מתי המפגש בסוף?

inbardaf

New member
אני מוכנה לקחת אחריות מלאה... ../images/Emo8.gif

חושבת כמו מקמיקא. לא רואה שום סיבה שמישהוא יגיע ממקום זדוני..

וגם אם כן, מספיק שכולנו מפנים אליו

את הגב ולא מתייחסים לקיומו והוא בסוף יילך מחוסר צומי. כמובן, שאם הוא יתחיל להטריד מינית את החברים (בשביל ה"דווקא"), אז מקמיקא, יראה לו כמה צעדים קטלניים בריקודי-עם (הוא מומחה בהתנגשויות)

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif מקמיקא, תתכונן שתהיה מוכן.. ../images/Emo6.gif

מקמיקא

New member
בימיי הישנים והטובים כמטאליסט

הייתי גם רוקד פוגו מפעם לפעם, אולי אני אראה להם כמה מהלכים מזה

innocence

New member
דווקא מטאליסטים טוענים שפוגו זה לא אלים,

כי תמיד מתחשבים ומרימים את אלו שנפלו, וזה לא בשביל "להרביץ" אלא רק סוג של פריקת אנרגיות באופן חיובי. לא?

מקמיקא

New member
ללא ספק

זאת אחת החוויות המצחיקות, כשנכנס בך איזה רוסי בקוטר 2 מטר, מטיח אותך על הרצפה ואתה מחליק על התחת בערך 5 מטרים לפני שאתה נעצר, ואז הוא בא אלייך, מושיט לך יד לעזור לקום, שואל אם אתה בסדר, טופח לך על הגב ונכנס בבן אדם הבא
זה לא אלים מהבחינה של ניסיון או רצון לפגוע באחרים, אבל תהיי בטוחה שכל מי שהיה שם (חוץ מהרוסי) יוצא עם כל הגוף כואב
שזה גם חלק מהכיף

innocence

New member
מצחיק זו דרך אחת להגדיר את זה P:

בפעם היחידה שהייתי עדה לפוגו (וכמובן, לא באופן פעיל, אני שבירה מדי) זה נראה לי ממש ממש מגעיל כי כולם מזיעים ומסריחים כל כך:((

מקמיקא

New member
יש בזה אלמנטים כאלה ../images/Emo3.gif

צריך להיות מסוגל לשים בצד את כל הדברים האלה. גם אם לא כולם מזיעים, אתה תעוף על הרצפה ותמרח את עצמך בג'יפה. בכל מקרה כנראה שתצא משם בהרגשה של טינופת. ההרגשה הזאת עוברת אחרי מקלחת, אבל ההרגשה של האנרגיה העוצמתית והטהורה שעוברת בפוגו, ושל השרירים שכואבים בצורה כל כך טובה, לא עוברת להרבה זמן

innocence

New member
טוב, אני פחות מתחברת לזה..

מעדיפה להינות ממוזיקה בצורה שונה:)

מקמיקא

New member
גם אני כבר לא במקום הזה כל כך ../images/Emo13.gif

זה שייך לימיי הצעירים והפרועים. אח, עוד שנייה צומחת לי שערה לבנה...

Mystic Circle

New member
אבל למה למה עזבת את המטאל???

זה סתם שטויות שמטאל זה לצעירים בלבד וואח"כ מתבגרים ויוצאים מזה. זה אומר שהקשבת לזה כי היית מושפע ולא באמת אהבת את זה. מי שבאמת אוהב את זה עם כול הלב והנשמה לא יצא מזה גם בגיל 80!

מקמיקא

New member
יש ויש

אני מאוד אהבתי את זה, ועד היום אני מדי פעם מעלה את הפלייליסט שלי של מטאליקה ואיירון מיידן ודומיהם, ובליינד גארדיאן עדיין מופיעים לי בפלייליסט הראשי (אני חושב שהם הלהקה שנמצאת שם הכי הרבה זמן, יחד עם אופספרינג ולימפ ביזקיט...). אבל כן, המשכתי הלאה, ההוואי לא מתאים לי וזה לא אני, הכרתי את ה'מטאליסטים הקשוחים' ויש שם המון פוזה וצביעות, זה לא מה שאני רוצה להיות. אם הייתי מספר לחברים הקשוחים שלי שאני חושב שלאלאניס מוריסט יש כמה שירים ממש טובים, היו יורדים עליי שאני לסבית (אני לא צוחק, אמרו לי את זה...). אני לא צריך חברים שידאגו שאני תמיד קשוח ואפל מספיק בשביל הסטנדרטים שלהם. זה די פתטי תכלס. אבל יש גם אנשים שממש נכנסים לזה לעומק, נהנים, ונשארים בני אדם טובים (ואיתם אני עדיין בקשר). אבל רוב האנשים בסצינה הם לא כאלה. הבעיה שלי היא לא עם מטאל - היא עם המטאליסטים

Mystic Circle

New member
אז לא להקשיב למטאל רק בגלל המטאליסטים../images/Emo12.gif

אתה יכול להיות מטאליסט גם אם אין לך חברים מטאליסטים או חברים בכלל! לי אין כבר כמעט חברים מטאליסטים ואני ממשיכה להקשיב להתנהג ולהתלבש בסגנון... אני לא מושפעת מהסצנה. מה זה משנה מה תגיד להם ומה הם יענו?! מה אכפת לך?! אתה צריך להחליט על ההוואי שלך ולא הסצנה.

Mystic Circle

New member
אז למה אתה כותב

שבעבר היית מטאליסט? זה שאתה לא הולך להופעות ורק שומע בבית, לא אומר שאתה לא מטאליסט. אתה מטאליסט בית

מקמיקא

New member
מטאליסט בית איט איז! ../images/Emo6.gif

אבל אני שומע המון המון דברים חוץ ממטאל, ומטאל זה רק חלק קטן... וחוץ מזה, אני כבר לא מסתובב עם מטאליסטים, הולך להופעות מטאל, לובש חולצות מטאל, או מתריס נגד העולם בידיעה שהוא אף פעם לא יהיה קשוח ואפל כמוני... אני לא יכול להגיד בלב שלם שאני עדיין מטאליסט

inbardaf

New member
ולי שלוש...../images/Emo5.gif

זה כנראה בגלל שאני זקנה ממך ביומיים

למעלה