מת פה..ומזמן לא היה..

הממ...

אימי הכלבה היקרה, העיפה את 2 החתולים היפיפים והסקסים שלי החוצה. אחד מהם היה פשוט זקן מדיי (8 שנים) בשביל התעלולים שלה. אז הוא עבר למקום טוב יותר. עכשיו הוא בטח שוכב לו עם הקרס על ענן, מסביבו המון חתולים שקסים (הוא היה הומו), אוכל לו גלידה.. החתול השני כבר לא מזהה אותי. ...אני לא יכולה לשכוח את אותו שלד שוכב בין השיחים,את העור המתקלף, הפרווה הנושרת,חורי העיניים ללא העיניים. הריח. הוא כול כך חזק. אני כמעט יכולה לחוש אותו עכשיו... יופי, גרמתם לי לבכות. סליחה מראש עם התיאור הוא בוטה מדיי.

קראת אותו?

את האדם היחיד (חוץ מאחותי) שאני מכירה שקרא אותו. מה דעתך עליו? קראת את ספרי ההמשך? סליחה. את לא חייבת לענות. אני מתרגשת.

Just a Kid 3

New member
קראתי.

שלוש פעמים לפחות.
וכן, קראתי את כל ספרי ההמשך. הספר האחרון (ילדי המחשבה) עצוב. ממש בכיתי בסוף פעם ראשונה שקראתי אותו. וקראתי את סידרת הצל גם. אבל אהבתי בעיקר רק את הצל של אנדר, השאר פחות. פיטר עולה לי על העצבים. ולא אכפת לי לענות. אני מתרגשת בדיוק כמוך שסוף סוף יש משהו חוץ ממני שאוהב את הספר הזה

ואו!

אני עדיין לא קראתי את הספר השלשי והרביעי (אין בספריה העירונית) אבל נורא אהבתי את הצל! ואו! גמני קראתי אותו שלושה פעמים!! איייאיאי!!!

Just a Kid 3

New member
../images/Emo6.gif

לי יש את הספרים בבית. השלישי והרביעי הכי טובים לדעתי. למרות שממש בכיתי ברביעי. נמ.

Unaffected

New member
אני רק רוצה לומר...

שאת השאלה האחרונה לא אני הוספתי,ככה השאלון .
חיחי.

