כמו שכבר אמרתי..
אני לא כותב את זה בשביל צומי, ובאמת הייתי מעדיף לקבל בבחינה איזה 60 כדי שאני אוכל לעשות חוזר בלי הערות של כל מיני אנשים, בגלל שקבעתי לעצמי מטרה להגיע לציון מסוים במתמטיקה. הואיל ובקשו לשרשר הנה ציונים ו-ת-ג-ו-ב-ו-ת, אז שרשרתי את הציון, ביחד עם התגובה שלי כשראיתי אותו. מה רצית שאני ארשום? שאני שמח ממנו במאה אחוז? אז למה לי לשקר - כי אני לא. לרשום שאני אבכה -ולא, לא בכיתי עליו, אפילו לא קצת, רק התעצבנתי קצת, כי זה ציון מ-ב-א-ס- ואתחיל לעשות עליו מליון חוזרים? גם זה לא.. אבל זה באמת ציון מעצבן, ואם אני יכול לנסות לשפר אותו בלי להשקיע כמעט, אז למה ל-א לעשות את זה? יכול להיות שמראש לא הייתי צריך להגיב פה, אבל זה כבר נעשה, ואני מבטיח לך שלא מתוך זלזול או שחצנות. אתה באמת חושב שכאשר מישהו מקבל ציון נמוך מאחר אז הוא פחות חכם ממנו? מי בעצם קבע איך למודד את החוכמה? אם מישהו מקבל בפסיכומטרי ציון גבוה זה מוכיח שהוא גאון? לא, ממש לא.. אתה יכול להגיע לציון גבוה בזה גם עם חרישה עצומה. ועוד משהו - אף פעם לא הפריע לי שאנשים קיבלו מאיות במקצועות שאני חלש בהם, להפך - תמיד פרגנתי להם, אז למה לאנשים פה קשה לפרגן קצת לאחרים? אתה לא אמור למדוד את הציון שלך ביחס לאחרים, אנחנו לא בקבלה לאונ' ואין לנו שום מתחרים שימנעו מאיתנו את הציון הזה, אז שוב.. כשאני מקבל במקצוע 60-70 ומישהו מקבל מאה, אז אני לא חושב שזה מזלזל אם הוא רוצה לעשות חוזר על 98-99, הרי לזה הוא שואף, אז למה שהוא לא ישתף אותי בשאיפות שלו? כי אני אתבאס שהוא עושה חוזר על 99 ואני על 60? לא ממש..