../images/Emo204.gif../images/Emo46.gifאולי
אני "מפגינה זלזול, חוסר כבוד, שחצנות ויהירות לשמה" (מיציתי הכל נכון?) אבל אתה מפגין קינאה, צרות עין, ביקורתיות וחוסר פירגון לשמו. בלי לקרוא את ההודעה שלך אני יודעת של קיבלת ציון "הו הא" ואם לא ההודעה הזאת הייתי אומרת כל הכבוד על כמה שלא קיבלת, גם אם זה 5 או 15, רק כי זה מה שאתה התכוננת אליו ואתה מקבל את זה. אבל, כוון שטרחת להבהיר באופן שאינו משתמע לשני פנים שאתה לא מכבד את מידת ההתכוננות, ההשקעה או האיכפתיות של אנשים אחרים מהמקצוע- אני רק יכולה להגיד לך שההודעה הזאת שקולה לגמרי להתבכיינות שלי על הציון שלי: בדיוק כמוני, אתה לא מרוצה מהציון שלך, אבל במקום פשוט להגיב ולהגיד את זה (שזו מטרת השרשור אגב..) בחרת להוציא את העצבים שלך על אנשים אחרים. אם זו לא פגיעה ב"קהילה הוירטואלית" אני לא יודעת מה כן. ואם תסתכל- החלטתי לא לעשות מועד ב- אבל זה לא כי אני מרוצה מהציון, וזה לא כי לא יכותי לקבל 100, זה רק מתוך עצלנות- וכוון שאני מתעצלת לעבוד בשביל זה אז ה-100 לא מגיע לי. אז תצלוב אותי כי אני עדיין בטוחה שפחות מ-100 לא מספק אותי- אבל תחשוב בדרך מה זה אומר עליך ועל איך שאתה מקבל נורמות והרגלים של אנשים ובתי ספר אחרים משלך (כי בשכבה שלי למשל הרוב בקטע של מועד ב רק כדי לקבל 100...)