Cut Up Angel

New member
../images/Emo42.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': אביבה גוטמן
הזיכרון הראשון שלך: כשהייתי בת 5 בירושלים. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא...
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא. המקצוע הראשון שנכשלת בו:מלאכה
המקצוע האחרון שנכשלת בו: היסטוריה. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעמיים-רוסיה ומבית פרטי לדירה. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נחמדה השיר האחרון ששרת: "i wonna fuck a dog in the ass" של Blink 182 הדבר האחרון שצחקת בגללו: החברה הכי טובה שלי
הפעם האחרונה שבכית: אתמול בערב. האדם האחרון שראית: סבתא שלי. הדבר האחרון שאמרת: Fuck או בלאט...לא זוכרת
הדבר האחרון שאכלת: תפוח הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוזים
הדבר האחרון שקנית: כרטיסיה. השיר האחרון ששמעת: "wake up me whan september ends"
. הדיסק האחרון שקנית: סליפנוט. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אין לי שמץ=X הדבר הכי מטורף שעשית: לא'ידעת=X הרבה. הווה: שיער נוכחי: השטני והארוך שלי. בגדים נוכחיים: גופיה ומכנס שחור. תכשיטים נוכחיים: -אין- עצבנות נוכחית: מ-1-10 אז 4 התגעגעות נוכחית: 3 תמונת דסקטופ נוכחית: מוזר. אין כלום. חבר\\ה?: נופ. וגם לא רוצה למזלי
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: רימונה/ארני [חיחי..אורן אם את קוראת] האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? להתכונן למבחן מחר.. האם אתה עייף? רעב? לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: הרבה אנשים
ממה הכי נמאס לך?: ביצפר. את מי היית רוצה להרוג? ***** הכי פחות מהנה?: נימ. לאידעת. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לאידעת..אולי משהו עם פסיכולוגיה. איפה אתה הולך לגור?: אמריקה. כמה ילדים אתה רוצה?: 2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לאידעת..ג'יפ? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: נשויה לגותי&עשירה חושב הרבה על העתיד?: לא. מפחד ממנו?: לא. וקצת בכללי: להקה אהובה: -לא יכולה לבחור- ספר אהוב: הארי פוטר. סופר(ים) אהוב(ים): לאידעת=X צבע אהוב: שחור, אדום-דם וסגול. פריט לבוש אהוב: לבוש גותי איבר שהכי מושך אותך: בטן/בית החזה של גברים אתה שמח כש: אני יוצאת עם חברים שלי. אתה מרגיש בודד כש: יותר נכון אם יום שישי שעבר היה חוזר על עצמו.. האם אתה חושב יותר מדי:כן.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אמריקה/ת"א. אדם מפורסם שפגשת: סופי צדקה? ניר נירו? האם יש לך אילושהם חרטות: לא ממש. קפה אהוב: ג'קובס ריח אהוב: -הרבה- מה מכעיס אותך: בצפר. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ביטחון+מצחיקה[?] האדם שעושה לך הכי טוב:רימונה/אור/ארני/אילנה/רונה סגנון מוזיקה אהוב: מטאל ופאנק. חדר אהוב בבית: שלי[?] מקום אהוב בעולם: אמריקה ות"א. מקצוע שנוא: כולם..
מורה אהוב: עידית. אוהב את בצפר?:לא נרדם בשיעורים?:כן. מעשן?: לא. נפגע (רגשית) בקלות?: אולי. נותן מעצמך?: כן. אוהב לפוצץ נייר בועות? חחח...לא
לועס דברים? לפעמים. אוהב להתקלח?: כן. אוהב להתעטש?: לא..אפצ'י שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מאוד
אוהב לצחצח שיניים?: אולי אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא מממש
צרובים\\צורב?: צורבת. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם. חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא. ישן הרבה?: כן. בתול?: כן. נקשר לחפצים?: כן.. אוהב חולצות גזורות?: כן
גופיות?: כן
אוהב לטייל?: כן
אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: לפעמים. שמש או גשם?: גם וגם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם
ילדותי?: כן
חולם בהקיץ?: לא האם אתם אוהבים אותי?אכן=]

Cut Up Angel

New member
עונה=]

רימונה-חברה הכי טובה שלי. ארני-ידיד הכי טוף שלי=] הכול התחיל מסיפור ארוך שבפסח הם התחילו איתו
[הבנים]

kokain1

New member
האאאאא חח ==>

אממ את רימונה נראה לי שראיתי.. אממ או שלא.. לא זוכרת המ ואת ארני את מכירה כי ליאה לא הפסיקה לדבר עליו חחחח אז כשהם היו חברים ואז היא עזבה אותו ביגלל שהוא התנשק עם מישהי אחרת חחחחחחחח אוייש ועכשיו היא לא מפסיקה לבלבל לי ת'מוח על הטל שלה חחחחחחח

מעיים של חזיר.

פסיכולוגים הם אנשים מגניבים, אבל חולי נפש. ברצינות. ילדים = צרות. הארי פוטר לשלטון! פגשת את סופי צדקה? את מאגניבה! ג'קובס? מממ... את לא אוהבת לפוצץ נייר בועות (שם מוזר)? איך זה? זה כיף! זה ה שמעסיק אותי רוב היום!
U

