מתי המפגש בסוף?

בטוח ../images/Emo45.gif

שתי השערות שלי נמצאות במקומות סימטריים. ז"א, אחת בכל צד (במפרצים האלה בצידי המצח). בהתחלה הייתי בטוחה שהן בלונדיניות והתחלתי לשמוח: "איזה יופי! הדמיון המודרך שלי עובד! אני הוכפת להיות בלונדינית! עכשיו אני צריכה עיניים ירוקות כמו של אמא
". אבל אח"כ כשהסתכלתי באור רגיל של השמש ולא בנורה הצהובה במקלחת, הבנתי לצערי שהן לבנות: "נו, טוב. גם לבקן זה יפה
"

inbardaf

New member
../images/Emo6.gif ידעתם שהג'ינג'ים הם זן בהכחדה?

לא מזמן היה כנס עולמי לג'ינג'ים בהולנד. P019 - את זן נדיר גם בזה..

inbardaf

New member
כן, שמעתי גם את זה. מזמן..

אבל בלונדיניות תמיד יהיו. כי תמיד בנות יצבעו לבלונד
ואם יעשו כנס לבלונדיות אמיתיות, הן בטח ילכו לאיבוד בדרך
סתם, סתם..

innocence

New member
ניסיתי לתלוש אותן,

במחשבה שאלו רק כמה סוררות, אבל ככל שהזמן עובר יש לי יותר. זה עוד לא הגיע למצב קריטי (והחבר גם משום מה אוהב אותן), אבל ממש לא בא לי לחזור לצבוע את השיער שוב...

inbardaf

New member
לי תלש אותם מישהוא בעבודה

היית מאמינה?
הבוס המגלומן שלנו.. לפני שהבנתי מה הוא עושה, הוא תלש אחת.. אחרי הפעם ההיא למדתי להרחק. חשבתי ששי לי משהו בשיער שהוא רוצה להוציא. את יודעת, לכלוך או משהו.. השמועות אומרות שאם תולשים זה מתרבה. אין לימושג אם זו עוד אמונה תפלה או אמיתי. העדפתי לא לנסות.. וכמובן יש את האגדה הידועה על זה שיצא קירח מכאן ומכאן.. לתלוש שיערות זה נראה לי משהו לא טוב.. אני הסתפרתי שביל באמצע (במקום הצד שהיה לי הרבה שנים), כי הם צמחו בדיוק בשביל, אז עכשיו הם מוסתרות ובקושי רואים.

innocence

New member
הפסקתי לתלוש כי זה חסר תועלת,

זה היה אקט של בהלה וחוסר אונים XD איזו חוצפה מצד הבוס שלך!

מאז ומתמיד הייתי תולשת שערות

זה היה נחמד כזה, כי יש לי שני סוגי שערות, אחד שייך לצד של אבא והשני לצד של אמא. למרות שהרוב המכריע שייך לאמא, יש את הסוררות והמכוערות מהצד של אבא. אותן אני נוהגת לתלוש (למרות שהספרית שלי צעקה עלי לא לעשות את זה). אי אפשר להתאפק, הן דורשות את זה
לגבי השערות הלבנות, לא תלשתי אותן בנתיים, למרות שאני עומדת לעשות את זה, ברגע שאמצא אותן שוב

למעלה