מתמטיקה!!!

Art Freak

New member
ווהווו קיבלתי ציון חביב ביותר../images/Emo13.gif

ולא נכשלתי!
|אושר| עכשיו אפשר לגשת למועד ב' בשקט

onix 88

New member
אני יכול להרוג כאן כמה אנשים

שבוכים על 99!! בבקשה תפסיקו.. קיבלתי 52 ב007
בעזרת המגן הנחמד שלי יש לי סופי 76 סופי 90 ב5 יחידות. מועד ב', הנה אני בא!

../images/Emo24.gif

באמת שיהיה בסדר
אתה יודע איך זה משרד החינוך, ובחינות הבגרות שלהם, בייחוד במת',זה לא אומר כלום על הרמה שלך , אתה צריך להבין את זה..זה אפילו לא אומר שלא היית מוכן מספיק! ממש לא.. תלמד ותיגש למועד ב', יהיה בסדר
אני גם ,נכשלתי קשות במועד א' של 006 , ובמועד ב' הוצאתי ציון טוב 90+ במקרה הכייייי גרוע יש לך 90 במת'.. אבל אני בטוחה שדברים ייראו אחרת במועד ב':)

onix 88

New member
תודה! הלוואי שבאמת ילך טוב

במועד ב'.. למרות שאני לא מסכים איתך, זה כן אומר עלי משהו, אבל לא משנה. כל הכבוד לך על ה100! איך עשית את זה? בהצלחה לכולם!

ידעתי שזה מה שאתה חושב,

טוב אז תקשיב, זה לא נכון. מה שקרה עכשיו זה שהמבחן הזה ערער לך את הבטחון בעצמך.. באמת שזה לא מתוך כוונה לעודד וזהו, זה באמת נכון, הבחינה הזאת הייתה מוקרצת ומוזרה ואין לי מושג איך הצלחתי לפתור בערך את כולה כמו שצריך, זה היה מזל, ביקשתי מאלוהים לעזור לי:]:p כי בכלל,זו הייתה תקופה קשה בשבילי.. בכל מקרה, במת' זה ככה, אם פתאום אתה לא מבין תרגיל אחד, מסוים, כבר המבחן הולך , עונים רק על 3 שאלות הרי.. מה, אתה לא זוכר באיזה מצב גרוע הייתי? תאמין לי שאתה טוב יותר ממני במת'...איך בפורום לימודים וש.ב לא הצלחתי כלום משם וכו'.. זה לא אומר עליך כלום תבין.. בהצלחה שיהיה
:)

onix 88

New member
תודה רבה!

ומורן, את לא צריכה להמעיט מהחכמה שלך, כי זה באמת לא נכון! אני מקווה שיהיה בסדר ושנסיים את התיכון בצורה נחמדה (זאת גם תהיה מתנה נחמדה ליומולדת).

LuLiLoPiLaTo1

New member
הו! אותך אני אוהבת!../images/Emo9.gif

שיהיה בהצלחה במועד ב'!!
וד"א מתי כבר תשלח לי ת'מסן שלך?

onix 88

New member
אני שמח שהכשלון שלי גורם לך

לאהוב אותי
אני כבר די פרשתי מהמסנג'ר, אייסיקיו אני אתן לך במסר.

LuLiLoPiLaTo1

New member
../images/Emo6.gif אני אוהבת אותך גם כשאתה מצליח

ואחרי מועד ב' נוכיח את זה

לא נורא, יש מועד ב'.

במקרה הכי גרוע יהיה לך 90 סופי. ותחשוב שיש סבירות מאוד גדולה שתקבל יותר מ52 אז אין לך מה לדאוג. יהיה טוב : )

לומינגו

New member
בגללש אתה לא מגיב באייסי..

אני לא מרשה לך להיות עצוב בגלל מתמטיקה. זה כולה הוד קדושתה מתמטיקה. סו וואט? זה יעבור, ואתה תיגש למועד ב' ותוציא 100 כמו גדול. אני אחזיק לך אצבעות

onix 88

New member
תודה רבה לכולכם!

יהיה בסדר! עדי, לא עניתי בגלל שאני רואה חברים! אין כמו לראות חברים אחרי ציון מבאס במתמטיקה P:

לומינגו

New member
../images/Emo3.gif

גמאני רואה חברים, ובין זה שג'ואי עומד להשתין לבין זה שפיבי שדדה את רוס הספקתי להגיב. אבל בקטנה :)

onix 88

New member
היו פרקים ממש ממש טובים!!

אין לי כח להתחיל לחפש ציטוטים, אבל תסמכו עלי! היו שני פרקים מצויינים ומצחיקים!

a Warming Sign

New member
בזמנים קשים אלה..../images/Emo194.gif

אני פשוט מאושרת שאני לא אצטרך ללכת לשום אוניברסיטה
[ולא אצטרך לגשת למועד ב',וגם לא לעשות פסיכומטרי] אין מצב שהיו מקבלים אותי

למעלה