kokain1

New member
ME../images/Emo13.gif

+עבר: שם המורה בכיתה א': *לא זוכרת.. אבל אני זוכרת איך היא נראת חיחי* הזיכרון הראשון שלך: *אני זוכרת רגעים עם אבא שלי בגיל 4.. ז"ל* האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: *לא* האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: *אהבתי לאכול גפרורים, עד היום אני זוכרת ת'טעם של זה..* המקצוע הראשון שנכשלת בו: *תנ"ך* המקצוע האחרון שנכשלת בו: *תנ"ך* האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): *עברתי המון פעמים* איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: *אני רוצה לחזור לילדות שלי!! בילדות היה לי חבר אחד.. אממ לא זוכרת איך ולמה נפרדו אבל אני רוצה אותו בחזרהההה* השיר האחרון ששרת: *GIRLS זה השיר החדש של דסטני..* הדבר האחרון שצחקת בגללו: *צחקתי היום.. אבל אני לא זוכרת ממה* הפעם האחרונה שבכית: *היום בבוקר, כי לא קציתי לקום חחח* האדם האחרון שראית: *אמא* הדבר האחרון שאמרת: *אמא* הדבר האחרון שאכלת: *צ'יפס* הדבר האחרון ששתית: *מים* הדבר האחרון שקנית: *אממ לא זוכרת..* השיר האחרון ששמעת: * orgy - bluo monday* הדיסק האחרון שקנית: *ואי המון זמן כבר לא קניתי אמממממ נראה לי הדיסק האחרון זה היה האוסף החדש של MM ..* הפעם האחרונה שעזרת לאמא: *היום בבוקר* הדבר הכי מטורף שעשית: *ואי יש המון דברים.. לא מצליחה להזכר* +הווה: שיער נוכחי: *שיער שחור עכשיו אסוף בקליפס חדשדש שקניתי* בגדים נוכחיים: *חולצת Y ומיכנס גולף שחור מהקולקצית הקיץ השעברה* תכשיטים נוכחיים: *חישוקים* התגעגעות נוכחית: *מתגעגעת לאהבה שלי שנעלמה לי..
* תמונת דסקטופ נוכחית: * אמממ יש שם מש'ו כמו מלאך...* חבר\\ה?: *חבר הממ אבל ברח לי!* אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: *אממ יש המון אנשים שבא לי* האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? *יש הרבה חח* האם אתה עייף? רעב? *לא* את מי אתה הכי רוצה לחבק?: *ת'כלבה שלייי* ממה הכי נמאס לך?: *ניקיון בלעעכס* את מי היית רוצה להרוג? *אפחד..* +עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: *מנתחת!* איפה אתה הולך לגור?: *ארה"ב.. שם אני רוצה.. אבל ההורים שלי עוד כמה שנים נוסעים לקנדה.. גם זה טוב.. אבל ארה"ב יותר חח* כמה ילדים אתה רוצה?: *2-3* באיזה סוג של מכונית תנהג?: *פורשה דעע חח אממ סתם אני אוהבת מאוד BMW =]* איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: *בוילה שלי עם החבר שלי שמחכה לארוחה אחרי שאני אחזור מסט הצילומים שלי על הפורשה האדומה עם הגג הניפתח* חושב הרבה על העתיד?: *לא* מפחד ממנו?: *לא* וקצת בכללי: להקה אהובה: *גוד שארלו, פלאסבו, AFI, orgy, גרין די, From First To Last ועוד ועוד ועוד* ספר אהוב: *לא אוהבת ספרים בעע* צבע אהוב: *ורוד, ירוק, שחור, צהוב, כתום.. אממ אקיצר כמעט את כל הצבעים אני אוהבת..