך הכי טוב: איילה סגנון מוזיקה אהוב: פאנק! (או רוק קל... מה שסאם מנגנים...) חדר אהוב בבית: שלי או הסלון... בסלון מחשב בחדר טלוויזיה מקום אהוב בעולם: אמממממ? מקצוע שנוא: הכל מורה אהוב: חחחחחחח זה היה טוב! אוהב את בצפר?: ברור! סתם... אולי כי יש שם אנשים נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: אולי נותן מעצמך?: *מגלגל עיניים* אוהב לפוצץ נייר בועות? מי לא?! לועס דברים? *מגלגל עיניים* אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: זה כזה כיף! אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: ממש! קונה צרובים\\צורב?: בקושי.. יש לי MP3 ולא רואה ממש סרטים על DVD אוהב לנסוע או הולך ברגל?: כן חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ממש... ישן הרבה?: השקים יגיבו על השאלה הזאת בתול?: כן נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: אני בן! גופיות?: לא אוהב לטייל?: ברור! בין המחשב לטלוויזיה אוהב כפכפים?: בערך לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?: קצת אולי חולם בהקיץ?: מה? האם אתם אוהבים אותי? ברור! אבל את איילה יותר! יואו זה היה שאלון כיף!

EleVaTioN

New member
הו, שאלון לפני שינה../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

