מת פה..ומזמן לא היה..

bRoken faiRy

New member
נמ ...

בעיקרון , אני מורחקת לכל זמן שהפירס עליי .. אסור לי להכנס איתו לבצפר .. אז אני מחכה ליום שבת , שזה יהיה היום העשירי שלי איתו , ואני אלך לבדיקה , ואני אראה כבר מה לעשות .. במקרה הרע , אני אחליף למשקולת ואשים פלסטר ...

Unaffected

New member
אמ.

אבל אסור להחליף את העגיל אחרי כ"כ קצת זמן... אבל אם את בכל זאת מחליפה ,שימי קיפר...

bRoken faiRy

New member
אוף נו ...

מה זה לעזעזל קיפר ??? מישו מוכן להסביר לי ולשים תמונה או משו ???

Unaffected

New member
קיפר-

עגיל שקוף או עגיל עם גולות שקופות. *הולכת להביא תמונה* הנה: http://www.bmezine.com/pierce/05-lips/A40928/high/sep2304002.jpg http://www.bmezine.com/pierce/05-lips/A40714/high/p10100361.jpg

Unaffected

New member
../images/Emo13.gif

רק תבררי שזה לא מסוכן להחליף לקיפר לפני ההחלמה

healing drug

New member
בה"ס זה דרעק אני הייתי צריכה לצבוע

לירוק זוהר והם אמרו לי (בצורה זנותית אפשר להגיד) שאין בעיות שאני יצבע רק שאחרי זה אני לא יכנס לבה"ס חוצפה!!!! מזל שפיטרו הרבה מורים עכשיו- מורים זה עם!

bRoken faiRy

New member
גמאני רציתי לצבוע

שנה הבאה לירוק זוהר .. אבל ויתרתי אחרי מה שקרה עם הפירס ...

healing drug

New member
אני עושה פירסינג אגב יום ראשון הבא!

אוף אני אבל תמיד שוכחת איך קוראים למקום הזה קיצר זה מול האוזן אבל באוזן חחחח איזה תיאור... חחח אבל יש עוד זמן וגם אני מתחילה (אולי :/ גרר גיטרה חשמלית) הלוואי...הלוואי...

lollipop1

New member
אצלנו זה כמו בצבא

כל בוקר הרכזת שכבה עוברת כיתה כיתה לבדוק שכולם לובשים תלבושת אחידה, וגם אם לא מקצרים אותה או משהו, ואם למישו יש קעקוע או משהו בשיער... פעם הם סילקו כל מי שחמצן.. לבלונד!!!! עד שעשינו שביתה.. והם נרגעו! אני רוצה לעשות עגיל באף ובלשון אבל יעיפו אותי מביצפר בעעעע מורים= בלעכסססס!

yardenbm

New member
אוי איזה פאק זה

אצלנו מותר הכל כביכול עם אישור מה ההורים בולשיט לא יעשו לך כלום רק על חולצות בטן גופיות וחצאיות ממש מיני אבל גם בחפיף זה לא ממש שמים.

yardenbm

New member
אצלנו בבצפר גם לא הרשו פעם

אבל עכשיו מרשים. זה גם תלוי בכיתה אצלנו לחטיבה אסור הרבה דברים שלתיכון מותר (זה יחד אצלנו)

