אוקה.
+עבר: שם המורה בכיתה א': בתיה קלדרון. הזיכרון הראשון שלך: אחותי הרביצה לי. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: נהגתי לאכול דברים מהרצפה. גם כיום אני נוהגת לאכול דברים מהרצפה. המקצוע הראשון שנכשלת בו: טבע, כיתה ג', 34. המקצוע האחרון שנכשלת בו: לשון והבעה, כיתה ז', 40. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברתי לישראל, גרתי אצל דודה, אחר כך עברתי דירה, ואז שוב. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: שמחה (למרות כול הקשיים). השיר האחרון ששרת: איזה שיר של סאם.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: כשרצתי עם טמפון ברחבי הבצפר, וכולם הסתכלו עליי. הפעם האחרונה שבכית: ביום שישי, בגלל החתול המת שלי. האדם האחרון שראית: את מקש הרווח במקלדת. הדבר האחרון שאמרת: אוקיי, לאבי. הדבר האחרון שאכלת: קפה. הדבר האחרון ששתית: קפה. הדבר האחרון שקנית: חגורת ניטים מאגניבה. השיר האחרון ששמעת: שיר של מרלין מנסון. הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: ממ.. הדבר הכי מטורף שעשית: כרגע, לפי היום הזה, הצעתי למישו שאני רוצה לאנוס כבר שנתיים טמפון. +הווה: שיער נוכחי: ג'ינג'י, קצר מאוד. בגדים נוכחיים: אוח...מכנס דגמ"ח, גופיה שחורה + אביזרים. תכשיטים נוכחיים: 3 שרשראות, כמה טבעות, ועוד אין-סוף צמידים. עצבנות נוכחית: המראה בצורת לב לא נדבקת..(אל תשאלו..) התגעגעות נוכחית: לבעלי..
תמונת דסקטופ נוכחית: של בארט עומד, והצל שלו הוא של הומר (ממשפחת סימפסון). חבר\\ה?: אין.. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: תאמת, אפ אחד. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן - הכנת מתנת יומולדת לאימי/אבי. האם אתה עייף? רעב? כן, לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את אפ אחד.. ממה הכי נמאס לך?: מהלימודים. את מי היית רוצה להרוג? יש הגבלה למספר אותיות, סורי. הכי פחות מהנה?: להתקלח. +עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: צלמת. איפה אתה הולך לגור?: כנראה בדירה שכורה, אבל אחר כך בכפר באוקראינה, או בשוודיה.. כמה ילדים אתה רוצה?: לא רוצה ילדים. באיזה סוג של מכונית תנהג?: אופנוע. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: עם מישו/י אוהב/ת. חושב הרבה על העתיד?: לא, חייה את הרגע. מפחד ממנו?: תאמת, כן. וקצת בכללי: להקה אהובה: אח..יש הרבה.. ספר אהוב: "המשחק של אנדר"/אורסון סקוט קארד. סופר(ים) אהוב(ים): אין. צבע אהוב: כולם. פריט לבוש אהוב: תחתונים וחזיה. איבר שהכי מושך אותך: ממ...(|)..חחח.. אתה שמח כש: אני רואה בנים מתנשקים. אתה מרגיש בודד כש: עכשיו. האם אתה חושב יותר מדי: המ, לרוב כן, או שפשוט אני לא חושבת בכלל (כמו לפני מספר דקות) אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בקנדה, או בהוואי. אדם מפורסם שפגשת: טל מוסרי! חחח..(בדיחה פרטית) האם יש לך אילושהם חרטות: המ..כן. להתחבר ל**** קפה אהוב: נס קפה, עלית. ריח אהוב: דשא "מכוסח". מה מכעיס אותך: אנשים שהורגים נמלים, אוכלים בשר, זורקים אבנים על בעלי חיים, אנשים אטומים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: להיות שם כשצריך, יודעת להקשיב. האדם שעושה לך הכי טוב: **** ו-****. סגנון מוזיקה אהוב: הכול, במיוחד פאנק. חדר אהוב בבית: שירותים. (שוב, אל תשאלו) מקום אהוב בעולם: אין כמו בית. מקצוע שנוא: שלח. מורה אהוב: אין. אוהב את בצפר?: לא משו. נרדם בשיעורים?: רוב הזמן. מעשן?: לא. נפגע (רגשית) בקלות?: תלוי ממה. נותן מעצמך?: כול הזמן. אוהב לפוצץ נייר בועות? בטח! מי לא אוהב? לועס דברים? חח, יאפ סיס! אוהב להתקלח?: לא! >< אוהב להתעטש?: כן... שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: המ, לא מפריע למהלך חיי. אוהב לצחצח שיניים?: לא. אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. בטח! קונה צרובים\\צורב?: לא, אבא שלי עושה את זה! אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ללכת ברגל - גם מעצב את התחת, וגם שומר על איכות הסביבה. חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן.. ישן הרבה?: כבר לא. החיים קצרים מדיי. בתול?: כן. נקשר לחפצים?: המ..קצת. אוהב חולצות גזורות?: 90% מהחולצות גזורות. גופיות?: הדבר הכי אהוב עליי! אוהב לטייל?: כן! אוהב כפכפים?: המ..לא משו. לובש בוקסר?: יאפ!!! שמש או גשם?:
רוב הזמן - קר לך או חם לך?: המ..חם. גם בחורף. ילדותי?: לא משש. חולם בהקיץ?: פה ושם. האם אתם אוהבים אותי? מה? מי את? לא מכירים אותך. סתאאאאאאאאאאאאאאאאאם! אוהבים אותך כפרה! אדואר נורטון רולז!