הו, שאלון לפני שינה../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif
+עבר: שם המורה בכיתה א': מירי טרטחובסקי או משו כזה...היה לה שם משפחה מסובך
הזיכרון הראשון שלך: אמממ...יומולדת 3 שלי שפתחתי מתנות וניחשתי איזה בובה יש בעטיפה
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לאזוכרת...אולי..הייתי משחקת כדורגל
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כה, שקדי מרק עם קטשופ או שוקולד המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה- בעיות מילוליות המקצוע האחרון שנכשלת בו: מדעי המחשב, השנה
אבל הגישו אותי על 84 הידד!! ^^ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כה, פעם אחת לאותה עיר איזור חדש יותר
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מעולה דווקא
השיר האחרון ששרת: הממ "במרחק נגיעה מכאן" של יזהר אשדות הדבר האחרון שצחקת בגללו: הממ הייתה בגרות למגמת תיאטרון שלנו היום והייתה הצגה אחת ממש טובה ומשעשעת! היה שווה
הפעם האחרונה שבכית: היום בצהריים, התעצבנתי שלא נותנים לי לישון אפעם האדם האחרון שראית: אהד הדבר האחרון שאמרת: לילע טוב הדבר האחרון שאכלת: קורנפלקס עם שוקו הדבר האחרון ששתית: את השוקו אני מניחה הדבר האחרון שקנית: אממממממממממממממ ארוחה במקדונלדס :| השיר האחרון ששמעת: במרחק נגיעה מכאן של יזהר אשדות, עכשיו אני שומעת את 7 nations army של white stripes
הדיסק האחרון שקנית:הממ קנו לי ליומולדת, american idiot של green day הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום עם הכלים והמדיח
הדבר הכי מטורף שעשית: אממ לאדעת:| +הווה: שיער נוכחי: שיער? הממ ארוך לא הסתפרתי שנתיים וחצי ככה, בלונדיני-חום עם גוונים
בגדים נוכחיים: גופיה לבנה ו...בוקסר מתוק של מיקימאוס
תכשיטים נוכחיים: המפרט שאהד הכין לי וגולגע החושני
עצבנות נוכחית: למזלי נרגעתי מהצהריים שלא יכלתי לישון..היה משו מטורף תמונת דסקטופ נוכחית: *מצורפת תמונה* חבר\\ה?: יאפ, אהד
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? הממ לאדעת...לא חושבת שכרגע כן
האם אתה עייף? רעב? עייפה בטירוף את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אהד ממה הכי נמאס לך?: מההרגשה שיש לי שהחיים שלי עומדים במקום ולא הולכים לשום כיוון, ומהעייפות המזדיינת ובעיקר מהשכנים הזונות שלא נותנים לי לישון אפעם
את מי היית רוצה להרוג? אני לא ממש רוצה להרוג מישו למרות שאני אומרת שכן, אם כבר את השכנים, ואת האוטוגלידה
הכי פחות מהנה?: הא? מה?
+עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: זאת שאלה טובה, בינתיים האמת שאני לא רואה שום עתיד חוץ מהשאיפה להתקבל לממר"ם איפה אתה הולך לגור?: לאדעת, במקום נחמד עם שכנים נחמדים אני מקווה
כמה ילדים אתה רוצה?: הממ לאדעת...מקסימום 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: משו טוב אני מקווה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: במקום שיהיה לי בו שקט נפשי ושלווה חושב הרבה על העתיד?: מנסה, זה לא ממש הולך
מפחד ממנו?: כה, קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: ג"ש, ash, three doors down, brand new, guns, aerosmith, the corrs, coldplay, היהודים, ועוד ועוד ספר אהוב: הממ סדרת הארי פוטר בינתיים סופר(ים) אהוב(ים): עזבו אותי :| צבע אהוב: שחור פריט לבוש אהוב: כל דבר שחור איבר שהכי מושך אותך: עיניים, לשון אתה שמח כש: אני לא עצובה (?) אתה מרגיש בודד כש: אני עם חברים (?) האם אתה חושב יותר מדי: לצערי, והמשפט שאומר שכשחושבים הרבה כואב הראש באמת נכון (מה שקורה לי עכשיו
) אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לונדון, אנגליה בכללי, חור נחמר בארה"ב לא יזיק גם אדם מפורסם שפגשת: המממממ...ראיתי את נתן דטנר (אני חושבת שזה היה הוא) קונה פיצוחים באיזה מקום שהלכנו לאיבוד בת"א
האם יש לך אילושהם חרטות: לא נכנס לזה עכשיו, כואב לי הראש מספיק מהשאלות הקודמות
קפה אהוב: לא אוהבת קפה ריח אהוב: כל ריח נעים מה מכעיס אותך:
שלא נותנים לי לישון
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: איכות? לאדעת כרגע אינ לא ממש מוצאת משו כזה
האדם שעושה לך הכי טוב: אהד סגנון מוזיקה אהוב: רוק על סוגיו חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: אנגליה, לונדון מקצוע שנוא: תנ"ך מורה אהוב: יוסיפלום הכי כלי
, מורה לתכנות
אוהב את בצפר?: לרוב לא נרדם בשיעורים?: הממ לא, בזכות הפאקצה שישבה לידי באנגלית!, למזלי היא לא יושבת לידי יותר
מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כה נותן מעצמך?: כה אוהב לפוצץ נייר בועות? כה למה לא לועס דברים?: קשיות אוהב להתקלח?: תלוי במצב רוח
אוהב להתעטש?: להתע..מה?! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כה זה כואב לפעמים אוהב לצחצח שיניים?: כה, שונאת שיש לי ריח רע מהפה אכפת לך מאיכות הסביבה?: כה...למה לא
קונה צרובים\\צורב?: קונה מקוריים, אבל רק של להקות שאני ממש מעריכה אוהב לנסוע או הולך ברגל?: הולכת ברגל, זה כי עדיין אין לי רישיון
חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: מנסה, אבל לא נותים לי
בתול?: כה נקשר לחפצים?: כה אוהב חולצות גזורות?: בהחלט גופיות?: יאס! אוהב לטייל?: תלוי איפה אוהב כפכפים?: כה, אבל לא המזעזעים האלה מהעץ ושיט!
לובש בוקסר?: יאפ זה נוח! שמש או גשם?: גשםםםםםםםםםםםםםםםםםםם גשםםםםםםםםםםםםםםם גשםםםםםםםםםםם ושמים אפוריםםםםםםםםםםםםםםםםםםם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: המממ חם אני מניחה ילדותי?: לא חושבת חולם בהקיץ?: לא האם אתם אוהבים אותי? כה