+עבר: שם המורה בכיתה א': מירי טרטחובסקי או משו כזה...היה לה שם משפחה מסובך
הזיכרון הראשון שלך: אמממ...יומולדת 3 שלי שפתחתי מתנות וניחשתי איזה בובה יש בעטיפה
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לאזוכרת...אולי..הייתי משחקת כדורגל
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כה, שקדי מרק עם קטשופ או שוקולד המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה- בעיות מילוליות המקצוע האחרון שנכשלת בו: מדעי המחשב, השנה
אבל הגישו אותי על 84 הידד!! ^^ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כה, פעם אחת לאותה עיר איזור חדש יותר
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מעולה דווקא
השיר האחרון ששרת: הממ "במרחק נגיעה מכאן" של יזהר אשדות הדבר האחרון שצחקת בגללו: הממ הייתה בגרות למגמת תיאטרון שלנו היום והייתה הצגה אחת ממש טובה ומשעשעת! היה שווה
הפעם האחרונה שבכית: היום בצהריים, התעצבנתי שלא נותנים לי לישון אפעם האדם האחרון שראית: אהד הדבר האחרון שאמרת: לילע טוב הדבר האחרון שאכלת: קורנפלקס עם שוקו הדבר האחרון ששתית: את השוקו אני מניחה הדבר האחרון שקנית: אממממממממממממממ ארוחה במקדונלדס :| השיר האחרון ששמעת: במרחק נגיעה מכאן של יזהר אשדות, עכשיו אני שומעת את 7 nations army של white stripes
הדיסק האחרון שקנית:הממ קנו לי ליומולדת, american idiot של green day הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום עם הכלים והמדיח
הדבר הכי מטורף שעשית: אממ לאדעת:| +הווה: שיער נוכחי: שיער? הממ ארוך לא הסתפרתי שנתיים וחצי ככה, בלונדיני-חום עם גוונים
בגדים נוכחיים: גופיה לבנה ו...בוקסר מתוק של מיקימאוס
תכשיטים נוכחיים: המפרט שאהד הכין לי וגולגע החושני
עצבנות נוכחית: למזלי נרגעתי מהצהריים שלא יכלתי לישון..היה משו מטורף תמונת דסקטופ נוכחית: *מצורפת תמונה* חבר\\ה?: יאפ, אהד
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? הממ לאדעת...לא חושבת שכרגע כן
האם אתה עייף? רעב? עייפה בטירוף את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אהד ממה הכי נמאס לך?: מההרגשה שיש לי שהחיים שלי עומדים במקום ולא הולכים לשום כיוון, ומהעייפות המזדיינת ובעיקר מהשכנים הזונות שלא נותנים לי לישון אפעם
את מי היית רוצה להרוג? אני לא ממש רוצה להרוג מישו למרות שאני אומרת שכן, אם כבר את השכנים, ואת האוטוגלידה
הכי פחות מהנה?: הא? מה?
+עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: זאת שאלה טובה, בינתיים האמת שאני לא רואה שום עתיד חוץ מהשאיפה להתקבל לממר"ם איפה אתה הולך לגור?: לאדעת, במקום נחמד עם שכנים נחמדים אני מקווה
כמה ילדים אתה רוצה?: הממ לאדעת...מקסימום 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: משו טוב אני מקווה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: במקום שיהיה לי בו שקט נפשי ושלווה חושב הרבה על העתיד?: מנסה, זה לא ממש הולך
