מתמטיקה!!!

ממממור

New member
החלטתי לא לעשות מועד ב!

כי זה חולני... אבל בעיקר כי אין לי כוח ללמוד :)

../images/Emo45.gif הציון שלך מעולה מספיק ../images/Emo13.gif

אין הרבה הבדל
אז תהיי שמחה :)

wtf?????../images/Emo180.gif

המורה שלי אמרה לי שהיא הגישה אותי על 98 ואני רואה 95!!!! מה נסגר? למי אני אמורה להאמין? האם זה הציון שייכתב לי בתעודת בגרות?! לאאאאאאאאא זה מוריד לי

Tauron

New member
נראה לי..

שמה שהיה כתוב באינטרנט בתור הציון הבית ספרי זה הציון שהיא הגישה אותך ולא מה שהיא אמרה לך בבי"ס

../images/Emo45.gif../images/Emo180.gif

כבר התעצבנתי עליה בעדינות בטלפון... עזוב, גם ככה אני עושה השלמה לחמש אז זה גם ככה לא כ"כ משנה

Tauron

New member
זה לא היה בציניות..

אבל אם הגענו לכזאת רמה, שיהיה לך לילה טוב

Tauron

New member
שאני אפילו לא יכול להגיד בהצלחה

ותקבלו את זה בתור בהצלחה..

אוייייייייש מאמי../images/Emo180.gif

לא שייכתי את זה למה שהלך פה מקודם.. מבטיחה לך!! הבעיה הייתה שונה לא משנה.. תודה בכל אופן אני באמת מקווה להצליח..
סליחה.!

yanivtr

New member
טוב תקשיבו-

זה ממש מעצבן. סורי. אבל ככה זה. ואני מדבר לאותם אנשים שמתלוננים על ה99 98 ו97 שלהם. לדעתי- זאת ממש חוצפה וזלזול. ולמה? כי אתם רואים שאנשים כותבים פה שהם בקושי עברו את הבחינה. אתם רואים שרוב האנשים פה קיבלו ציונים שבקושי עברו את הנכשל. ואתם באים פה ובוכים על 98 מזורגג. אל תבינו אותי לא נכון- אין שום רע בלשאוף ל100. באמת שלא. ההיפך- אמן כולם היו כך. אבל- ופה האבל הגדול. יש מה שנקרא- נימוס, וקצת כבוד הדדי. לראות שאנשים כותבים פה שהם בקושי קיבלו 60 - ושהם מקווים להסתדר עם זה, ואחריי זה לכתוב שאתם קיבלתם 99 וזה ועוד לבכות על זה. זה- בוא נאמר ככה- פשוט להגיד להם בפרצוף- אתם מפגרים. זה ממש לזלזל ולפגוע. את ההתבכיינות הזאת על התשעים ומשהו שלכם אני רואה בשני אופנים- 1. חוסר כבוד וזלזול באנשים אחרים. כשבעצם אתם מוכיחים אותם בטיפשותם. 2. שחצנות ויהירות לשמה.פשוט ניסיון לצומי ולהראות שאתם חכמים וקיבלתם ציון גבוה. וגם אם זאת לא כוונתכם, ככה זה נראה. ובסוף, זה מה שמשנה, לא? הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות. ונכון, זה דיון פתוח וכל אחד רשאי לכתוב מה שבא לו- אבל שוב- פאק- קצת נימוס. קצת כבוד. הייתם יכולים פשוט לרשום מה הציון ואיכשהו להכניס את זה שאתם מאוכבזים. אבל כל התיאורים המוגזמים של האכזבה הגדולה....אוייש באמת! זה כמו שאם אני אסתובב עם חברים שיש להם בעיות כספיות, אני לא אבכה על המרצדס החדש שקנינו שאין לה גג נפתח. וכן- הפורום הזה זה מעין קהילה וירטואלית. מה לעשות אתם לא היחידים פה. אז- פאק, תשימו לב לדברים שיוצאים לכם מהפה. אז יכול להיות שגם אני קצת הגזמתי בתגובה, אבל בינינו, כולכם יודעים שאני צודק. ואני בטוח שכל מי שלא ממש הצליח בבחינה, וראה את ההודעות התבכיינות האלו, הדבר צבט לו בלב.

אתה צודק../images/Emo45.gif

חוץ מזה, זה נראה מגוחך ובהתחלה חשבתי שזה בצחוק...ההתבכיינות הזאת על 99

a Warming Sign

New member
צודק לגמרי../images/Emo45.gif../images/Emo194.gif

אני מניחה שאם אנשים היו מתחילים מאפס ולא יושבים כל השנה על 90+ הם היו יודעים להעריך את מה שיש שלהם ולא להתבכיין. אני מסכימה עם כל מה שכתבת.

Tauron

New member
כמו שכבר אמרתי..

אני לא כותב את זה בשביל צומי, ובאמת הייתי מעדיף לקבל בבחינה איזה 60 כדי שאני אוכל לעשות חוזר בלי הערות של כל מיני אנשים, בגלל שקבעתי לעצמי מטרה להגיע לציון מסוים במתמטיקה. הואיל ובקשו לשרשר הנה ציונים ו-ת-ג-ו-ב-ו-ת, אז שרשרתי את הציון, ביחד עם התגובה שלי כשראיתי אותו. מה רצית שאני ארשום? שאני שמח ממנו במאה אחוז? אז למה לי לשקר - כי אני לא. לרשום שאני אבכה -ולא, לא בכיתי עליו, אפילו לא קצת, רק התעצבנתי קצת, כי זה ציון מ-ב-א-ס- ואתחיל לעשות עליו מליון חוזרים? גם זה לא.. אבל זה באמת ציון מעצבן, ואם אני יכול לנסות לשפר אותו בלי להשקיע כמעט, אז למה ל-א לעשות את זה? יכול להיות שמראש לא הייתי צריך להגיב פה, אבל זה כבר נעשה, ואני מבטיח לך שלא מתוך זלזול או שחצנות. אתה באמת חושב שכאשר מישהו מקבל ציון נמוך מאחר אז הוא פחות חכם ממנו? מי בעצם קבע איך למודד את החוכמה? אם מישהו מקבל בפסיכומטרי ציון גבוה זה מוכיח שהוא גאון? לא, ממש לא.. אתה יכול להגיע לציון גבוה בזה גם עם חרישה עצומה. ועוד משהו - אף פעם לא הפריע לי שאנשים קיבלו מאיות במקצועות שאני חלש בהם, להפך - תמיד פרגנתי להם, אז למה לאנשים פה קשה לפרגן קצת לאחרים? אתה לא אמור למדוד את הציון שלך ביחס לאחרים, אנחנו לא בקבלה לאונ' ואין לנו שום מתחרים שימנעו מאיתנו את הציון הזה, אז שוב.. כשאני מקבל במקצוע 60-70 ומישהו מקבל מאה, אז אני לא חושב שזה מזלזל אם הוא רוצה לעשות חוזר על 98-99, הרי לזה הוא שואף, אז למה שהוא לא ישתף אותי בשאיפות שלו? כי אני אתבאס שהוא עושה חוזר על 99 ואני על 60? לא ממש..

למעלה