מתמטיקה!!!

צריך לירות באנשים כמוכם

מה זה הגועל נפש הזה... זה ציניות אני מקווה.. אם אתם לא מסופקים מהציון הזה אז יש לכם בעיות בראש.. רק בגלל העובדה שאתם ב5 יחידות אומרת שאתם צריכים להגיד תודה ולהסתפק בכל ציון גם אם זה 99.33 ולא מאה..וגם אם זה 70. חאלס זה לא מצחיק זה הומור גאונים שלא לכולנו יש ... אז חאלס וזהו... תסתפקו במה שיש

Bo Bice

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo180.gif

מסכימה עם כל מילה
ושוב בוכה על מר גורלי.. למה למדתי בבי"ס ההוא?!

צליל88

New member
אמ, למה להרוג אותם אבל?../images/Emo179.gif

אז יש לו סופי 99 ב5 יח"ל. וכן, זה באמת ציון מבאס. זו מין הרגשת פספוס כזאת. יש לו שאיפה לעוד קצת, עוד נק' אחת. עזוב ת'בנאדם, זה אפילו לא על חשבונך. אתה עם ה99.333, ב"הצלחה

Tauron

New member
so shoot me

ואני עדיין חושב שאני אעשה עוד פעם, אפילו אם יש לי בעיה בראש.. אבל זה רק בגלל שכמו שצליל אמרה, זאת הרגשת פספוס <ענקית>, וזה לא עולה כסף וזמן <כמעט> במחשבת ישראל לדוגמא, סיימתי עם בערך 70, ואני אפילו לא שוקל לעשות חוזר, למה? כי אין לי ראש לשבת על זה, וזה לא חשוב לי אבל אני יודע שמתמטיקה אני יכול להוציא עוד נקודה אחת, ולהגיע למה שרציתי, אז אפילו אם תגיד שיש לי אלף ואחת בעיות בראש אני אנסה להשיג אותה.. הרי לכל אחד יש בעיות, אז זאת שלי..

אני מקווה ש..............

מתמטיקה יהיה הבעיות היחידות שלך בחיים, אה אה איזה נחמד אני? בטח ציפית ל... אני מקוה שירו בך כברררר או משו... אבל לא לא הבאתי אותה בנחמדיות .... עדיף בעיות מתמטיות מאשר בעיות במיטה לא ככה איש חכם? מה משותף לבעיות מתמטיקה ובעיות מיטה??? שבשניהם יש מ. י. ט. ו-ה. (((((((((((((((:) ובשניהם גומרים משימה באחלה תחושה שבעולם... בעיקר אם משיגים את מירב הנקודות... אם אתם.. מבינים.. ל..מה... אני...מת..כוון... |נשימה|... "ואת בכל לא מוכנה זה כל כך מבלבל... בלהבלהבלהבלהבלה סלב או מתנחלללללל "

אופס טעות קטנה

כי מה שבאמת מששותף לשניים.. שבשניהם צריך(!) לגמור משימה בצורה הכי טובה אבל לא הולך ..(שכחתי שדיברתי על בעיות במיטה ובמתמטיקה - חשבתי שדיברתי רק על מתמטיקה ומיטה.. נו לילה מאוחר מה לעשות...קורה)

צליל88

New member
אנחנו מקווים שכן../images/Emo3.gif../images/Emo179.gif

זו הייתה בגרות פלצנית. יצאתי תוך חצי שעה. [היי! עניתי על הכל!] יש לי חברה שסיימה תוך רבע שעה [וענתה על הכל גם] ולא הסכימו לה לצאת כי אסור לצאת לפני החצי שעה הראשונה

Tauron

New member
אני סיימתי אחרי שעה ורבע..

כי הייתי צריך להמציא מחדש את הרב קוק, ועוד כמה.. ובסוף לא עניתי על הכל, ככה שגם אם אני צודק בהכל <ואני לא> אני מתחיל עם 91

צליל88

New member
להמציא?../images/Emo179.gif

זה הכי כיף בכל הבחינה הזאת
כולם בעצם חושבים על אותו עיקרון, פשוט אומרים את זה קצת אחרת.. אתה מוסיף דוגמא פלצנית מחיי היום-יום [
] וויש לך עוד תשובה

Tauron

New member
אבל כשאת כותבת את

מה שהרמב"ם אמר אצל הריה"ל והפוך... אז זה ממש רע
ומתי היה צריך להביא דוגמאות?

צליל88

New member
טוב,../images/Emo179.gif

אתה צריך לדעת איפה זה מי. לא צריך, רשמתי דוגמא אולי שאלה אחת, זה סתם יראה לבודקים שאני סוג של חכמה
[ואני לא, למקרה שלרגע חשבת..
]

למעלה