מפחד ממנו?: כה, קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: ג"ש, ash, three doors down, brand new, guns, aerosmith, the corrs, coldplay, היהודים, ועוד ועוד ספר אהוב: הממ סדרת הארי פוטר בינתיים סופר(ים) אהוב(ים): עזבו אותי :| צבע אהוב: שחור פריט לבוש אהוב: כל דבר שחור איבר שהכי מושך אותך: עיניים, לשון אתה שמח כש: אני לא עצובה (?) אתה מרגיש בודד כש: אני עם חברים (?) האם אתה חושב יותר מדי: לצערי, והמשפט שאומר שכשחושבים הרבה כואב הראש באמת נכון (מה שקורה לי עכשיו
) אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לונדון, אנגליה בכללי, חור נחמר בארה"ב לא יזיק גם אדם מפורסם שפגשת: המממממ...ראיתי את נתן דטנר (אני חושבת שזה היה הוא) קונה פיצוחים באיזה מקום שהלכנו לאיבוד בת"א
האם יש לך אילושהם חרטות: לא נכנס לזה עכשיו, כואב לי הראש מספיק מהשאלות הקודמות
קפה אהוב: לא אוהבת קפה ריח אהוב: כל ריח נעים מה מכעיס אותך: שלא נותנים לי לישון
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: איכות? לאדעת כרגע אינ לא ממש מוצאת משו כזה
האדם שעושה לך הכי טוב: אהד סגנון מוזיקה אהוב: רוק על סוגיו חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: אנגליה, לונדון מקצוע שנוא: תנ"ך מורה אהוב: יוסיפלום הכי כלי
, מורה לתכנות
אוהב את בצפר?: לרוב לא נרדם בשיעורים?: הממ לא, בזכות הפאקצה שישבה לידי באנגלית!, למזלי היא לא יושבת לידי יותר
מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כה נותן מעצמך?: כה אוהב לפוצץ נייר בועות? כה למה לא לועס דברים?: קשיות אוהב להתקלח?: תלוי במצב רוח
אוהב להתעטש?: להתע..מה?! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כה זה כואב לפעמים אוהב לצחצח שיניים?: כה, שונאת שיש לי ריח רע מהפה אכפת לך מאיכות הסביבה?: כה...למה לא
קונה צרובים\\צורב?: קונה מקוריים, אבל רק של להקות שאני ממש מעריכה אוהב לנסוע או הולך ברגל?: הולכת ברגל, זה כי עדיין אין לי רישיון
חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: מנסה, אבל לא נותים לי
בתול?: כה נקשר לחפצים?: כה אוהב חולצות גזורות?: בהחלט גופיות?: יאס! אוהב לטייל?: תלוי איפה אוהב כפכפים?: כה, אבל לא המזעזעים האלה מהעץ ושיט!
לובש בוקסר?: יאפ זה נוח! שמש או גשם?: גשםםםםםםםםםםםםםםםםםםם גשםםםםםםםםםםםםםםם גשםםםםםםםםםםם ושמים אפוריםםםםםםםםםםםםםםםםםםם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: המממ חם אני מניחה ילדותי?: לא חושבת חולם בהקיץ?: לא האם אתם אוהבים אותי? כה

EleVaTioN

New member
שיחקתי בעברי המון../images/Emo129.gif

בשלב 21 ככה ממש ממש ממש נהיה מעצבן לעלות רמות כי אני חלשלושה
עברתי לMU והפסקתי גם שם כי נהיה משעמם אבל אני אוהבת לפעמים להכנס לטיביה לראות מה חדש

NoY182

New member
חח מה היית?

הכוונה ל- druid/knight.. ובאיזה עולם שיחקת?

