מתנחלים גם בני אדם

*pank

New member
ומה הסיכויים שאמצא אותך חי?

אל תשכח לקבור את סמים בחוף ולסמן.

את תביאי את האסקייפ,אני את האקסטזי.

לא יודע למה נדבקתי לבושם הזה יש בו משהו,שמריח מיטה אז בעצם,כן יודע.. מרק.

*pank

New member
ואלוני יביא את המחיקון?

או שהוא כבר התייאש באופן טוטלי? ולמה אקסטזי? רוצה סם אמיתי!

חיננית

New member
מי אלו חנונות מרץ?לא מכירה כאלו

בטח לא התכוונת לחינניותממרצ כי אאלו לא ראו בחייהן מה זה סם. לא מריחואנה לא אקסטזי ולא ל.ס.ד.------נא לא להשמיצנו.

nirbe

New member
יהודיה גאה, אל תנסי להבין...

יהודיה גאה, אל תנסי להבין את השמאל או את כל השחצנים שמתיימרים להכיר ערבים - אורחותם, מנהגם, תרבותם. שורש הבעיה שלנו היא חינוך. ישבה לה שולה ותואמי ביילין למינהם ולא שקטו ולא נחו עד שלא הפכו או סייעו להפוך או השפיעו או הסיטו (ט), על מנת שמערכת החינוך תהיה ``פלורליסטית``, מערבית, נאורה. הכל, רק לא להטמיע ערכים, יהדות, גאווה לאומית, שלא לדבר חלילה על לימודי איסלאם, שמא נגלה משהו על שכננו. אני רחוק מלהיות דתי אך יש לי כבוד למסורת, יש לי גאווה לאומית, ערכים, עזרה לזולת. אני משתדל להיות בעל ראש פתוח, אבל מאז נסיגת צה``ל מלבנון איבדתי סבלנות ובעיקר סובלנות כלפיהם, עד כדי כך שאני לא יכול להעלות על הכתב מה אני חושב עליהם. אני מאשים אותם בכל. אותם, את אלה שהחריבו בית ראשון. אותם, שהריבו בית שני. אותם, שלא ינוחו עד שלא יחריבו בית שלישי. הם אפילו לא יבינו על מה אני מדבר, יגככו, ירימו גבה ויבטלו בהינף יד. משהו קטן לסיום: הלכתי ללמוד איסלאם, על דעת עצמי. חובה להכנים את זה למערכת החינוך שלנו. וחובה ללמד את ההיטוריה של עם ישראל, איך בדיוק, גורמים וסיבות לכשלוננו לקיים כאן חיים. ואת לימודי התנ``ך יעבירו בצורה נעימה וסיפורית, כי בעיקר ניתן ללמד שם מוסר השכל, אותנו החילונים, ואז אולי גם נאהב יותר את המקצוע הזה, בדיוק כמו שעשיתי אני. ואסיים בציטוט מספר ירמיה, פרק ו כמדומני : ``וירפאו את שבר בת עמי על נקלה לאמר: שלום שלום, ואין שלום``.

אבו-דני

New member
מצאתי..מצאתי...מצאתי...ארכימדס!

איך לא ראינו זאת? איך טמבלים שכמותכם !!! איזה קצרי ראות הינכם... אם נצא מהתנחלויות הערבים לא יפגעו בנו... אם נצא מלבנון החיזבללה לא יפגע בנו... אם נצא מראש העין החמאס יתפרק מנשקו.. אם נצא מהגליל החיזבללה יהפוך לציוני.. אם נצא מתל אביב ערפאת יתגייר... אתם כאלה עיוורים? היך לא ראיתם את הבשורה? שלכם בנאמנותתתתת אבו-דני ששוחרר (שליש) מחסימה על התנהגות טובה

שרוף

New member
את גם לא תחשפי אותם לסכנות

האורבות להם בתוככי הקו הירוק עוד מספר פיגועים נוסח יום שישי הארור ואת תארזי את הפקלאות שלך ותעזבי לחו`ל בהתאם להיגיון שלך על ההתנחלויות. הטעות הבסיסית שלך נובעת מההכרח שלך להצדיק את הפחד שלך ואת חוסר האמונה שלך בצידקת ההתישבות שלנו פה בארץ עיי הטלת האשמה על המתנחלים. המתנחלים ללא שום קשר לויכוח אם מוצדקת ישיבתם שם או לא היא לא הבעייה של הטירור הבעייה של הטירור היא הרצון של אויבינו לסלק אותנו לא רק מיו`ש ועזה אלא מכל שטח מדינת ישראל.

אריסטו

New member
ינסו להסביר לך השמאלנים

שאם תפנו את מקומותיכם ותמסרו את ישוביכם,אדמתכם ובתיכם לערבים, פעמוני השלום יצלצלו בקול שישמעו אותו מקצה העולם ועד קצהו. שקר,מרמה ,כזב והולכת שולל יש בדברים אלה. 8 שנים אנחנו חיים באבדן ובאשליות-לא בגללכם אלא בגלל צרוף טרור מצד אחד ואשליות מצד שני. חיזקי

Super giRl

New member
מתנחלים הם

אולי בני האדם הכי חשובים במדינה הזאת. אני מעריצה אותם על כושר ההתמדה , בלעדיהם הגבול היה פה.

*pank

New member
למעשה מי שמגן על הגבולות שלכם

זה החיילים.. וברגע אמת אם לא תהיה ברירה נילחם.

eagle

New member
מתנחלים הם

אין ספק שהם האנשים הכי חשובים במדינה הזאת. מגזר אחד שיש לו באמת קשר אמיתי לאדמה הזאת ולמדינה הזאת. הם מזכירים לנו מהי בעצם מטרת ישיבתנו בארץ הזאת. כל השמאלנים הרי סוחרי גומי

*pank

New member
השמאל הם ארץ ישראל היפה..

הקיבוצים והסיירות והכי קרביים זה השמאל, אז איך אתה מעז לקרוא להם סוחרי גומי. האנשים הכי חשובים במדינה הם אילה שחיים בתחומיי המדינה, ונשבר להם טוטלית, שמיעוט קיצוני, מונע מהם חיים סדירים.

למעלה