* פריט לבוש אהוב: *תחתון וחזיה חח אממ אני אוהבת הכל!* איבר שהכי מושך אותך: *האיבר התחתון של המין השני.. זה די ברור.. לא משנה מאיזה מין אני, תמיד האיבר של המין השני יעניין יותר.. ככה זה הטבע* אתה שמח כש: *כשמחבקים אותי/מנשקים* אתה מרגיש בודד כש: *ראיתי סרט אחד עם איש בודד.. חח אז הרגשתי בודדה גם* האם אתה חושב יותר מדי: *לא* אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: *ארה"ב! או קנדה...* אדם מפורסם שפגשת: *יהודה לוי* קפה אהוב: *לא אוהבת קפה ממש.. אבל אם כבר זה עם חלב..* ריח אהוב: *הבושם של אמא* מה מכעיס אותך: *מלשנים, אנשים שאומרים לי שבאתי מכת השטן ביגלל שאני לובשת הרבה שחור ואז כשאני לובשת הרבה ורוד הם אומרים לי שאני פאקצה או סנובית, שוטרים, בנות קטנות שחשות ת'צמם מבוגרות* מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: *ציור...* האדם שעושה לך הכי טוב: *אין אדם ספיציפי, אבל תמיד כיף לאונן על תמונות של הומואים.. זה תמיד משפר ת'הרגשה* סגנון מוזיקה אהוב: *מוסיקה גותית, פופ, פאנק* חדר אהוב בבית: *האמבטיה! את רוב זמני בבוקר אני נמצאת באמבטיה.. חח* מקום אהוב בעולם: *פרג.. אממ מדינה ממש ממששששש יפה!* מקצוע שנוא: *דינים, מישנה* מורה אהוב: *המורה לערבית.. חח ביגלל שהיא אוהבת אותי =]* אוהב את בצפר?: *מצד אחד כן.. כי תמיד יש חוויות מהבצפר.. מצד שני לא.. כי אני שונאת ללמוד(מי לא?!)* נרדם בשיעורים?: *עדיין לא* מעשן?: *לפעמים יוצא שכן* נפגע (רגשית) בקלות?: *כן, תמיד.. אבל אח"כ זה עובר מהר מאוד* לועס דברים? *טושים/עטים* אוהב להתקלח?: *כן* אוהב להתעטש?: *לא* שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: *כן* אוהב לצחצח שיניים?: *לא.. אבל אני לא יוצאת מהבית בלי ציחצוח שיניים* אכפת לך מאיכות הסביבה?: *לא* קונה צרובים\\צורב?: *לפעמים* אוהב לנסוע או הולך ברגל?: *אם זה עם כל החבר'ה אז בסבבה ללכת זה כיף* חוסך כסף למשהו מיוחד?: *ללימודים.. יותר נכון, אחרי שאבא שלי נפטר הוא השאיר לי סכום גדול בבנק לעתיד..* ישן הרבה?: *שונאת לישון, אבל אם כבר אני נרשדמת זה להרבה זמן!* בתול?: *כן.........* נקשר לחפצים?: *כן... * אוהב חולצות גזורות?: *אוהבת..* גופיות?: *גם* אוהב לטייל?: *אני אוהבת את הסטייל שלי..* אוהב כפכפים?: *כן* לובש בוקסר?: *כן* שמש או גשם?: *שמש!!!!!* רוב הזמן - קר לך או חם לך?: *בקיץ- חם, בחורף- קר.. חחחחח איזו שאלה מפגרת* ילדותי?: *לא* חולם בהקיץ?: *לא* האם אתם אוהבים אותי? *נמנעת*

