האא. שאלון.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif
+עבר: שם המורה בכיתה א': גילה. הבת שלה חברה טובה שלי.
הזיכרון הראשון שלך: אני ממש לא יודעת איזה מהזכרונות המוקדמים שלי בא קודם. משהו מגיל שנתיים שלוש, בכל אופן. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא שידוע לי.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא.

המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה. המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת בתוך הוד השרון, פעם אחת לשהם. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: בסדר. >< השיר האחרון ששרת: Yellowcard - Believe. הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שלי התקשרה לחבר שלה ובדיוק כשהיא לחצה send הפלאפון שלה צלצל וזה היה הוא. הפעם האחרונה שבכית: יום השואה. ולא, לא בגלל השואה דווקא. האדם האחרון שראית: אמא שלי.
הדבר האחרון שאמרת: "טוב" הדבר האחרון שאכלת: עגבניה. הדבר האחרון ששתית: מיץ לימון. הדבר האחרון שקנית: קפה, בבית קפה שהמוכר תמיד מחייך אליי. ^^ השיר האחרון ששמעת: you're gonna lose that girl - Beatles. הדיסק האחרון שקנית: Deftones - White Pony.|אלוהים| הולי הרה, איזה דיסק גאוני. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום. הדבר הכי מטורף שעשית: לאידעת. עשיתי הרבה דברים מוזרים/מטורפים. +הווה: שיער נוכחי: קיים. מה? נו, מדורג, חום-שחור-אדום, עד הכתפיים. בגדים נוכחיים: ג'ינס, חצאית סקוטית, טי-שרט של HIM, סווטצ'רט של הגדוד של החניכים שלי מהים-אל-ים.
תכשיטים נוכחיים: טבעת, תליון מרכבה [מגן דוד תלת מימדי, לעילגים], הקריסטל שלי, והצמיד של השבט שלי
עצבנות נוכחית: אני לא עצבנית.
התגעגעות נוכחית: ליאו. תמונת דסקטופ נוכחית: סורה ונאו מסוקישו, מחובקים על מיטה
אבל לא שמרתי אותה. אוף, הם כה חמודיייים. למה זה נגמר?
חבר\\ה?: לא.. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: בצורה בלתי ריאלית משהו, ליאו. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן. >< האם אתה עייף? רעב? לא, ולא. אולי טיפה עייפה. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ליאו. ממה הכי נמאס לך?: מתמטיקה. >< את מי היית רוצה להרוג? המחנכת שלי/המורה שלי לסוציולוגיה/המורה שלי למתמטיקה. הכי פחות מהנה?: סוציולוגיה ומתמטיקה.
+עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: בימוי/הפקה/תסריטאות, עיתונאות, כתיבה, משהו. איפה אתה הולך לגור?: אנגליה/יפן/פשוט בארץ. כמה ילדים אתה רוצה?: 3. באיזה סוג של מכונית תנהג?: כזאת שנוסעת. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בעוד 15 שנה אני אהיה בת... 32. לא יודעת, עם עבודה שאני אוהבת, אולי נשואה, לאידעת. חושב הרבה על העתיד?: לא, לא מטריד אותי בכלל. מפחד ממנו?: ממש לא. וקצת בכללי: להקה אהובה: אתם לא רוצים להכנס לזה. נו. HIM, Megaherz, Exilia, Beatles, Nightwish, TJT, MCR, NFG. זה כל כך לא הוגן לכל הלהקות שאני שומעת, להכתיר להקה אהובה אחת. יש עוד הרבה הרבה יותר. ספר אהוב: כנ"ל. בעקרון, כל "חומריו האפלים", הארי פוטר זה נחמד, רומח הדרקון, עשן ומראות, בשרוטובות, כל ניל גיימן/טרי פראצ'ט. סופר(ים) אהוב(ים): ניל גיימן, טרי פראצ'ט, ג'ורג' אורוול, פיליפ פולמן. צבע אהוב: שחור, ירוק, כחול, אדום. פריט לבוש אהוב: החצאית הסקוטית שלי
איבר שהכי מושך אותך: ידיים, עיניים ושיער. וגם שפתיים. אבל בעיקר ידיים. הא, ידיים.
אתה שמח כש: לא יודעת. אני מדברת עם אנשים שאני אוהבת. אתה מרגיש בודד כש: לא נכנס לזה. האם אתה חושב יותר מדי: כן. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בארץ, באנגליה או ביפן. אדם מפורסם שפגשת: דליק וליניץ.
סתם, את ליסה, אוליבר ופיונה מפאון. אז הם לא
כאלה מפורסמים. אז מה. >< האם יש לך אילושהם חרטות: לא נכנס גם לזה. קפה אהוב: קפה הפוך עם שני סוכר. ריח אהוב: פאטצ'ולי-לבנדר-וניל, ריח של אנשים מסויימים. מה מכעיס אותך: טיפשות בעיקר. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לקרוא אנשים, נראה לי. וכתיבה. האדם שעושה לך הכי טוב: ליאו נוף ושני. סגנון מוזיקה אהוב: אימו-רוק-פאנק-מטאל-גותי-פולק-אירי-הכל. חדר אהוב בבית: החדר שלי. ^^ מקום אהוב בעולם: החדר שלי. ^^ מקצוע שנוא: מתמטיקה וסוציולוגיה. מורה אהוב: המורה שלי לקולנוע. יוני
אוהב את בצפר?: לפעמים. הוא חביב. נרדם בשיעורים?: כבר לא כל כך. מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: מאד. נותן מעצמך?: יותר מידי. אוהב לפוצץ נייר בועות?
כן לועס דברים? כן.
אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: כן.|מוזרה|
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא ממש. אנלא נגד זה. אוהב לצחצח שיניים?: כן.
|מוזרה| אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן. קונה צרובים\\צורב?: צורבת, לא קונה צרובים. בלי שום סיבה, למען האמת. לא מתוך אידיאולוגיה. לא צורבת/קונה צורבים ישראלים. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אני עצלנית.
תסיקו לבד. חוסך כסף למשהו מיוחד?: אמורה לחסוך לשיעורי נהיגה ה**** האלה. ישן הרבה?: ממש ממש לא. ולא מרצון. בתול?: כן. >< נקשר לחפצים?: הו, כל כך. אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: פחות אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: לא ממש לובש בוקסר?:
שמש או גשם?: ג-ש-ם. רוב הזמן - קר לך או חם לך?: לאידעת, תלוי. ילדותי?: לפעמים. חולם בהקיץ?: כן האם אתם אוהבים אותי? מאד.