מת פה..ומזמן לא היה..

yardenbm

New member
עניתי עליו השבוע בפורום שייגעצ

עבר: שם המורה בכיתה א': מירב הזיכרון הראשון שלך: אני לא יודעת מה הראשון אבל זכרונות מאבא שלי ז"ל מנחשת האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: אוי עברתי תקופה של הכל הייתי בת שיחקתי בבובות הייתי תום בוי האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא ממש לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: אני חושבת שפיזיקה בכיתה ח' המקצוע האחרון שנכשלת בו: כימיה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 7 פעמים. בתוך הבניין לדירה ממול אחר כך לרמת חן אחר כך לביאליק (תל אביב) אחר כך לדירה מעל אחר כך לצפון תל אביב ליד כיכר המדינה ובחזרה לדירה לפני. מאז שחזרנו לבית הזה (לפני 4 שנים) עשינו שיפוצים (שבירת קירות) פעמים. אמא שלי לא אוהבת אותו דבר צריכה שינויים יש כבר דיבורים לעזוב פה. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נחמדה השיר האחרון ששרת: שיר של יוסלס לא זוכרת איזה שנתקע לי בראש כל היום הדבר האחרון שצחקת בגללו: תמי חברה שלי הפעם האחרונה שבכית: ממזמן האדם האחרון שראית: מירי הדבר האחרון שאמרת: היי אמא הדבר האחרון שאכלת: לחמניה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: במבה השיר האחרון ששמעת: מוזיקה הדיסק האחרון שקנית: mcr השני הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת הווה: שיער נוכחי: אממ חום כהה ארוך גלי קצת בגדים נוכחיים: מכנס ג'ינס אדום וחולצה שחורה ארוכה גברים שחורות נעלים משובצות, חזיה שחורה תחתונים לבנות של פה הדב תכשיטים נוכחיים: כלום עצבנות נוכחית: כלום התגעגעות נוכחית: אפחד תמונת דסקטופ נוכחית: של פראנק מmcr חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:יש פהה אנשים שמכירים אותי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? רעב? עייפה תמיד את מי אתה הכי רוצה לחבק?: **** ממה הכי נמאס לך?: רוזה (מורה למתמטיקה) את מי היית רוצה להרוג? ברגעים אלו הילה או אסף הכי פחות מהנה?: הכיסא עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מעצבת איפה אתה הולך לגור?: או תל אביב או חול לונדון כמה ילדים אתה רוצה?: 2 מאומצים באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בבצפר לעיצוב חושב הרבה על העתיד?: ממש לא מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: יש כמה ספר אהוב: אין סופר(ים) אהוב(ים):שהייתי קתנה אהבתי את גלילה רון פדר עמית צבע אהוב: ירוק צהוב וחום פריט לבוש אהוב: גרבים איבר שהכי מושך אותך: עיינים אתה שמח כש: משו נחנד קורה אתה מרגיש בודד כש: עצוב לי האם אתה חושב יותר מדי: כןןןן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לונדון אדם מפורסם שפגשת: סלבס ארצים מלא אבל זה לא חוכמה תל אביב זאת העיר. האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב: וייס קפה ריח אהוב: אמור אמור מה מכעיס אותך: שמתנגדים לי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני יכולה לשכנע אנשםי לעשות כמעט הכל בשבילי האדם שעושה לך הכי טוב: כל מצב מישו אחר סגנון מוזיקה אהוב: פאנק חדר אהוב בבית: עכשיו שיש לי מחשב בחדר החדר שלי מקום אהוב בעולם: המיטה שחלי מקצוע שנוא: כימיה מורה אהוב: אורלי אוהב את בצפר?: לא שונאת נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: תלוי למה אוהב לפוצץ נייר בועות? מזה? לועס דברים? כן פלסטיקים אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לגמרי אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן אכפת קונה צרובים\\צורב?: צורבת אבל גם קונה מקורי אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן ישן הרבה?: אוי כן בתול?: כן נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: לפעמים גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: 50 50 ילדותי?: במובנםי מסויימים כן חולם בהקיץ?: קצת האם אתם אוהבים אותי? אני לא מכירה אותך...

למעלה