Knotted String

New member
האא. שאלון.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

+עבר: שם המורה בכיתה א': גילה. הבת שלה חברה טובה שלי.
הזיכרון הראשון שלך: אני ממש לא יודעת איזה מהזכרונות המוקדמים שלי בא קודם. משהו מגיל שנתיים שלוש, בכל אופן. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא שידוע לי.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא. o_O המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה. המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת בתוך הוד השרון, פעם אחת לשהם. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: בסדר. >< השיר האחרון ששרת: Yellowcard - Believe. הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שלי התקשרה לחבר שלה ובדיוק כשהיא לחצה send הפלאפון שלה צלצל וזה היה הוא. הפעם האחרונה שבכית: יום השואה. ולא, לא בגלל השואה דווקא. האדם האחרון שראית: אמא שלי.
הדבר האחרון שאמרת: "טוב" הדבר האחרון שאכלת: עגבניה. הדבר האחרון ששתית: מיץ לימון. הדבר האחרון שקנית: קפה, בבית קפה שהמוכר תמיד מחייך אליי. ^^ השיר האחרון ששמעת: you're gonna lose that girl - Beatles. הדיסק האחרון שקנית: Deftones - White Pony.|אלוהים| הולי הרה, איזה דיסק גאוני. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום. הדבר הכי מטורף שעשית: לאידעת. עשיתי הרבה דברים מוזרים/מטורפים. +הווה: שיער נוכחי: קיים. מה? נו, מדורג, חום-שחור-אדום, עד הכתפיים. בגדים נוכחיים: ג'ינס, חצאית סקוטית, טי-שרט של HIM, סווטצ'רט של הגדוד של החניכים שלי מהים-אל-ים.
תכשיטים נוכחיים: טבעת, תליון מרכבה [מגן דוד תלת מימדי, לעילגים], הקריסטל שלי, והצמיד של השבט שלי
עצבנות נוכחית: אני לא עצבנית.
התגעגעות נוכחית: ליאו. תמונת דסקטופ נוכחית: סורה ונאו מסוקישו, מחובקים על מיטה
אבל לא שמרתי אותה. אוף, הם כה חמודיייים. למה זה נגמר?
חבר\\ה?: לא.. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: בצורה בלתי ריאלית משהו, ליאו. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן. >< האם אתה עייף? רעב? לא, ולא. אולי טיפה עייפה. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ליאו. ממה הכי נמאס לך?: מתמטיקה. >< את מי היית רוצה להרוג? המחנכת שלי/המורה שלי לסוציולוגיה/המורה שלי למתמטיקה. הכי פחות מהנה?: סוציולוגיה ומתמטיקה.
+עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: בימוי/הפקה/תסריטאות, עיתונאות, כתיבה, משהו. איפה אתה הולך לגור?: אנגליה/יפן/פשוט בארץ. כמה ילדים אתה רוצה?: 3. באיזה סוג של מכונית תנהג?: כזאת שנוסעת. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בעוד 15 שנה אני אהיה בת... 32. לא יודעת, עם עבודה שאני אוהבת, אולי נשואה, לאידעת. חושב הרבה על העתיד?: לא, לא מטריד אותי בכלל. מפחד ממנו?: ממש לא. וקצת בכללי: להקה אהובה: אתם לא רוצים להכנס לזה. נו. HIM, Megaherz, Exilia, Beatles, Nightwish, TJT, MCR, NFG. זה כל כך לא הוגן לכל הלהקות שאני שומעת, להכתיר להקה אהובה אחת. יש עוד הרבה הרבה יותר. ספר אהוב: כנ"ל. בעקרון, כל "חומריו האפלים", הארי פוטר זה נחמד, רומח הדרקון, עשן ומראות, בשרוטובות, כל ניל גיימן/טרי פראצ'ט. סופר(ים) אהוב(ים): ניל גיימן, טרי פראצ'ט, ג'ורג' אורוול, פיליפ פולמן. צבע אהוב: שחור, ירוק, כחול, אדום. פריט לבוש אהוב: החצאית הסקוטית שלי
איבר שהכי מושך אותך: ידיים, עיניים ושיער. וגם שפתיים. אבל בעיקר ידיים. הא, ידיים.
אתה שמח כש: לא יודעת. אני מדברת עם אנשים שאני אוהבת. אתה מרגיש בודד כש: לא נכנס לזה. האם אתה חושב יותר מדי: כן. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בארץ, באנגליה או ביפן. אדם מפורסם שפגשת: דליק וליניץ.
סתם, את ליסה, אוליבר ופיונה מפאון. אז הם לא כאלה מפורסמים. אז מה. >< האם יש לך אילושהם חרטות: לא נכנס גם לזה. קפה אהוב: קפה הפוך עם שני סוכר. ריח אהוב: פאטצ'ולי-לבנדר-וניל, ריח של אנשים מסויימים. מה מכעיס אותך: טיפשות בעיקר. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לקרוא אנשים, נראה לי. וכתיבה. האדם שעושה לך הכי טוב: ליאו נוף ושני. סגנון מוזיקה אהוב: אימו-רוק-פאנק-מטאל-גותי-פולק-אירי-הכל. חדר אהוב בבית: החדר שלי. ^^ מקום אהוב בעולם: החדר שלי. ^^ מקצוע שנוא: מתמטיקה וסוציולוגיה. מורה אהוב: המורה שלי לקולנוע. יוני
אוהב את בצפר?: לפעמים. הוא חביב. נרדם בשיעורים?: כבר לא כל כך. מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: מאד. נותן מעצמך?: יותר מידי. אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? כן.
אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: כן.|מוזרה|
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא ממש. אנלא נגד זה. אוהב לצחצח שיניים?: כן.
|מוזרה| אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן. קונה צרובים\\צורב?: צורבת, לא קונה צרובים. בלי שום סיבה, למען האמת. לא מתוך אידיאולוגיה. לא צורבת/קונה צורבים ישראלים. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אני עצלנית.
תסיקו לבד. חוסך כסף למשהו מיוחד?: אמורה לחסוך לשיעורי נהיגה ה**** האלה. ישן הרבה?: ממש ממש לא. ולא מרצון. בתול?: כן. >< נקשר לחפצים?: הו, כל כך. אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: פחות אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: לא ממש לובש בוקסר?:
שמש או גשם?: ג-ש-ם. רוב הזמן - קר לך או חם לך?: לאידעת, תלוי. ילדותי?: לפעמים. חולם בהקיץ?: כן האם אתם אוהבים אותי? מאד.

למעלה