מתנחלים גם בני אדם

*pank

New member
אמרתי ליהודיה גאה, שאני תוהה

כמה זמן יקח לך להתנפל, מסתבר שלא הרבה. אז מה לרוץ למשטרה לספר שאתה פושר של סמים, האם אתה ראש הקרטל? וליהודיה גאה, צר לי, אז בואי נסכים לא להסכים, כי את עושה רושם של בן-אדם נחמד, מדוע שלא תיישבי את הנגב והגליל, את הרי חדורת ציונות. בהוקרה פאנק.

מרקי החל להתיחס אליך

כאל תופעת טבע מעיקה אבל למרבה הצער-כורח השעה כמו חמסין למשל.. מרק

*pank

New member
לכבוש את ההר הצילו!!!

איפה אתה ברגעים הקריטים? כי הראובן בשטח ומרקי במתח, מייד את קוציו הוא שולף ואת מי אם לא אנוכי תוקף!

אלון גל

New member
אם את בהתנחבלות

אני מציע שתחזרי לארץ אני מזהיר אותך שאחרת לא אבוא לעזור לך שם זו המדינה של הפלשתינאים והם יחליטו מה לעשות איתך

nirbe

New member
משיח שקר, חבריך רוצים להחזיר אותך..

מהיכן שבאת, ולך נוח להתעלם. תתעורר. אין דבר כזה פלסטינים, לך תלמד קצת לפני שאתה ממטיר תבוסתנות לכל עבר. תגידו, מה יהיה איתכם? אתה אחי, למרות שלגביך אני לא אחיך, וגם לי לפעמים בא לשלוח אותך לטייל בחוצות עזה, אבל גורלנו משותף: גם אותך ``פלסטיני`` חולם לחסל, וגם אותך הוא רוצה להכניס לחוג יוגה בגן עדן, למרות שאתה תל אביבי כנראה, וזה לא קשור לאזור מגורים אם הבנת את הכוונה. כוונתי גם כמובן ל``אזרחים`` המסכנים והמקופחים הערבים. רק מה, הם יעשו לך את זה בבוא היום. להם, יש עדיין מה להפסיד, ואחיהם במה שאתה מכנה שטחים חושבים שאין להם עוד מה להפסיד. גם אתה חושב כמוהם, והגישה שלך, השלטת לאסוננו, חשבה אותו דבר בלבנון ממנה גורשנו בחרפה והובסנו בצורה שהביאה עלינו את המלחמה הנוכחית. אם תחשוב טוב, אני יודע, יודע, שתמצא רשימה מכובדת לא פחות משלי של ``מחירון`` שניתן לגבות מהם. אתם השמאלנים ברובכם אנשים אינטיליגנטים, אבל חולמים בהקיץ, מנותקים, תמימים(ראה ערך שואה). נצל את המוח לפתרונות ואל תיכנע לפחדיך. רק כך, אולי, נגיע לשלום. בסין, דבר סינית. כל טוב !

*pank

New member
תודה לך נשמה טובה!

לגבי מרקי, זה הכל מאהבה.

*pank

New member
תיכף תבוא לבונה עם סכין מטבח

ותעשה לנו ניתוח הפרדה, בטוחה שהמוח ישאר אצלי.

את מתכוונת לאותה אבקה אפורה

שנפלה מראשך? בטעות עובד הנקיון אסף את זה לשואב אבק מה יהיה פאנק? תצטרכי להסתפק באיי-קיו הגאוני שלי.. מרק.

*pank

New member
עכשיו אני באמת זקוקה לסמים!

שמעתי שסמים מוחקים את הבן-אדם, אבל עם האיי-קיו שלך מה זה כבר משנה!

למעלה