מתנחלים גם בני אדם

לבונה,מה יהיה,אני לא הומו.. B-)

בכלל,ראית פעם ימני הומו ? את הכבוד הזה-אנחנו שומרים רק למר``צ

*pank

New member
אני שותפה מלאה להקלה של לבונה!

איך אתה מסביר את זה שלמרות שאין לך שום טעם במפלגות, יש לך טעם טוב בנשים? עיין ערך לבונה.

שיכבשו את מדינתך (כבר עשו זאת

פעם) ותשאף לעצמאות - אולי תבין. אם לא, תקרא על ``ההגנה``, ``האצ``ל והלח``י.

xnitrox

New member
כל מילה אמת. גם אני חש בושה עמוקה

בשם הפורום וכן בשם כל תושבי תל אביב, אין בעיר הזו אף אדם הראוי לנשק את סוליות נעליו של אחרון המתנחלים ביש``ע. כל הכבוד לכם. אתם מושא הערצתינו. מי יתן ותפער האדמה את פיה ותבלע את כל עדת קורח, המנסים לזרוע שינאה ופירוד בעם בשעות כואבות אלה. אמן.

גם אם xnitrox אינו חש ראוי

לנשק סוליות נעליהם של מתנחלים, וודאי יימצא צדיק אחד מהמם שיניח לפטישיסט הזה להגיע לפורקנו. אבל איך זה נוגע לנו?

xnitrox

New member
יש לפשוט את עורך, ולעשות ממנו שטיח

בפתח בית של מתנחלים. זו הדרך היחידה שבה תוכל להביא תועלת ביקום. חתיכת אפס. החי מביטוח לאומי שאני צריך לשלם, ורק מרעיל את החברה ומזיק לה.

לא יודע אם עורו של סבי הפך לאהיל

(שהרי נרצח באושוויץ), מצד שני, נראה לי שעור אדם, דק מדי מכדי להופכו לשטיח. מצד שני - חשבת על עצמך כנאצי?

nirbe

New member
תודה נשמה, אתה מחזק לי תיאוריה...

האמת, כאן קשה להעביר בכמה משפטים את המסר כולו. ואתה, כדרך השמאל, תעשה מזה מטעמים ותשתומם על חוצפתי ותכנה אותי בשמות שרק לכם מותר לקרוא לאוהבי הארץ והמדינה (לא יעזור לך, זה בא יחד), אבל כמשכיל ואינטיליגנט אתה יודע שהייתה לסבך הזדמנות לצאת ואתה יודע מתי. הוא יכול היה, או הוריו, אל תחפש תרוצים, לעזוב לפני. אבל, ה``יהיה בסדר`` (הם לא ממש רוצים להשמיד אותנו) עבר בגנים אליך, לצערי, ועתה אתה רוצה שאשלב איתך ידיים ביחד עם טיבי? לא ולא. 3 אסונות הנחלת (לא אתה אישית, אלא תפישתך) על העם היהודי- חורבן 2 בתים ושואה, וזו אף פגעה בך אישית. לכן, לא אתן לך הפעם, למרות שבשלושת המקרים הקודמים ``ניצחת`` אותי, לגרור אותי איתך לשאול תחתיות. במקום לקרוא לי פשיסט ושאר כינויים ששמורים רק לאלה שמנסים לטבוח את אימך, לאנוס את אחותך, לשסף בסכין את גרונך, קח נשימה עמוקה ותחשוב. 4 מחבריי מתו כדי שאתה וגם אני נישן היטב בלילה. יכול להיות ששרתנו ביחד, ושכבנו ביחד בלילה קפוא בגשם ובבוץ בהגנה על הגבולות, אז תתעורר חביבי, מכאן אין לאן לברוח יותר. זה המקום האחרון. את השואה הבאה לא נשרוד. כל טוב.

מותר לומר לך שטעית?

כי אם כן, אז ככה: א) איני יודע מה חשב סבי, אך ידוע לי שלא התברך באמצעים כספיים שהיו דרושים לו להגר. (על הספר הלבן ומיסי היהודים שמעת בטח). קל לך לדון, אנשים שלא יכולים לענות לך - אבל לא ממש הגיוני - היו להם סיבות משלהם. ב) מה לעשות, שלטענה, שתפיסת עולם עוברת בגנים, אין אחיזה במציאות (לפי המדע המודרני), והיא איפיינה את הנאצים בעיקר. ג) הבית השני חרב בגלל קיצונים, והיהדות נשמרה בידי מתונים. ``קחו את ירושלים ואוצרותיה, תנו יבנה וחכמיה`` - יוחנן בן-זכאי. ד) לא ``התפיסה שלי``, גרמה לשואה (לדעתי הייתה זו התפיסה הנאצית - מה לעשות), ואם אתה מדבר על המלטות - זכור נא, כי אבי שהיה ציוני - עלה - ורוב הנספים, היו דווקא חרדים - שהאמינו בעבודת השם, שזה ממש לא הכיוון שלי. בקיצור - אתה לגמרי לא בכיוון.

xnitrox

New member
נירבי צודק. פסיכוזת השואה הביאה

עלינו אסונות. בנימין מאי הוא דוגמה רעה לכך. (הגם שמדובר במקרה קיצוני של שמאלני רצוץ נפש חולה סכיזופרניה). כל עוד נעשה שימוש בזכר השואה למטרות תעמולה. זה בסדר. הבעיה שיש רפי שכל, שלא מבינים את הגבול. כך נולד השמאל הסהרורי.

sanlee

New member
בנימין ! אתה נהנה מהביצוע של הערבים

שמתי לב לכך. אני מאחל לך הרבה שנים בחברתם לך ולמשפחתך כך שתלמד מי פשיסט באמת. אתה כניראה לא מבין את המושג בו אתה משתמש.

sanlee

New member
בנימין ! תגיד אתה אנלפבית?או דיסלקט

אתה לא מסוגל לפתוח מסר? הה? אז תלמד איך העסק עובד! 1. לאחר שפתחת את ההודעה תכתוב במסגרת (נושא) 2. תוריד את הסמן ע``י הקלקה על העכבר על( תוכן ההודעה). 3. תכתוב את מה שאתה רוצה להביע.

*pank

New member
ניטרוקס האדמה טרם בלעה אותי..

חושב שזה יעבור עד לחתונה????

למעלה