מתי המפגש בסוף?

כואב לך בשיניים

כשאת אוכלת רק שוקולד או מתוק בכלל? לי זה היה קורה כש: 1. דלקת בחניכיים ולא עשיתי ניקוי 2. חניכיים רגישות - יש משחת שיניים מתאימה 3. חור עמוק שכדאי לסתום בכל אופן, אני התחלתי להפסיק את מינוני השוקולד(שתביני, המינונים אצלי היו חבילות שלמות ביום) בגלל בעיות עור. וגם קופאין - הומלץ לי להפסיק. אז אני רק אוכלת קצת פה ושם כשהמצב ממש מחייב (האמת שהשבת קצת התפרעתי...
)

Mystic Circle

New member
יש לי גם דלקת חניכיים כרונית

גם חניכיים רגישות (מן הסתם) וגם חור בשן שאני מכחישה את קיומו

כן, כן. מכירה את זה ../images/Emo6.gif

ואחרי שחצי פרצוף שלי הזדהם והתנפח בגלל "חור" שהתכחשתי לקיומו (הזיהום כמעט הגיע לעין). אני מקפידה ללכת לרופא שיניים כל פעם שיש "כאב" קטן שאני לא מכירה. וכמובן, לניקוי שיניים תקופתי, או לטיפולים אם יש (לאחרונה, ב"ה, אין. כי אני משתדלת לשמור על השיניים. יש לי משחת שיניים לחניכיים עם דלקות ממש מגעילה, אבל עושה עבודה טובה, לדעתי. וגם התרגלתי לטעם שלה. אז לא אכפת לי. ותביני, אני סובלת מחניכיים מודלקות, רגישות (לחום ולקור וגם למתוק, לפעמים). אני מציעה לך לא לזלזל בשיניים שלך. אצלי לא היה זילזול אלא הרופאים הקודמים עשו הרס בל יתואר (כדברי הרופא הנוכחי שלי) עם הטיפולים חסרי האחריות שלהם. הרופא הנוכחי היה צריך לתקן הכל וזה עלה לי הון תועפות (חצי ממה שחסכתי בצבא קבע) ואפילו אבא שלי נאלץ לעזור לי (רופא יקר מאוד, אבל יודע לעשות עבודה מעולה, והחלטתי, שהפעם, לא אתקמצן על מחיר). הטיפולים ארכו כמה שנים טובות (אי אפשר הכל בבת אחת). אבל 10 שנים אחרי, הכל סוף סוף בסדר, הכל עדיין עומד במקומו (סתימה, שאותם רופאים חארות עשו, היתה נופלת לי אחרי 4 שנים!) אני ממש מצטערת שלא הכרתי אותו קודם. זה היה חוסך לי המון כאב וכסף. מבטיחה לך, אם תטפלי בזה, תראי שאת יכולה לחזור ולהנות משוקולד!
ד"א, אם את נורא פוחדת מהטיפולים, תבקשי גז צחוק. ביקשתי לעקירות שיני הבינה שלי. זה בהחלט עוזר להרגע (והאמת, את מרגישה שלא אכפת לך כל כך)
הייתי ממליצה לך את הרופא שלי, אבל הוא ירושלמי, וגם יקה כזה. עובד ל-א-ט. יש לו זמן. את יכולה להתייבש על הכיסא 3 שעות והעיקר שהוא יהיה מבסוט מהעבודה שלו. אחרת את לא זזה לשום מקום
בואי נגיד שהוא לא מתאים לכולם, זה תלוי בסדרי עדיפויות. אני מחפשת מישהו שעושה עבודה אמינה וטובה שתחזיק הרבה שנים. אני יודעת שיש רופאים שאצלם הטיפול יותר מהר, פחות כואב (לא הטיפול, הזריקות, חחח) ויותר זול. אבל לא מחליפים סוס מנצח. אני איתו עד שיפלו לי כל השיניים!

Mystic Circle

New member
אני לא פוחדת לנסוע

הרופאה שלי היא קרובת משפחה והיא בבת ים (שעתיים נסיעה
) ואין לי כוח כסף עכשיו. תנקי את השיניים עם חוט דנטלי כול יום ויהיה בסדר.

חוט דנטלי לא מספיק לחניכיים מודלקות

יש גומי כזה שמעבירים בתוך החניכיים. צריך גם אותו. והכי הכי יעיל זה ניקוי תקופתי ע"י שיננית או מי שזה לא יהיה. טוב, העיקר בריאות. ממש כיף לשמוע שיש לך קרובת משפחה רופאת שיניים, הלוואי עלי, חחח

"יוסי" כבר עדיף... ../images/Emo6.gif

לי יש אחד ניצחי. אפילו את גומי שלו אני לא מחליפה (אני בקושי משתמשת בו)

נטע523

New member
יווו מהה

השיננית אמרה לי שמספיק עם חוט דנטלי ויש לי חניכים רגישות אחושלוקי מה זה הגומי הזה? (ששמו הוא יוסי)

חוט דנטלי לא מנקה טוב מתחת לחניכיים

בבסיס השן. הוא עוזר להעיף שאריות בין השיניים. "יוסי" הוא מעין מקל פלסטיק כזה שבקצהו מורכב גומי עם שפיץ ואיתו את עוברת בתוך החניכיים מסביב לשן. זה עוזר לנקות אם יש דלקת. הרופא נתן לי גם ג'ל כזה לחניכיים מודלקות שהגומי יחדיר אותו לתוך החניכיים, ככה הדלקת תחטוף בצורה יותר ישירה, בהה הה הה! וזה למה הרופא שלי לא סומך על שינניות ופשוט עושה את הניקוי בעצמו (ואני חייבת לציין שלפעמים אני נאלצת לקבל זריקה רק בגלל שהוא מנקה כל כך עמוק וזה כל כך כואב!!!!!!!!
) מוות לדלקות חניכיים!!!!

נטע523

New member
../images/Emo45.gifתודה על הטיפ

יוו אני ראיתי כמה יוסי אצלי בבית מצטופפים להם בפינות מתלחשים ומתכננים כל מני קונסיפרציות והשתלטויות על העולם...עכשיו אני יודעת מי הם
אתפוס אותם כל עוד אוכל.

הם אלו מ- X-Files. גם סקאלי ומולדר לא

הצליחו למנוע מהם להשתלט מהעולם. תראי להם מה זה ישראלים עצבניים!!!!

Mystic Circle

New member
טוב בסדר

נעשה את זה בפומבי בפורום. אבל אם מישהו הזוי יגיע למפגש זה לא על אחריותי.

למעלה