EleVaTioN

New member
knight!../images/Emo129.gif

ושיחקתי ב-רוברה ויש לי גם דמות ב-היברנה. את יודעת שאם יש לך 2 עולמות אז עולם אחד מתחבר לך עם השני?! כאילו דמות מעולם אחד יכולה להגיע לעיר של הדמות האחרת

NoY182

New member
אע?!

זה לא. גמני שיחקתי בשתי עולמות[לונארה ועוד אחד שכחתי איך קוראים לו] ואי אפשר נגיד לשלוח אחד לשני דברים. אם התכוונת למשהו אחר אז לא חשוב חחח כי לא הבנתי אותך בכל מקרה ^_^

Just Angel

New member
Me Me Me ;]

+עבר: שם המורה בכיתה א': טלי הזיכרון הראשון שלך: לא דעת..
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא חושבת..
..אולי. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא עד כמה שידוע לי
המקצוע הראשון שנכשלת בו: ספורט XD המקצוע האחרון שנכשלת בו: ספורט XD האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא never.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: טובה [?] השיר האחרון ששרת: three doors down-ticket to heaven הדבר האחרון שצחקת בגללו: החתול שלי
הפעם האחרונה שבכית: היום
האדם האחרון שראית: אמא. הדבר האחרון שאמרת: קווווווווווקי. *XD* הדבר האחרון שאכלת: לא זוכרת..
הדבר האחרון ששתית: קולה
הדבר האחרון שקנית: סכין קטנה וחמודה
השיר האחרון ששמעת: Ticket to heaven-three doors down *ברגע זה* הדיסק האחרון שקנית: anywhere but home-evanescence הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הממממ לא זוכרת..
הדבר הכי מטורף שעשית: יש יותר מדי כאלה
+הווה: שיער נוכחי: חום *צבוע* עם פס ורוד
*שבוע הבא זה משתנה* בגדים נוכחיים: חצאית סקוטית וגופייה שחורה.. תכשיטים נוכחיים: כל ה-13 עגילים שלי,שרשרת פעמון מאלינע *מיאו*,שרשרת אנרכיה ונראה לי שזהו..הוו תהילים! עצבנות נוכחית: בצפר..?
התגעגעות נוכחית: מאי,איריס וטלי..וכל הפורום..ודר..
תמונת דסקטופ נוכחית: איימי
חבר\\ה?: מה איתם?
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מאי
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כע..
האם אתה עייף? רעב? עייפה כע,רעבה לא.. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: מאי
ממה הכי נמאס לך?: בצפר....
את מי היית רוצה להרוג? 2 בנות מהבצפר.. הכי פחות מהנה?: בצפר
+עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: פסיכולוגיה/עיצוב/משפטים. איפה אתה הולך לגור?: ת"א/כפר סבא/רעננה כמה ילדים אתה רוצה?: לא בטוחה שאני רוצה,שיהיה 2..*רק בנות* באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא מבינה במכוניות
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: פסיכולוגית מוכרת,נשואה,עם 20 חמוסים ומלאה בכסף..
i wish חושב הרבה על העתיד?: אם העתיד כולל את ה-40 יום הקרובים אז כע.. מפחד ממנו?: כע.. וקצת בכללי: להקה אהובה: Three doors down או Evanescence ספר אהוב: נקמה-שרה אנג'ל סופר(ים) אהוב(ים): אין.. צבע אהוב: שחור/סגול/אדום פריט לבוש אהוב: חצאיות
איבר שהכי מושך אותך: עיניים..פנים בכלליות.. אתה שמח כש: אני עם אנשים שאני אוהבת אתה מרגיש בודד כש: אני בלי האנשים שאני אוהבת האם אתה חושב יותר מדי: הרה יותר מדי.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: מקום שקט ונחמד *אם יש כזה דבר* אדם מפורסם שפגשת: הרבה מדי.. האם יש לך אילושהם חרטות: כע. קפה אהוב: לא אוהבת קפה. ריח אהוב: דלק
מה מכעיס אותך: צביעות/שקרים מה היא האיכות הכי טובה שלך: אומרת הכל בפנים *לא תמיד טוב* האדם שעושה לך הכי טוב: טלי
סגנון מוזיקה אהוב: רוק..וכל דבר אחר שנחמד לי.. חדר אהוב בבית: החדר שלי
מקום אהוב בעולם: ת"א
מקצוע שנוא: בצפר/חדרה.. מורה אהוב: אין
אוהב את בצפר?: כ"כ לא
נרדם בשיעורים?: לפעמים
מעשן?: לעיתים רחוקות.. נפגע (רגשית) בקלות?: לא. נותן מעצמך?: תלוי לאיזה מטרה.. אוהב לפוצץ נייר בועות? לא *זה משגע אותי
* לועס דברים? תמיד
אוהב להתקלח?: לא.. *מים זה לא נעים* אוהב להתעטש?: כע
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כע
אוהב לצחצח שיניים?: אין לי בעיה עם זה.. אכפת לך מאיכות הסביבה?: אפשר להגיד שכע.. קונה צרובים\\צורב?: צורבת או קונה מקוריים.. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע *אהמ עצלנית* חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא.. ישן הרבה?: המון XD בתול?: כע נקשר לחפצים?: כע אוהב חולצות גזורות?: כע גופיות?: לא אוהב לטייל?: כע אוהב כפכפים?: לא *רק אולסטאר/מגפיים
* לובש בוקסר?: לפעמים-וגם זה כשיש תחתונים מתחת
שמש או גשם?: גשם
רוב הזמן-קר לך או חם לך?: חם.. ילדותי?: לא חושבת.. חולם בהקיץ?: לעיתים רחוקות.. האם אתם אוהבים אותי? כע
היידן
make me a babe