NoY182

New member
שאלונים זה כיף

+עבר: שם המורה בכיתה א': אופיר הזיכרון הראשון שלך: ממ לא חשוב =] האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לפעמים האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן חח המקצוע הראשון שנכשלת בו: ג"ג נראה לי המקצוע האחרון שנכשלת בו: ג"ג נראה לי חח האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן פעם אחת איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: יפה השיר האחרון ששרת: שיר שהלחנתי לחברה הדבר האחרון שצחקת בגללו: אממ ת'אמת לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית: היום האדם האחרון שראית: אבא? הדבר האחרון שאמרת: טוב הדבר האחרון שאכלת: שניצל תירס הדבר האחרון ששתית: פפסי הדבר האחרון שקנית: לאדעת השיר האחרון ששמעת: שיר שהלחנתי לחברה שלי [הוא מוקלט] הדיסק האחרון שקנית: לאדעת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: יום שבת הדבר הכי מטורף שעשית: ממממ קשה לבחור... +הווה: שיער נוכחי: חום בגדים נוכחיים: שרוואל וגופיה מוזרה תכשיטים נוכחיים: שומדבר אני אחרי מקלחת חעחע עצבנות נוכחית: לא הבנתי התגעגעות נוכחית: גילי =[ תמונת דסקטופ נוכחית: איזה משהו של נוף חבר\\ה?: נופ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ירדן האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? ממ לא האם אתה עייף? רעב? עייפה מאוד.. לא רעבה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ירדן וגיל ממה הכי נמאס לך?: מהשאלות המטופשות האלו את מי היית רוצה להרוג? אותי ^_^ ואולי אותך ^_^ בעצם את כולם! מואאהאהא הכי פחות מהנה?: שטו? +עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: משהו בתחום המוזיקה או הספורט איפה אתה הולך לגור?: לאדעת כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לאדעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לאדעת חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: לא .. טוב אולי קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: יש הרבה אבל אני אכתוב רק בלינק =] ספר אהוב: לא קוראת ספרים סופר(ים) אהוב(ים): אף אחד צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: יש איזה מכנס שאני מאוד אוהבת.. איבר שהכי מושך אותך: אממ איבר? אז עיניים.. אבל אני גם אוהבת לראות אנשים מחייכים.. אז שפתיים? אתה שמח כש: כש.. משמחים אותי ^^ אתה מרגיש בודד כש: אני לבד =/ האם אתה חושב יותר מדי: כן לצערי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לאדעת אדם מפורסם שפגשת: איתן אורבך? חחח האם יש לך אילושהם חרטות: יותר מדיי קפה אהוב: לא אוהבת קפה ריח אהוב: מממממממ מה מכעיס אותך: אדישות, חוסר התחשבות, שמעצבנים אותי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לאדעת =/ האדם שעושה לך הכי טוב: יש הרבה .. מאור , גיל, ירדן, אוריאן, שגית, מור , גלי, אורטל.. =] סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: לאדעת מקצוע שנוא: הכל מורה אהוב: המורה לספורט ^_^ אוהב את בצפר?: לא ממש נרדם בשיעורים?: לפעמים חחח מעשן?: חס ושלום נפגע (רגשית) בקלות?: כן.. תלוי מי מקלל נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מאוד אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: כן חח אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי.. חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן ^_^ ישן הרבה?: לא .. בתול?: יאפ נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: לא ממש אוהב לטייל?: לפעמים אוהב כפכפים?: לא !! הן חותכות לי ת'כף רגל כל הזמן!! לובש בוקסר?: לפעמים שמש או גשם?: תלוייייי... רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: כן האם אתם אוהבים אותי? מי זה אותי?

אוקה.

