מתמטיקה!!!

Y M C A

New member
מתמטיקה!!!

כפי שמורן כתבה הציונים פורסמו וחשבתי שזה מצריך שרשור חדש
אז שרשרו לפה ציונים ותגובות:p

Y M C A

New member
הממ לגביי:

אני אישית התקשרתי היום בבוקר לביצפר ואמרו לי ואני הייתי בשוק טוטאלי באותו רגע (כלומר, גם עכשיו אני בשוק, אבל יותר מתון
) הציון בחינה : 72 סופי 007: 86 ומי שלא יודע, ציפיתי לציון בסביבות ה40... לא פתרתי אף תרגיל ממש עד הסוף. כשהיא אמרה לי תציון ביקשתי ממנה בנימוס שתבדוק שוב (טוב בסדר, אמרתי לה את זה 5 פעמים:D) "כן שחר, זה הציון שלך!":D)

Feehilys Girl

New member
אני אכתוב גם פה

אז קיבלתי 81 ב-007. כנראה היה פקטור כי אין מצב שנתנו לי 14 נקודות על תרגיל שממש כתבתי בו שטויות. המגן היה 100, סופי 91. ב-006 יש לי סופי 90 (בגרות-80, מגן-100), וגם ב-005 (בגרות-100, מגן-80). אז בינתיים יוצא סופי 90, אבל אני עושה שוב את 006 ו-007, אז מקווה שישתפר.

Tauron

New member
לא הוגןןןן../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

למה זה מגיע לי
הייתי בטוח שיהיה 85, אבל בבחינה קיבלתי 96, וסופי 98. זה אומר שכל החמש יחידות סופי 99.333
עוד נקודה והיה לי מאה סופי
מועד ב.. הנה אני בא

Tauron

New member
99

זה הציון הכי כואב שיש כבר עדיף 98.. אבל לא נורא, נחיה עם זה <או שלא>

Tauron

New member
מעגלים למעלה

רק אם המספר הוא X.5 ולא כאשר הוא פחות מזה אבל עזבי, אנשים פה הוציאו לי את כל החשק מלדבר על זה

אמ...

אני דווקא לא אוהבת לומר לאנשים :מה השתגעת, אל תלך למועד ב' זה לא שווה!! וכל זה....כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה וישאף למה שבא לו.. אבל במקרה הזה....זה כבר לא בסדר...לא בריא לעשות מועד ב' בשביל עוד נק' אחת לתעודת בגרות?

Tauron

New member
פרפקציוניזם זו מחלה../images/Emo3.gif

חוץ מזה, זה לא שאני יושב ולומד שבועיים לפני הבגרות למבחן <כמו הרבה מאוד אנשים> יום לפני המבחן אני קורא את התיאוריה, וזהו..

Tauron

New member
אני אנסה להצטרף

למועדון ה99.5
אבל גם ב99.33 זה סביר

לומינגו

New member
די להיות מוזרים!

99 זה אחלה בחלה. יש מיליון ואחד אנשים שהיו מתים להתחלף איתך. ותאמין לי שגם עם 99 ולא 100, תוכל להתקבל לאוני'.

למעלה