riotgirl28

New member
עונע:

שם המורה בכיתה א': איריס..כפרעליה הזיכרון הראשון שלך: ממ לא זוכרת... האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: ברור האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: נמליםפ נחשב? המקצוע הראשון שנכשלת בו: בוהו המקצוע האחרון שנכשלת בו: לשון האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת לישראל איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: בע השיר האחרון ששרת: wellcome to my life הדבר האחרון שצחקת בגללו: ממ חברה שילי שירי.. הפעם האחרונה שבכית: ממ ה31 ל4 האדם האחרון שראית:מנקה רחובות הדבר האחרון שאכלת: שניצל תירס הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוזים דיאט הדבר האחרון שקנית: מסטיק השיר האחרון ששמעת: [: all my life-foo fighters הדיסק האחרון שקנית: דיסקים לצריבה.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: ממממממממממממממממממ הדבר הכי מטורף שעשית: לוידעת +הווה: שיער נוכחי: חום עם פס ורוד בגדים נוכחיים: ג'ינס מכוער וחולצת צופים מכוערת תכשיטים נוכחיים: צמיד של respect וטבעת בית"ר עצבנות נוכחית: לא התגעגעות נוכחית: סקייטר נוז תמונת דסקטופ נוכחית: בילי עם שיער סגול אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: סקייטר נוז האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: סקייטר נוז ממה הכי נמאס לך?: מהחיים את מי היית רוצה להרוג? אותך +עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מנהלת פירסום איפה אתה הולך לגור?: ת"א כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: בעזרת השם רולס רויס..או למבורגיני איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בבית? חושב הרבה על העתיד?: די מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: אין ספר אהוב: אין סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: אין .. פריט לבוש אהוב: חזיה איבר שהכי מושך אותך: ממ עיניים אתה שמח כש: אוכל אתה מרגיש בודד כש: אני בודדה? האם אתה חושב יותר מדי: בו? אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ארצות הברית אדם מפורסם שפגשת: לא קיים .. האם יש לך אילושהם חרטות: לפעמים קפה אהוב: איכ ריח אהוב: לורד מה מכעיס אותך: את מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין האדם שעושה לך הכי טוב:לא יודעת סגנון מוזיקה אהוב: ממ רועש חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: אין מורה אהוב: אין.. אוהב את בצפר?: ממש נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לפעמים נותן מעצמך?: מממממ אוהב לפוצץ נייר בועות? נייר? לועס דברים? בטח אוהב להתקלח?: לא אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: יאפ אוהב לצחצח שיניים?: כה בטח החוויה הכי טובה שלי.. אכפת לך מאיכות הסביבה?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: לא בתול?: כה נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: כה גופיות?: תלוי אוהב לטייל?: לא אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: כה שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: לא האם אתם אוהבים אותי? לא

healing drug

New member
גמני//...:

