מתי המפגש בסוף?

MUUU ../images/Emo80.gif

אולי בגיל 60 אצליח להיות "פרה". עד אז אני יכולה לאכול מה שבא לי (ואני בטוחה שאת גם ככה)
זה מזכיר לי שבאוניברסיטה היתה לי חברה (עדיין יש) שלפעמים היו לה ניצני חוסר טאקט ושבגלל שהייתי כזו רזה, אז היא החליטה לתת לי את השם "פרה" (בשבילי זו מחמאה, שלא תחשבו בטעות שנעלבתי). וככה היתה קוראת לי במסדרונות. הבעיה, שיום אחד היא קראה לי מרחוק "פרה!" אך לפני היתה מישהי.... אה... לא רזה במיוחד, שחשבה שהיא קוראת לה. והיא נתנה לה מבט של "עוד שניה ואני מפרקת אותך יא-גמדה". בכלל לא שמתי לב לכל העניין כי הייתי עם הגב אל שתיהן. חברתי סיפרה לי את זה אח"כ (עם חיוך מאוזן לאוזן).

inbardaf

New member
חחחחחחחה..

האמת שאצלי במשפחה אם האחיות 'היותר רזות ממני' 'יש דבר כזה?' 'כן. תורידו ממני 8 קילו, זו אחותי (אותו גובה)' - הכינוי פרה היה נפוץ למדי כך שאני יכולה להבין את חברה שלך. MUUU
אני אגב, צריכה לשמור. פחות אולי מאדם ממצוע, אבל בלי להתפרע..

inbardaf

New member
יששששששש!

סוף סוף מישהוא כלבבי! מקמיקא, המבורגר - הלך עליכם! אם אבי איתי - אתם מתים

inbardaf

New member
אה! זה לא הכמות! זו האיכות!! ../images/Emo67.gif../images/Emo152.gif

avi1283

New member
../images/Emo45.gif

הם לא יכולים עלינו, החומות חוזרות לשלטון!

inbardaf

New member
לא! ../images/Emo152.gif../images/Emo11.gif

כאן זה דיקטטורה. החזק והאיכותי מנצח!

inbardaf

New member
לבקנים בהגדרה חלשים.. ../images/Emo156.gif

אתם חסרי חיים מראש..
כשיש מספיק איכות, היא עולה על כל כמות!

מה חסר חיים?!

לבן מכיל בתוכו את כל ציבעי הקשקשת! אין כמו לבן! צבע טהור של מלאכים. לבן זה "אור לחומים"!!!!!!!
"יזרח האור מדור לדור"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבירי האור הקסום

inbardaf

New member
אממ...

לבן זה חסר צבע. לגבי התיאוריה של ניוטון, שלבן מכיל את כל קשת הצבעים - גיתה הגיעה למסקנה אחרת, עם אותו הניסוי בדיוק (ובאותה תקופה.) גיתה טוען, שהצבעים נוצרים מהתנגשות של אור וחושך. (שקיעה, זריחה, כל חפץ דומם אטום הוא סוג של חושך) אז לא הייתי ממהרת לקפוץ למסקנות.. לבנים הם חסרי צבע וחווירים וחסרי חיים.
Feel the power of the dark side

כמובן שתאמצי את הגישה שמתאימה לתיאוריה

שמשרתת אותך, יא-חומה אחת!
אבל הרוב מכירים את הגישה שלבן מכיל את כל הצבעים - והרוב קובע!!!!!!! נה נה נהנה נההההההההההההההההההההההה!

inbardaf

New member
ברור!!!!!!!!!!

בתור יהודיה טובה את צריכה לדעת, שלא הרוב קובע
האיכות קובעת!! בכלל כל הקונספט הזה של שוקולד לבן הוא משהו שצריך להעלם מהעולם. זה כמו להגיד כושי לבן. ממתי שוקולוד הוא לבן?!?? לא לימדו אותך שלא מתעסקים בבריאה?

מי החליט שבבריאה השוקולד צריך

להיות חום?! מי? מי?!!!!!!!!! וכן! כושי יכול להיות לבן (אם הוא לבקן
) מה יש, למה להיות מקובעים כל הזמן?????
וכן, הגודל בהחלט קובע (מקופלת מיני או רגילה? )

inbardaf

New member
לקקאו יש צבע חום ../images/Emo3.gif

אני אדם שמרני
נא לא לקלקל לי הרגלים! למה אחת כשאפשר שתיים? אבל אל תשכחי ש: good think came in small packet!! ומי כמוני יודעת את זה

פה אני נאלצת להסכים איתך

המיני בהחלט יותר טעים
וד"א, לקקאו הולך לצאת צבע חדש: וורוד מזעזע עם נצנצים! מה את אומרת על זה?! נפלאות הטכנולוגיה!!!!

למעלה