+עבר: שם המורה בכיתה א': בתיה קלדרון. הזיכרון הראשון שלך: אחותי הרביצה לי. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: נהגתי לאכול דברים מהרצפה. גם כיום אני נוהגת לאכול דברים מהרצפה. המקצוע הראשון שנכשלת בו: טבע, כיתה ג', 34. המקצוע האחרון שנכשלת בו: לשון והבעה, כיתה ז', 40. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברתי לישראל, גרתי אצל דודה, אחר כך עברתי דירה, ואז שוב. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: שמחה (למרות כול הקשיים). השיר האחרון ששרת: איזה שיר של סאם.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: כשרצתי עם טמפון ברחבי הבצפר, וכולם הסתכלו עליי. הפעם האחרונה שבכית: ביום שישי, בגלל החתול המת שלי. האדם האחרון שראית: את מקש הרווח במקלדת. הדבר האחרון שאמרת: אוקיי, לאבי. הדבר האחרון שאכלת: קפה. הדבר האחרון ששתית: קפה. הדבר האחרון שקנית: חגורת ניטים מאגניבה. השיר האחרון ששמעת: שיר של מרלין מנסון. הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: ממ.. הדבר הכי מטורף שעשית: כרגע, לפי היום הזה, הצעתי למישו שאני רוצה לאנוס כבר שנתיים טמפון. +הווה: שיער נוכחי: ג'ינג'י, קצר מאוד. בגדים נוכחיים: אוח...מכנס דגמ"ח, גופיה שחורה + אביזרים. תכשיטים נוכחיים: 3 שרשראות, כמה טבעות, ועוד אין-סוף צמידים. עצבנות נוכחית: המראה בצורת לב לא נדבקת..(אל תשאלו..) התגעגעות נוכחית: לבעלי..
תמונת דסקטופ נוכחית: של בארט עומד, והצל שלו הוא של הומר (ממשפחת סימפסון). חבר\\ה?: אין.. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: תאמת, אפ אחד. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן - הכנת מתנת יומולדת לאימי/אבי. האם אתה עייף? רעב? כן, לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את אפ אחד.. ממה הכי נמאס לך?: מהלימודים. את מי היית רוצה להרוג? יש הגבלה למספר אותיות, סורי. הכי פחות מהנה?: להתקלח. +עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: צלמת. איפה אתה הולך לגור?: כנראה בדירה שכורה, אבל אחר כך בכפר באוקראינה, או בשוודיה.. כמה ילדים אתה רוצה?: לא רוצה ילדים. באיזה סוג של מכונית תנהג?: אופנוע. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: עם מישו/י אוהב/ת. חושב הרבה על העתיד?: לא, חייה את הרגע. מפחד ממנו?: תאמת, כן. וקצת בכללי: להקה אהובה: אח..יש הרבה.. ספר אהוב: "המשחק של אנדר"/אורסון סקוט קארד. סופר(ים) אהוב(ים): אין. צבע אהוב: כולם. פריט לבוש אהוב: תחתונים וחזיה. איבר שהכי מושך אותך: ממ...(|)..חחח.. אתה שמח כש: אני רואה בנים מתנשקים. אתה מרגיש בודד כש: עכשיו. האם אתה חושב יותר מדי: המ, לרוב כן, או שפשוט אני לא חושבת בכלל (כמו לפני מספר דקות) אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בקנדה, או בהוואי. אדם מפורסם שפגשת: טל מוסרי! חחח..(בדיחה פרטית) האם יש לך אילושהם חרטות: המ..כן. להתחבר ל**** קפה אהוב: נס קפה, עלית. ריח אהוב: דשא "מכוסח". מה מכעיס אותך: אנשים שהורגים נמלים, אוכלים בשר, זורקים אבנים על בעלי חיים, אנשים אטומים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: להיות שם כשצריך, יודעת להקשיב. האדם שעושה לך הכי טוב: **** ו-****. סגנון מוזיקה אהוב: הכול, במיוחד פאנק. חדר אהוב בבית: שירותים. (שוב, אל תשאלו) מקום אהוב בעולם: אין כמו בית. מקצוע שנוא: שלח. מורה אהוב: אין. אוהב את בצפר?: לא משו. נרדם בשיעורים?: רוב הזמן. מעשן?: לא. נפגע (רגשית) בקלות?: תלוי ממה. נותן מעצמך?: כול הזמן. אוהב לפוצץ נייר בועות? בטח! מי לא אוהב? לועס דברים? חח, יאפ סיס! אוהב להתקלח?: לא! >< אוהב להתעטש?: כן... שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: המ, לא מפריע למהלך חיי. אוהב לצחצח שיניים?: לא. אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. בטח! קונה צרובים\\צורב?: לא, אבא שלי עושה את זה! אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ללכת ברגל - גם מעצב את התחת, וגם שומר על איכות הסביבה. חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן.. ישן הרבה?: כבר לא. החיים קצרים מדיי. בתול?: כן. נקשר לחפצים?: המ..קצת. אוהב חולצות גזורות?: 90% מהחולצות גזורות. גופיות?: הדבר הכי אהוב עליי! אוהב לטייל?: כן! אוהב כפכפים?: המ..לא משו. לובש בוקסר?: יאפ!!! שמש או גשם?:
רוב הזמן - קר לך או חם לך?: המ..חם. גם בחורף. ילדותי?: לא משש. חולם בהקיץ?: פה ושם. האם אתם אוהבים אותי? מה? מי את? לא מכירים אותך. סתאאאאאאאאאאאאאאאאאם! אוהבים אותך כפרה! אדואר נורטון רולז!

למעלה