+עבר: שם המורה בכיתה א': מרגלית... הזיכרון הראשון שלך: שהלכתי לשפיים בגיל 2 (חחחחחח) האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא! אני הייתי ילדת ברביות... האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כה...וגם היום בננה עם חומוס (ימממא) המקצוע הראשון שנכשלת בו: אנגלית (בהכתבה...זה לא מצחיק! לא ידעתי שיש) המקצוע האחרון שנכשלת בו: צרפתית...גררר *כאב ראש* האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אוףףף 7 פעמים (באר-שבע, אילת ורחובות ובכל עיר איזה פעמיים ויותר) איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: ילדות!!!! השיר האחרון ששרת: Deny it של : Useless ID הדבר האחרון שצחקת בגללו: בדיחת קרש...חחח זה עדיין מצחיק הפעם האחרונה שבכית: יום השואה :( האדם האחרון שראית: חברה...(טל) הדבר האחרון שאמרת: "יש!!!!! סוף כל סוף בית"- חזרתי מהגיחה... הדבר האחרון שאכלת: אמממ מסטיק ענבים (יאאאמ) הדבר האחרון ששתית: קולה...אח טעים נורא נורא הדבר האחרון שקנית: שליטקס (חדש!) שחור עם שלדים...אחח איזה יופי השיר האחרון ששמעת: חחח זה שיר קורע:: Asshole Junkies הדיסק האחרון שקנית: של בד רליג'ן הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכרת!!! *בושה* *בושה* הדבר הכי מטורף שעשית: אויש יש כ"כ הרבה שאני לא זוכרת את כולם...אולי זה להדק לעצמי סיכות ברגל (אל תדאגו אני לא משוגעת ררק צילמתי את זה...) +הווה: שיער נוכחי: חום בגדים נוכחיים: חולצת בה"ס עם מכנסי ספורט...בעעעעע תכשיטים נוכחיים: שרשרת... עצבנות נוכחית: מחר צריך לקום בשש בגלל הטקס גררר!!!!:( התגעגעות נוכחית: ידיד שלא ראיתי אותו מלאן תאלפים זמן... תמונת דסקטופ נוכחית: גרין דיי שבילי מחטט באף (*תמונה יפה*) חבר\\ה?: נאפ... אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ידיד שלי... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כה עבודת הגשה בספרות :( האם אתה עייף? רעב? אויש עיפה מאוד ארבע שעות שעות שינה ביומיים..:) את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אממ לא יודעת...אין מישו ספיציפי אז שיהיה כולם! ממה הכי נמאס לך?: ממבחנים! את מי היית רוצה להרוג? אפחד...:) הכי פחות מהנה?: לשבת בבית ולא לעשות כלום חחח +עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אמממ לא יודעת האמת אבל יש מחשבות על זה איפה אתה הולך לגור?: תל-אביב/ ירושלים- חח ההפכים הגמורים// כמה ילדים אתה רוצה?: תלוי ממי- אם זה בילי (ג'ו) אז כמה שיותר חחחח באיזה סוג של מכונית תנהג?: חיפושית שחורה עם להבות ירוקות *אחחח* איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מחוץ לבית הורי ועוד לפני... חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: אויש יש הרבה אבל הכי הכי green day ספר אהוב: קומיקס... סופר(ים) אהוב(ים): ---- צבע אהוב: שחור וירוק וכתום :) פריט לבוש אהוב: שליטקסים עם ריבועים... איבר שהכי מושך אותך: פנים...עיניים ופה... אתה שמח כש: שאין בה"ס אתה מרגיש בודד כש: לא דואגים לי (?! בעצם לא יודעת) האם אתה חושב יותר מדי: יותר מידי... אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: קליפורניה אדם מפורסם שפגשת: מי רוצה לפגוש ת'מפורסמים בישראל?! מה מאיה בוסקילה (בעעע)? האם יש לך אילושהם חרטות: כה קפה אהוב: קפה שחור ריח אהוב: לא יודעת... מה מכעיס אותך: קמצנים!!! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: כוח רצון האדם שעושה לך הכי טוב: אוי יש הרבה... סגנון מוזיקה אהוב: פאנק, סקא, רוק חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: ישראל, ארה"ב וכו' מקצוע שנוא: צרפתית, ספרות מורה אהוב: מה קרה?? ברור שאין אוהב את בצפר?: לא!!! נרדם בשיעורים?: לא יוצא לי אני בשורה הראשונה מול השולחן של המורה מעשן?: לא...וגם אין לי תיכנונים לעתיד הקרוב והרחוק נפגע (רגשית) בקלות?: תלוי ממי, מאדם קרוב קרוב כה נותן מעצמך?: כה אוהב לפוצץ נייר בועות? ברור זה ממכר לועס דברים? כן אוכל אוהב להתקלח?: כן אבל לא הרבהזמן (5-10 דקות חח) אוהב להתעטש?: ... שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מאוד! אוהב לצחצח שיניים?: כה מי לא? אכפת לך מאיכות הסביבה?: אממ לפעמים שאני מול אנשים מבוגרים חחחחחחחחח קונה צרובים\\צורב?: לא...יש הורדות (חחחח) ורוב הפעמים אני קונה אוהב לנסוע או הולך ברגל?: הליכה ברגל.... חוסך כסף למשהו מיוחד?: מנסה כל פעם נגמר מתישהוא... ישן הרבה?: לא שונאת לישון *מעדיפה להישאר עירה* בתול?: כה... נקשר לחפצים?: תלוי איזה...הרוב לא...חוץ ממתי שהפ נורא יפים/ עולים הרבה כסף חח... אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: כה אוהב לטייל?: איפה? אוהב כפכפים?: אממ לא לובש בוקסר?: ברור יש לי כל הוולטדיסני שקיימים.. שמש או גשם?: פעם שמש פעם גשם חחח רוב הזמן - קר לך או חם לך?: תלוי בקיץ בבוקר קר ובחורף תמיד אני עם חולצות קצרות... ילדותי?: תוי באיזה מובנים...אבל קצת (או הרבה תלוי איך מסתכלים על זה) חולם בהקיץ?: כה האם אתם אוהבים אותי? לא מכירה אותך ממש אבל אני בטוחה שכן!!!

אממממ

+עבר: שם המורה בכיתה א':מאיה הזיכרון הראשון שלך:אממ שנפל אליי ארון בגיל 3 ונשארה לי רק אצבע בחוץ האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: אממ שיחקתי בהלבשה תחתונה של נשים האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אממ דבק וחול המקצוע הראשון שנכשלת בו: הכל =] המקצוע האחרון שנכשלת בו: הכל =] האם עברת דירה? אממ לא =/ (לאן? כמה פעמים?):כל החיים אני בבית שלי בת"א לצערי =/ איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:קאוובנגה השיר האחרון ששרת:צבי הנינג'ה צב צבים צבי הנינג'ה הדבר האחרון שצחקת בגללו:אממ אילנה דיין הפעם האחרונה שבכית: היום כשאמא לא הייתה בבית =[ האדם האחרון שראית: bloo החבר הדמיוני שלי הדבר האחרון שאמרת:אההה הדבר האחרון שאכלת: משו מקולקל הדבר האחרון ששתית:תותית הדבר האחרון שקנית: שוט +הווה: שיער נוכחי:פאה שחורה סינית בגדים נוכחיים:פיג'מה של ספיידרמן תכשיטים נוכחיים: עגיל בשפה עצבנות נוכחית: מחזור התגעגעות נוכחית: צבי הנינג'ה תמונת דסקטופ נוכחית: תמונת עירום של סבתא שלי =] חבר\\ה?: נופ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:אמא שתכין לי כבר אוכל האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?תמיד האם אתה עייף? רעב? רעב!!! את מי אתה הכי רוצה לחבק?:את ראש הממשלה ממה הכי נמאס לך?:מעצמי את מי היית רוצה להרוג?את כולם ! הכי פחות מהנה?: סקס +עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:פקיד איפה אתה הולך לגור?:עם ראש הממשלה כמה ילדים אתה רוצה?:עשרת אלפים באיזה סוג של מכונית תנהג?:קורקינט איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:אמממ בבית חושב הרבה על העתיד?:לא מפחד ממנו?:לא וקצת בכללי: להקה אהובה: באקסטרייט בויז ספר אהוב:פינוקי סופר(ים) אהוב(ים):המחבר של פינוקי צבע אהוב:תכלת פריט לבוש אהוב: תחתון בוב ספוג איבר שהכי מושך אותך: בולבול אתה שמח כש:אני מסטול אתה מרגיש בודד כש:אני מסטול לבד האם אתה חושב יותר מדי:אני לא חושב בכלל נראהלי... אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:פינלד אדם מפורסם שפגשת:אמא- מעריץ מס' 1 שלה האם יש לך אילושהם חרטות:לאא רק חריטות קפה אהוב:לטה ריח אהוב:קקי טרי טרי מה מכעיס אותך:הכל מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:לערוך סרטי טלטאביז האדם שעושה לך הכי טוב:דיפסי סגנון מוזיקה אהוב:קלאסית כבדה חדר אהוב בבית: שירותים מקום אהוב בעולם: שרותים מקצוע שנוא:הכל מורה אהוב:אין כזה דבר אוהב את בצפר?:אמממ לא נרדם בשיעורים?:יאפ מעשן?:נוופ נפגע (רגשית) בקלות?:לא נותן מעצמך?:לפעמיפ תלוי במצב אוהב לפוצץ נייר בועות? יאפ לועס דברים? יאפ אוהב להתקלח?:יאפ אוהב להתעטש?: לאא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:לאא אוהב לצחצח שיניים?:יאפ אכפת לך מאיכות הסביבה?: לאא אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: צורב אוהב לנסוע או הולך ברגל?:להישאר בבית חוסך כסף למשהו מיוחד?:לאא יש לי הכל ישן הרבה?:כן בתול?:לאא נקשר לחפצים?:לאא אוהב חולצות גזורות?:תלוי איפה גופיות?: לאא אוהב לטייל?: לאא אוהב כפכפים?:לאא ממש לובש בוקסר?:רק! שמש או גשם?:גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם בוערת בי אש עזה ילדותי?:קצת חולם בהקיץ?:תמיד האם אתם אוהבים אותי? אמממ ? השיר האחרון ששמעת: אדוני שלי אמממ זאתי אם הפוש אפ הדיסק האחרון שקנית: סבא טוביה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא הייתה הדבר הכי מטורף שעשית: רצתי עם מספריים

yardenbm

New member
גם עלי כמעט נפל ארון

אבל אח שלי הציל אותי והחזיק את הארון שאלה בקשר לשם מפשחה ש'ך אתה קשור לפרץ ברנשטיין שחתם על מגילת העצמאות? שאלה סטומה אני יודעת אבל עדיין

עונה!!:)../images/Emo129.gif../images/Emo59.gif

+עבר: שם המורה בכיתה א':כרמית הזיכרון הראשון שלך: שדולפין נשך אותי ביד בלוס אנג'לס(בן זונה) האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:כן בעע זה היה בכיתה ג' (ילדה קטנה ומופרעת שכמוני) האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:כן אורז בפיתה המקצוע הראשון שנכשלת בו:ערבית P: המקצוע האחרון שנכשלת בו:ביולוגיה(לא הייתי גרועה בזה פשוט הפרעתי המון) האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):כן עברתי 3 פעמים אבל לאותה סביבה איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:אממ הייתה לי ילדות בסדר לפחות מה שאני זוכרת ממנה השיר האחרון ששרת:billy spleen של sum41 זה שיר קליט ומדביק הדבר האחרון שצחקת בגללו:חח אמא שלי נתקע במנורה הפעם האחרונה שבכית:אתמול בלילה): האדם האחרון שראית:אחותי(בעעע) הדבר האחרון שאמרת: שתקי יא הומו
הדבר האחרון שאכלת:גזר הדבר האחרון ששתית:קולה הדבר האחרון שקנית:את הדיסק החדש של גרין דיי ואת הדיסק ה3 של סאם41 השיר האחרון ששמעת:אממ משהו של סליפנוט קוראים לו משהו "דיאלטי" משהו כזה הדיסק האחרון שקנית:אמריקן אדיוט ודאז דיס לוק אינפקטד? הפעם האחרונה שעזרת לאמא:אממ לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: ואוו יש הרבה חח פדיחות +הווה: שיער נוכחי: אממ שער חום בהיר עם פסים בהירים משהו לא מוגדר ומגעיל! בגדים נוכחיים:מכנס ג'ינס וחולצה כתומה רגילה עם עכביש תכשיטים נוכחיים:כל הניטים שלי ושרשרת עם גולגולת ונשר עצבנות נוכחית: הורים התגעגעות נוכחית:מאשה כלבת בוקסר יקרה שמתה בתאונת משאית מצערת): תמונת דסקטופ נוכחית:סאם41 בתמונה מפחידה ביותר ודריק מנסה להקיא
חבר\\ה?: לעע אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:אממ אפחד האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?ברור שיעורי בית,להוציא את הזבל(הכלב הקטן וחסר התועלת אוסקר) האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: חברות לא נחמדות:) ממה הכי נמאס לך?:לימודים והורים!! את מי היית רוצה להרוג? אמא שלי ו8 מורים בבית ספר!! הכי פחות מהנה?:לימודים! +עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אממ מנקה,מלצרית,מזכירה בשרותיי העלייה או החלום שלי עובדת בחנות דיסקים!! איפה אתה הולך לגור?:ארצות הברית!! כמה ילדים אתה רוצה?:אממ אני שונאת ילדים קטנים אבל עם יקרה תאונה אז עדיף שיהיה 2 ערסים קטנים שיעשנו גראס בחצר
באיזה סוג של מכונית תנהג?:אממ לא מבינה במכוניות אבל שתהיה שחורה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:אממ עשירה ולעבוד במשהו שקשור למוזיקה חושב הרבה על העתיד?:לא מפחד ממנו?: כן וקצת בכללי: להקה אהובה: סאם41!!
ספר אהוב: לא קוראת ולא יודעת לקרוא
סופר(ים) אהוב(ים): לא מכירה צבע אהוב: שחור ואדום פריט לבוש אהוב:כפפות
|סגידה|
איבר שהכי מושך אותך: שער,זה לא איבר אבל זה מושך אותי מאוד
אתה שמח כש: אנשים נופלים חח זה מצחיק!! אתה מרגיש בודד כש: אני לבד האם אתה חושב יותר מדי:לא,בגלל זה הציונים שלי נראים ככה): אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ארצות הברית או ת"א אדם מפורסם שפגשת: רודריגו
האם יש לך אילושהם חרטות: כן המון קפה אהוב: לא אוהבת ריח אהוב: של הבושם שלי RALPH מה מכעיס אותך:שאנשים מתלהבים מעצמם ושהם לא צנועים ושהם מנסים להיות מה שהם לא ,ושהם מתנשאים מעל אחרים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני יכולה לשמור סוד!! האדם שעושה לך הכי טוב:חברות שלי:)
סגנון מוזיקה אהוב:מטאל ורוק וסתם שירים נחמדים חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: ת"א
מקצוע שנוא: שיעורי עזר עם שרה בעעע מורה אהוב:אין דבר כזה אוהב את בצפר?:לאאא נרדם בשיעורים?: לעיתים רחוקות אני יושבת מקדימה): מעשן?: לאא חס ושלום נפגע (רגשית) בקלות?: ממש לא נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? לא זה לא גורם לי להנות או להיות מאושרת יותר|: לועס דברים? כן:) אוהב להתקלח?:לא מזיק אוהב להתעטש?:כן זה נחמד שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:בעע שונאת שזה קורא אוהב לצחצח שיניים?:כן זה גם נחמד אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי..אמ לא ממש כמו שהחדר שלי נראה בעע קונה צרובים\\צורב?:אממ אני קונה ולפעמים צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ללכת ברגל:) חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן,גיטרה חשמלית אדומה עם ספייקס!! ישן הרבה?: אמ לא בתול?: כן נקשר לחפצים?:רק חפצים שאני אוהבת אוהב חולצות גזורות?: כן זה נחמד גופיות?: לא אוהב לטייל?:כן אוהב כפכפים?:לא אני מעדיפה ללכת עם האול סטאר שלי לובש בוקסר?:אממ לא שמש או גשם?:גשם!! רוב הזמן - קר לך או חם לך?: רוב הזמן קר לי ילדותי?: לפעמים כן ולפעמים לא רק מתי שאני מחורפנת אני יכולה להיות ממש טיפשה וזה קורה לעיתים קרובות חולם בהקיץ?: כןןן האם אתם אוהבים אותי?בטח למה לא:)

למעלה